0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
23.1.09 10:32

L yl , NNN U MNII
JHGB ZTKBLJ ,MHUZHVBMK ,.--------ML.M.,M-…

TOBÍK ZDRAVÍ......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
23.1.09 10:45

to me bavi jak tobik pise :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
23.1.09 10:48

Aduš, fakt jsou ty dudlíky až do 6 M? 8O Mně se právě zdálo, že na tom obalu bylo napsáno jen do 3… :)

Takže, můžu, holky, dát to MM zmrazit ve skleničce od přesnídávky, jo…?? A nepraskne v tom mrazu?

Ted jsem se docela fest pohádala s manželem, nechci moc rozebírat kvůli čemu, protože je mi z toho na zvracení, ale jsem taaak vytočená! :evil: :evil: Třískla jsem mu s telefonem a vůbec nevím, jak se mám chovat, až přijde odpoledne domů, nejradši bych ho přetrhla, za to, co provedl… :evil: Nene, jiná ženská v tom není, spíš finance… :?

NIc, musím to nějak strávit, jdu se namalovat a asi ven, i když se mi moc nechce, je tam mlha jak v Londýně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
23.1.09 10:55

Andulko to mě moc mrzí!!!!! Hlavně se netrap jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
23.1.09 11:06

Jaji, díky… :) Můžete mi někdo říct, proč se chlapi i v 35ti chovají jako malí nezodpovědní kluci?!?!? :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
23.1.09 11:12

Anduli-prodávají dudlíky 0-6měsíců,0-3m,3-6m a 6-18m.Záleží které jsi měla.
A s manželem mi to je líto-člověk je vždycky takový rozhozený.
b b bi v airrtdecnínm - rvcdcxd xx x c v- To ,bí jmnokb na to má taky svůj názor .. . :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
23.1.09 11:13

Někteří nikdy nevyrostou!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
23.1.09 11:16

Andulko protože oni eště malí kluci sou:) aspon někteří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.1.09 11:36

jojo může jim bejt 20 nebo 35(jak mému muži) a chovaj se jak blázni občas,,,,mně sere s BORDELEM NEHORÁZNÝM (nic po sobě neuklidí a já jsem punťa-takže dva protipóly a pak je nakrklje, že ho buzeruju) a pak jak se někdy chová k TOmíkovi - už sem o tom psala…noukoment. někdy mám pocit, že ho nenávidím a někdy mi zas chybí, že vím že ho miluju,,,,ach ach,,taky možná ty naše mateřské hormony,,že?
Dudlík: my jsme od narození spokojení s NUK - jak má pěkně zkosený dudásek. měním po 2-3 měsících,,,jo a máme vždy dva (v noci ho hledat v pološeru,,,ten druhej dycky nahmatám) - už mi je vyhazuje z postýlky kaňourek jeden!
mno, ráno spal půl hodky a za řval a ted spí už hodinu a půl,,,tak je klid. Tom mu koupil „Citrovital“ - zkusila sem to a fakt to znecitliví dásně(já si potřela i jazyk-blbec,,uf 8O )
zatím pa a dík TOBÍSKOVÉ za vzkazíky, pěkně píšete :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
23.1.09 11:44

Kuk!
děkujeme klukům za psaní - Emička usíná, odpoví později …

dudlíky - náš palec má velikost 0-99 a je zdarma - no ale jsem zvědavá, jak to budem v roku odnaučovat :roll:
Včera mě pobavila mamka - zubař - která se poprvé palce zhrozila a důrazně mě nabádala, ať to zarazím včas: jely jsme v autě a už bylo pozdě, malá taková ukňouraná - to si vždycky strčí palec do pusiny a usne - ale v kombinézce nemůže, má dlouhý rukávky - tak mamka: vyhrň jí ten rukávek, ať si může cucat paleček :lol: :lol: :lol: to mě fakt dostalo 8O

Anduli - koupil si nějakou mužskou hračku? hele aspoň bude důvod pořídit si nový boty nebo tak něco :wink:
Jáji - gratulka Zdeněčkovi k svátku :wink:
Noni - nějak jsem nereagovala na ten nácvik potápění - jojo, máme to stejný: Emičko, aaa šup! Mišce to na fotkách z plavča moc sluší, je vidět, že ji to baví :wink:
Kosti - hrátky pod hrazdičkou závidíme, nás už to neba … na bříšku je líp … Tomík je opičák šikula :wink:

malá začala pivotovat - na dece se otočí třikrát, čtyřikrát dokolečka a zkoumá hranice prostoru … nechci vidět, až bude lézt :roll: :roll:
no nuda rozhodně nebude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
23.1.09 11:46

Leni :lol: :lol:

A jo, máte pravdu s těma chlapama. :wink: Hlavně, že my jsme velké zodpovědné holky, hihi.. Já mám taky kolikrát pocit, že jsem pořád stejná jako v patnácti a že ty moje dětičky na mě musí poznat, jaké jsem pořád trdlo… :lol: Naštěstí ony v nás vidí velké dospěláky s autoritou. :wink: Stejně nedávno -asi tak před 10ti lety :lol: - mi 30tiletý chlap přišel strašně starý, ve 40ti zoufalec a v 50ti tak zralý na to skočit rovnou do rakve.. :lol: Je zvláštní, jak se to s přibývajícími roky mění, ted je pro mě padesátník muž v nejlepších letech, haha…

Holky, já nic nestíhám, jak furt sedím na emiminu, to hrozný požírač času, fakt… Furt si poroučím, že už končím, eště na todle se podívám a eště semka, no a hodina je fuč ani nemrknu…:-D Jdu něco dělat, naštěstí mám ze včerejška navaříno - smetanové brambory zapečené s nivou a šunkou.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
23.1.09 11:52

Much, kdyby si koupil nějakou hračku, tak ani nemrknu, at si užije…Ale on provedl něco, co se prostě nedělá a zatáhl do toho mě, aniž bych já o tom měla nějaké tušení. :evil: Výsledkem jeho jednání je to, že já budu muset v březnu k soudu kvůli věci, o které nemám ani tucha, ale figuruje tam moje jméno…Fakt paráda… :evil: :evil: Já taková bezúhonná osoba budu popotahovaná po soudech a zpovídat se z něčeho, co jsem neudělala. Nehledě na to, že na to při dvou dětech nemám čas a ani energii… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
23.1.09 12:40

leni ty me bavis, muj manzel je zas nekdy takovej italskej frajirek taky me s tim sere :lol: za den uklizim tak ctyri bundy pet tricek a troje rifle, bo se mu na sobe libi tak hodinu a uz se musi prevlikat :roll: , fakt nekdy ho taky tak nesnasim za to. ale samo ze ho taky miluju a nemohla bych bez nej byt. ma spoustu chyb ale taky spoustu prednosti.

andul tak to je teda pekne nezodpovedny poradne si to promysli :D a nandej mu to az prijde!

joooo jooooo ja nejen ze trdlo jsem ale taky na to i vypadam, vy aspon vypadate dospele :lol: :lol: :lol:

much to jsou ty babicky a dedove, ja to taky nekdy nechapu. nekdy jsou plni rozumu treba ze ji moc cpu a pak ze ji tyram hlady. tata jak tu byli kdyz ji byli tri tydny na me normalne bonzoval porodni asistentce ze ji nedam najist. furt se to snazil pretlumocit rukama nohama no ja teda koukala. ale tesi me to, znamena to ze maji julinku tak radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
23.1.09 12:43

jo andul je to droga tady ta diskuze. ja si vzdycky udelam nakou dobu pauzu abych se taky trochu starala o domacnost, takze me tu chvili nevidite, a pak zase nakou dobu premyslim ze nakouknu, pak se odhodlam a to je konec, jsem v tom zase az po usi a domacnost vazne. :lol: no ale co bysme delaly kdybysme se nemeli ne? je to fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
23.1.09 12:53

Ty, Magdi, jak vypadá Tvůj manžel…??? SI ho představuju tak nějak jako ten Gigi Bufon nebo jak se jmenuje, no ten přítel od Aleny Šeredové, ten brankář! :lol: Určitě je to snědý, tmavovlasý, tmavooký borec, cooo? :wink: A jak jste se vlastně seznámili a jak se doma bavíte? Italsky?? 8O Su zvědavá, co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí