0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
22.1.09 13:05

Jojo Aduš … taky jsem zapoměla pochválit Tobínka Mumínka … je to už fešák velikej! …

Ale ono to tady vyznívá jako, že není nic lepšího … ale Míša je už s bříškem lepší .. opravdu, skoro už netrpí, to jen ta změna … jako, že jsme dali kaši … jak je jenom na mlíčku, tak je už v celku OK … noční a večerní pláč přisuzuju touze NESPAT :roll: …

Za jedno jsme opět koupily Probiotické kapky a já taky žeru probiotika … mimochodem, rozhlašte mezi známé, že pokud budou potřebovat Probioické kapky, tak na Slovensku nás vyšly na v přepočtu 275,– Kč !!!! - tady v lékárnách stojí 650,– … nechápu, kdo si mastí kapsy :evil:

Příští týden jdeme s malou na pětiměsíční KO … se s ní chci domluvit, aby malou na gastro poslla … páč mám pocit, že máme slabší reflux - myslím si to, podle toho, že slyším, jak Míša každou chvilku polyká to, co se jí vrátí z bříška … taky neustále jakoby žvýká naprázdno … tak si myslím, jestli ji třeba nepálí žáha … z toho by mohl být i ten večerníí neklid - logicky, když v leže je to horší . to si ještě z těhu pamatuju :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 13:07

Magdi … tak to je super, že nic vážného to není … a co teď teplota? … je to lepší? … a pokud stoupne, co ti poradili? … zábaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
22.1.09 13:08

Noni,
to jo…to by bylo ono.....Tobík má to samé a takympláče, když mu to víc vyletí. někdy to ani nepostřehnu jen to naříkání.....a říkám si co ti je? A pak mi to dojde…mlíko blbí co neví kde má zůstat …hihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
22.1.09 13:09

Magdi SUper........:)
hlavně že jen drobnost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 13:18

Holky …

přestanu si tady spamovat a taky, jsem KO … malá už byla mezitím jednou kojená a znovu spinká … bobíšek můj malej dospává … tak asi půjdu zalehnout k ní … teda ale pochlubím se … od rána je v postýlce (jako myslím na spaní, ne napořád) …

Mimochdem, dala jsem do galerky nějaké nové fotečky :wink:

Tak pampalááááááá!!!!!!!!!!!!

A opatrujte se všichni, ju????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.1.09 16:37

holky ja krava se nezeptala na zabaly, me to tam samozrejme vubec nenapadlo jako vzdycky, byla jsem trochu vyplasena tak jsem zapomela. on mi jen rek ze mam davat cipek kdyz se mi zda moc presla, tim jako chtel rict at to neprehanim (dafalgan) jo a taky mam jen ten miminkovsky a to s nasi pozehnanou vahou skoro nepusobi rikal a tak nam napsal trosku silnejsi. ja se tech zabalu bojim kdyz on nic nerikal. nechci ji podchladit nebo tak neco. pred hodinou jsem prebalovala a mela 39,2. a v tom zadecku nema se pul stupne odecist? nebo jak je to? pod pazou to ma tak ruzne nevim kterou tep. mam pocitat ale v dupce to aspon meri furt stejne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
22.1.09 17:10

Magdi, jj od teploty v zadečku odečíst 0,5 st. Dafalgan u nás v Čechách nemáme, ale je to paracetamol jak v našem Panadolu, že jo? A se zábalem bych počkala až jak zareaguje na ty čípky. Držte se a ať je brzo líp. :wink: Vlastně třídenní horečka … to jako má mít takové teploty ještě dva dny? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.1.09 17:14

jo presne to mi rek ze muze byt az 40 po tri dny ale pokud to bude dyl mam mu okamzite volat i kdyz to vychazi na nedeli. jo dafalgan je paracetamol. bobenek muj porak knoura a poplakava nemuze spat

noni mas psycho bobku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 17:17

Jojo Magdi a jesli to je ta 6nemoc u Heleky teda 3dení horečka tak se eště osype:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
22.1.09 17:48

Ahoj holky,tedy vy jste spisovatelky!!!

