0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
22.1.09 10:04

Ještě bych asi jednou zavolala mudře a zeptala se, jestli jí můžeš dát zábal … namočit osušku do vlažné! vody a malou do ní zabalit … ale lepší je se zeptat mudry - i jak to správně udělat … ráda bych ti poradila, ale i mně se teď všechno sevřelo a mám temno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.1.09 10:05

Noninko, 8O Jéééžišmarjá, chuděro, tak Mišula Ti dává teda pěkně zabrat… :? A ta hádka s manželem Ti asi taky moc nepomohla, ale to je normální, neboj, my když se štěkáme, tak většinou jen kvůli děckám, to bude dobré… :lol: Já jsem si v noci říkala, co to slyším za řev a to byla Tvoje Miška! :lol: Jsem ji slyšela z Kopřivnice až k nám do FM… :lol: :lol:
Ne, ted vážně, to Tě teda lituju, ale jak už jsem psala, co nám zbývá, že? Kurňa, to se přece musí někdy zlomit a musí to spaní být lepčí, to jinak nejde! :evil: Tak jen doufám, že to bude brzo, jinak se nás v té Opavě sejde víc… (je tam eště ten cvokhaus nebo už ho zrušili?? :lol: :lol:

Magdi, ten recept na jogurtový koláč s ovocem:

1 velký bílý jogurt
půl hrníčku cukru moučka (já dala teda asi 3/4, protože jsem nahoru dávala ostružiny, které jsou dost kyselé…)
3 vajíčka
2 hrníčky polohr. mouky
1 prášek do pečiva
4 lžíce oleje
1 vanilkový cukr
trošku citr. kůry - nemusí být, ale mně to víc voní.. :wink:
jakékoliv ovoce zmražené nebo kompotované - já ted dávala ostružiny zavařené od babi, jinak tam můžeš dát co chceš - jahody, maliny, meruňky, broskve, rybíz…

Vajíčka vyšleháš s cukrem do pěny, pak přidáváš ostatní suroviny a vyšleháš všechno dohromady, dáš na vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech, pak na to hodíš to ovoce a šup do trouby na 170 st, peče se do zlatova (asi tak půl hodky). Pak se to posype moučk. cukrem. Je to fakt moooc dobré, takové vláčné… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 10:06

Magdi no nevím ale 40 není to už moc?? já teda nevím jak se to přesně ted počítá ale tohle se mě zdá už fakt hodně:( ale fakt už si to nepamatuju jak toje:(
Jinak moc vás všechny lituju z těma nocema ale nemužou to bejt zoubky??? Zdeněček je taky protivnější ale mě to nevadí spíš mi ho je líto.. sedí tu u mě v křesílku a nadává povídá jako mamu a hahu a tváří se utoho tak neštastně:( jako koukej si mě mámo vzít nebo tu spustím mnohem víc:)
jinak recept na koláč určitě:) dneska přijede sppousta lidí popřát zdeněčkovi a manželovi k zítřejšímu svátku tak se mě bude hodit něco super jednoduchého a rychlého:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 10:11

:D já než to napíšu tak už tu receptík je… děkuju a pujdu ho ozkoušet…
A jinak fakt mě je líto Noni že ses pohádala z manžou ale to u nás je pořád ne teda kvuli Zdeněčkovi ale kvuli Stánovi.. jeden mu povolí tohle a jeden zase ne :lol: a je to hned… ale u nás je to že za minutku sme zase v pohodě a eště se jeden druhému omlouváme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.1.09 10:12

No, Magdi, tak to já bych asi tak valila k dr. hned! Jsem stejný plašan jako Noninka… :) A taky už mám zkušenost se zápalem plic, který měla Miška ve 2 letech, kdy měla teploty taky 40 skoro po 3 dny, to byla hrůza. Ale jasné, že tohle zápal plic nebude, každopádně bych neotálela, 40 je fakt hodně na tak malé (i když velké buclaté :lol: ) mimčo moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 10:13

Jsem otevřela chytrou knížku :oops:

tak vyší teplota než 39 déle než půl hodiny
zvracení a nezvládnutelný pláč, jako by mělo bolesti
zelené zvracení
velmi hlasitě nebo rychle dýchá
má napjatou, vystouplou fontanelu, i když nepláče
křičí bolestí a při křiku bledne
krev a hlen připomínající rybízové želé ve stolici

to se má volat pohotovost

tak nevím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.1.09 10:14

Jaji, to samé je i u nás! Taky se hádáme ted spíš kvůli staršímu prckovi, tatka je moc liberální a všechno dovoluje, já jsem ta, která se stará a je zodpovědná… :lol: Ale taky se pak hned udobřujem a je to fajn… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
22.1.09 10:15

Noni, a co to znamená? Jako jakou nemoc? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 10:19

No my se vlastně ani jako nepohádali … prostě je to na nás už po těch skoro pěti měsících moooooooc … ale díky za projevenou účast …

a Anduli … tos neslyšela Míšu, ale mně … :lol:

A nemoc nevím … to jsou jenom obecně rady, kdy už je to opravdu vážné a musíme konat!!!! … je tam u těchhle příznaků psáno IHNED volat pohotovost - myslím, že to bude víc nemocí, ale všchny budou vážné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
22.1.09 10:20

Dobré ránko, tak jsem si chtěla postěžovat ale vidím že proti vám jsme hadr :) Už druhý den máme budíček ve 3:30 a nespíme… jsme plní energie… a chceme si hrát… a vůbec… Tohle není už není ani skřivánek… takhle žádné zvíře nevstává… jenom my :roll: :lol: Noninko to je mi tě líto, taks aspoň odzkoušela že ani kaše nebude to pravé, prostě Michalka je osobnost :wink: Jo a můj manžel spí v obyváku už dávno :wink:

40 horečka je strašně moc!! Udělala bych zábal - ale buď jenom tělíčko, nebo končetiny - ať se zas nepodchladí … a paracetamol.. a na střídačku ibuprofen.. a k doktorce!!! Teda já jsem asi taky plašoň, ale tohle je fakt moc 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 10:21

Přece jenom, jsou to nemluvňátka a neumí říct, co jim je … ale třeba to budou taky „jenom“ zoubky :wink: … to přece taky bývá teplota, ne? … nevím, snažím se jenom pomoct a teď mám pocit, že jsem nás všechny vyplašila ještě víc … promiňte holky … jdu chcípnout někam do houští … nebo si vemu lano a půjdu se zastřelit do řeky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 10:23

Irčo … já su skřivan … a vstávám …teda před těhu jsem vstávala běžně ve 3,40 … tak to posuňte o deset minut a budete zase příslušníci zvířecího řádu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 10:28

Jo a my se s Milanem udobřujem, i když jenom řeknem jiný názor - i když se nehádáme … a prostě včera večer to hold vygradovalo … manžovi se chce brečet zoufalstvím, páč mi chce pomoct, ale Míša si tak zvykla na mne, že už brečí i u něj … pořád mi říká, abych se vys… la na sousedy, že jí prostě necháme brečet .. ale já u toho nemůžu spát, když malá nespí … no je to pořád dokola … nakonec jsem ji měla u sebe v posteli a protože se malá roztahujue, tak mi manžel vyklidil svou postel … což se dotklo mně, že mně v tom nechává samotnou … jno PSYCHO …

Jo a cvokhaus je jak v Opavě, tak v Kroměříži :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 10:29

Hele a co takhle domluvit si předem „ozdravný“ pobyt?????? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 10:36

Holky tohle se všechno spraví tohle spaní nespaní.. HAle náš Stána snáma spal v posteli až do 3let a ani jednomu to nevadilo:) a když se zdeněček narodil tak sme tam do prosince spali uplně všichni:) Pak byly čerti a od té doby spí Stána sám v pokojíku ve své posteli.. Oni třeba taky ty dětičky potřebujou vaši blízkost… Já vím že když Je Zdeněček sám ve své posteli tak mu to moc nevyhovuje a začne se kroutit a knourat proto há mám radši u sebe držím ho za ručičku a sme spokojení a vyspalí oba:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí