Poradna duly
Jana Čurdová
Much já nevím jesli v 70 ale já sem 79 a to už chodítko bylo:) a sem ráda že to tak bereš já bych se fakt nechtěla nijak hádat:) ráda sem chodím a mám vás všechny moc ráda ![]()
Ježiš Leni to je hrozný:( to mi ani neříkej:( chudáček:( eště že nikde nemáme prahy:( ale já Stánu nikdy v tom nenechala samotného.. a vždy jen na pár minutek deně.. no já mám chodítko fakt eště z mejch dob takže nic moc.. ale příde mi oproti těmhle co ted vyrábí takoví jako stabilnější.. zítra ho ofotím a hodím do galerky… Ale docela si mě stím vystrašila:(
Tak se mi povedlo, dát video na youtube. Je to soukromé, tak to nejspíš bude chtít nějaké heslo, kdyžtak dodám. Já tam teda šišlám, jak dement
.
Ahojky Zuzí jj je to jen na nějaký heslo nebo co:: píše mě to že je to jen soukromé
Srpnatka moje zlaty…Moc vam vsem dekujeme za podporu, kterou nam davate!!!!
Mam vas vsechny moc a moc rada!!! ![]()
A kdyz tu resite ty prikrmy, tak jsme si vzpomnela, jak jsme po prvnim krmeni rikala, ze reklama na TIDE je teda pekne nepravdiva. Nechapala jsem totiz, jak je mozne, ze to decko ma po krmeni jen par flicku na bryndacku, zatimco my jsme byly spinavi az za usima a na tapkach dupacek ![]()
Nemluve o tom, kdyz si Rikyska kychla a tak byla mrkvicka uplne vsude ![]()
evik, ja jsem kojila asi mesic a pul a mala mela ‚porad‘ hlad, dr.i rikali ze ji mam kojit jak casto si rekne, ale ja to uz nestihala ona furt rvala a rvala a chtela pit. tak jsem zkusila UM a to byl konec s MM. slo neuprosne pryc. tak jsem aspon videla kolik toho sni a dr. mi rikal ze je to moc ona vipila pres litr denne, klidne i 1200ml! ale nedalo se to jsem ji zkousela nechat rvat ale moc dlouho mi to nevydrzelo, bylo mi ji chudinky lito. ted se vse uklidnilo. trikrat denne 210ml a svaca naka presnidavka. tak snad zhubnem ![]()
holky celou noc a ted furt 39 dala jsem ji cipek ale horecku ma furt bobenek. manzel rika ze to nic neni ze i kdyz maji tolik je to jak nasich 37, teda me se to moc nezda. volala jsem dr. a hned ze mame prijit v poledne, tak jsem zvedava. manzel je doma nemocny tak to asi chytla od nej. mate nake vychytavky? obklady a tak?
Magdi, tak držím palce, at to není nic vážného, ale asi to nejspíš Juli chytila od manžela, to je prostě děs..Ty se můžeš snažit všelijak, aby něco venku nechytla, vyhýbáš se místům, kde je moc lidí a pak Ti stejně chlap domů nějaký bacil dotáhne a neuděláš nic (pokud teda nemáš obrovský barák jako Della, že by byli úplně separovaní, každý v jiném patře..
Jó, my „chudáci“ v panelákových bytečkách…
)
JInak jsem si tu dneska přišla pro změnu zanadávat na dnešní noc…
Tak včera jsem tu pěla ódy, jak jsem se krásně vyspala skoro celou noc a dneska? Pcha! CO HODINU BYL TEN NÁŠ LUMP VZHŮRU!! A to prosím opět spápnul večer 180ml kaše a pak si eště cucnul tak na 3 minuty prsa!
Nechápu, fakt… A jsem zase na vážkách, jestli mu tu kaši večer dávat nebo ne… Chjo, už jsem se radovala, že jsme na dobré cestě a zase prd, zase lítám v noci po ložnici jak magor.
No jo, ale co nadělám než to vydržet, že… Když mám tendence si naříkat, že je to hrozné, že se vůbec nevyspím, tak si vzpomenu na Dušičku, co ona by za to dala, aby jí Eri v noci zahulákala… ![]()
Jo, holky, včera jsem dělala super koláč, moc dobrý, rychlovka a levný!
Je to z jogurtu a nahoru se dává jakékoliv ovoce, kdybyste chtěly recept, přihodím..
Tak jsem dneska chtěla jít ven, musím Nikysovi koupit nový dudlík, pořád má ten od narození, který je myslím jen do 3 měsíců-Avent, tak jsem zvědavá, jestli mu bude ten větší „chutnat“… Ale venku zase kype sníh, fůůůj, to zas bude břečka, já už chci taky jaro… Jo, holky, posazujete prcky…? Já dávám NIkymu pod fusak do kočáru polštářek, aby byl trošku zvednutý, je tam asi jako v autosedačce, tak snad to nevadí, protože se mu líbí, že může kukat… ![]()
andul davej recept strasne rada pecu!
ja taky nezamhourila oko jsem uplne vycucnuta
Ahojík …
čekala jsem, kdo to dneska bude první, abych si hned ráno nestěžovala a jak koukám, dávají nám srpňátka zabrat ![]()
Magdi … snad nebude tak zle a třeba to ani není nic vážného …i když teda 39 - to bych se bála i já … držím palečky
Anduli … jejej …jsem měla počkat na dnešek … já jak jsem to včera četla, tak jsem malé taky večer udělala kaši … zbouchala 60 ml … dokonce jí to hodně bavilo … pak si ještě cucla z prsu … ale ta noc?
… o půlnoci jsem byla na sebevraždu a v šest ráno na vraždu
… hodinu v kuse jsem nespala ani jednou … nejdřív nás postihla kolika a pak byla přetažená tak, že jak jsem ji uspala a položila, byla do 10-20 minut vzhůru a ryk
… manžel to už taky neustál, tak jsme tady po sobě štěkali
a pak jsme křičeli i na Mišku … nakonec se Milan sebral a šel spát do obýváku… no cvokhaus hadra
… teď je líp, páč malá spala od sedmi dopůl deváté a já s ní … takže mám za sebou pernou noc, kdy ani nevím, kolikrát jsem jí nabízela prsa a kolikrát z toho vlastně pila … a taky si říkám o Duš to, co ty ![]()
uz ma skoro 40
dala jsem dalsi cipek snad uz konecne usne bozatko
Magdi nechci plašit, ale já bych asi s tím mudrem neotálela … 40 není zrovna málo… ale já jsem obecně velký plašan
… každopádně - má i jiné příznaky, než teplotu?
baští normálně? … co fontanela, není vystouplá? … nekašle? … nemá rýmu?