Máme za sebou pohřeb,tak jsem ráda.Ono je to vždy první rána když se „to“ stane,pak se člověk trochu uklidní a pak ho zase rozhodí pohřeb.Ale samozřejmě se to nese líp když byl takový vysoký věk.Mě je spíš strašně líto manželový maminky,protože ona je sama o sobě dost uzavřený člověk a teď už se pomalu chystá na ještě větší uzavření-každý ji zval na návštěvu až bude chtít a ona,že tak na jaře,v létě 8O
Aspoň má Máťa v únoru narozeniny,tak snad přijede taky k nám-do teď nemohla kvůli babičce.A budu se snažit jezdit k ní i přes týden s klukama.
Omlouvám se za vylití.. :oops:

Zuzanah-myslela jsem to tak,že mu dala banán sama o sobě-aniž by se mě zeptala-a on ho ještě předtím nejedl.Já mu sice už dávám občas nějakou zeleninku,ale ještě ne pravidelně.A ovoce zatím ještě ne.
Video je kráááásný!!!

Much-my máme lžičky od Aventu,ale ty zahnuté jsem měla u Máti a to jsem měla od chicca,ale,že by to byl nějaký zázrak :roll:

Omlouvám se,ale víc jsem nedočetla teď musím končit-dočtu vás večer!Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
22.1.09 18:37

Elu,
tak je to za vámi.....ona najde zase smysl v životě neboj a bude mít víc času na sebe :)
Já mám takoví prima lžičky od sestřenky......měněj barvu podle teploty, ale hlavně jsou mekoučký a uzoučký :)

Jo a video je Zuz roztomilé :)

dělala jsem si polévku s drožďovíma knedlíčkama bez vajec…hihihih docela se to povedlo, jen moc nedržej :) Ale dobrý :-)

Jo a holky na vlasy používám už týden Dixie ampulky s vitaminem F a B za 70Kč a padaj o malinko méně :)

Rudyna mě ta mrcha rozkousala kus ozdobné proutěné rohože.....20 let jí mám a te´d ji sežere prdlá kočka.......no všude jakási sláma a klacíky…já z ní udělám řízky a ledvinovej pás :-) je to čarodějnice :) a ne kočka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.1.09 18:37

elu to je smutne, chudak tchynka..

zuzi video je supr jak krasne papa broucek. julcu natahuje vic nekdy i trosku vyblinka a po chvilce rve tak to uz nehrotim az se uzdravime zkusim to maso

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.1.09 18:43

hmmmms ledvinovy pas se hodi 8O :lol:

no pocitam s tim osypanim rikal ze je to ta 3denni horecka a co pak s tim mam ji necim mazat?

hell a tys delalal zabaly? a kdy to mel? nebo mela ted nevim :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
22.1.09 19:35

Ahoj holky, jak vy to děláte, že toho tolik napíšete. 8O

Já když jsem na nervy tak si vždycky říkám Kroměříž, Kroměříž ty o nás dobře víš :lol: :lol: To jen jsem si na to tak vzpoměla, jak jste se tu bavily :D

Zuz pěkné video.To je sranda, jaké dělá malý ksichtíky.Taky se na to těším, ale zatím máme čas.

No a Luky mě taky pořád krásně spinká. Vstáváme jen jednou za noc, někdy kolem druhé, nebo kolem čtvrté a pak spí jestě do 9.Takže já jsem vyspaná krásně.tak snad jsem to ted nezařekla.

Magdi, tak snad to už malé teplotka klesla. a váhu teda máte pořádnou. :D
Ted si na nic víc nevzpomínám, tak pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 19:43

No Magdi co jsem četla tak nee nemazat ničím… a fakt to odejde samo… je zajímaví jak se tomu všude říká jinak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí