0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
22.1.09 10:41

Jaji … já ji mám u sebe už skoro dva týdny … postýlku zkoušm, jenom, když si potřebuju třeba uvařit …nebo pokud ji uspím a zkouším ji tam položit … jinak je u mně … já mám svou ruku položenou na ní a stejně není spokojená … pořád kňučí, nebo prostě brečí … a ano, já vím, že se to spraví, a taky, že mám být ráda, že je zdravá a správně se vyvýjí … jenom, to rpostě po té době bouchlo a bohužel, tentokrát u mně i manžela současně … i teď je malá bohužel v postýlce, brečí, jak je nevyspalá a já po té noci nemám trpělivost …tak se to snažím nejprve ze sebe vypsat, abych byla k ní hodná - ona za to přece nemůže, hvězička naše …

Tak jdu zkusit, jestli ty výlevy pomohli … holky, omlouvám se, za sebestředné příspěvky … mám pocit, že poslední dobou to snad ani jinak neumím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
22.1.09 10:43

ale ona prave vypada uplne v pohode akorat nemuze spat. nic jineho ji neni ted si zrovna hraje s tatinkem a v pohodicce se culi. no ted uz zas trosku poknourava. zadne jine priznaky nema. jen s tim papanim trosku horsi, moc ji to nejede. ale uz za hodinu tam mame byt tak se jdu chystat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
22.1.09 10:44

Magdi a nejsou to zoubky? Nevim teda, jestli by byla teplota tak vysoka…
Moc drzim palecky, at to neni nic vazneho!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.09 10:52

Magdi, my měli tu horečku po vánocích,,,Tmča měl od 38,0 do 38,8 - víc teda ne. ale dolu to nešlo…dva dni to trvalo, jinak mu nic nebylo, jen pořád spal. Dávala jsem mu hodně pít a výmečně čaj po lžičkách (granulovaný dětský)
Noni, my se s manžou hádáme taky - než se narodil Tomík, byli jsme jak dva holoubci.Ale ted je to denně že na sebe vyjedem kvůli něčemu :( - a narozdíl od ANDULI, u nás jsme já ta hodná (dle manži až moc) a on zas přísný - si myslí, že vychovává 6letého kluka, nebo co. že bude poslouchat na slovo. :evil:
no nic, já jen, že nejste sami v hádkách. manža dokonce byl včera u Dr a půjde na neurolog.vyšetření, jak několikrát spadl na hlavu, měl bezvědomí (je malíř, tak má časté pády z výšky) - esli nemá něco v hlavě,,,sám na sobě pozoruje výkivy nálad.
mno nic, pappa
jo a Tomík je taky nervní - kvůli zoubkům, kňourá, strká si naše prsty do pusiny a kouše, že by čovek měl na nehtu „stinku“ 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 10:58

jo, jo holčenky

já vím, vím, že může být hůř … mně to vypsání pomohlo … malá mi teď spinká v náručí a já ťukám jednou rukou :wink: :lol:

ještě jsem jí vysvětlovala, že ji hrozně miluju ..i když někdy křičím … jsem fakt pako :oops:

Magdi … to říkám, že to snad budou jenom zoubečky … :wink:

ha a teď mne napadlo, jestli to nebude to samé u nás 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 11:04

Holčenky zoubky dají fakt zabrat:) sami určitě víte že když vás zuby bolí je to hrozný:( a vemte si že ty dětičky to mají mnohem horší myslím že to dá zabrat než se ten zoubek prořeže:) u někoho je to jedna dvě ale někdo to prožívá mnohem huř.. jak už sem psala předtím Stána byl chudinka ze zoubkama plakal uplně k neutišení měl i teplotku byl protivnej uknouranej i když sem ho vzala do náručí.. nevěděl jak má spinkat když ho to tak moc bolelo takže pak byl protivnej z nevyspání a porá dokola…
Ale je jasný že to dá zabrat na rodičích.. ono když je člověk nevyspalej tak je protivnej a nic sním pořádně není..
Leni to je mi líto co je z manžou.. ale třeba to nic není a je to jen z unavy ty vykyvy nálad..
Jinak se omlouvám za hrubky a překlepy ale Zdendu mám na jedné ruce a na nohou mě sedí Stána takže fakt se snažím napsat rychle a nepřemejšlím:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 11:06

Jo a ted mě eště napadlo sestřenka to měla u holčičky taky najednou horečky a nic jiného jen byla trochu osypaná.. a prej náká 6nemoc.. prej běžné u miminek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
22.1.09 11:08

Typické je pro ní ,že začne horečka a ,když vymizí, objeví se vyrážka.Ta vymizí během 4-6 dní a dítě se už chová jako zdravé.Není potřeba žádné opatření během nemoci ani při ní/to je samozřejmě dítě infekční pro ostatní děti/Průběh je lehký a dítě neohrožuje,to by mohly pouze ev.vysoké horečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.09 11:09

Ahoj holky!
Magdi ja bych zadnou paniku nedelala :lol: zkontrolovet k dr jdes, a jak se mala citi dobre, neni apaticka a nerve… :D at jste brzo zdravi!
Noni chudaku, moc dobre si pamatuju, jak rvavala Laura, a jak nas to nicilo. A to nikdy nervala v noci. Drzim ti palce, drzis se teda skvele! :wink:
K te debate o prikrmech muj nazor: vsechno prirozene. Nazory se meni, jak jiz psala Much, podle momentalniho stavu vedy a aktualnich studii. Prirozene je myslim kojit co nejdele - kdo muze - a prikrmovat dost brzo (stravu predezvykanou :lol: ale to asi delat nebudu :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 11:20

Tak jsem přišla na jednopozitivum … já stresovej jedlík, nemám vůbec chuť na jídlo 8O :lol: … ale ještě si říkám, jestli to třeba nemá taky souvislost s tím že mne pobolívá v krku , chjo

Leni … tak budem myslet i na velkého Toma, aby mu to dobře dopadlo a výkyvy nálad byly způsobené počasím - a já chcu léééééééééééto a basta - a ne něčím neurologickým :wink:

Magdi … dobře pořiďte , jsem říkala, že spíš stresuju, promiň … určo to bude něco jako zuby, nebo ta 6tá nemoc - mimochodem to jsou zvláštní názvy nemocí :? :oops: - jak psala informovanější Jajinka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
22.1.09 11:22

Hellenko … no, právě že už to , mám pocit, moc dobře nezvládám…ještě že jste tady … jinak bych si emimi musela vymyslet, páč to všecko napíšu sem a sobecky si ulevím :oops: … hele a tak jako, co mně potěšit a napsat mi, že Lauru to přešlo třeba v pátém měsíci - to už bych měla před sebou jenom týden???? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.09 11:23

Jaji tu se tomu rika „3denni horecka“. A napadlo me k tem choditkum v nejake studii prokazali, ze deti pouzivajici choditka chodi prumerne o 2 mesice pozdeji nez bez - tak to u tveho Stanika asi taky neplati, co? Nerikalas, ze chodi v 8 mesicich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
22.1.09 11:27

Noni jo,jo, preslo :D , tenkrat jsem proklinala vsechny, co mi vykladali, ze to prejde ve 3 a ono nic. U ni az po 4. No jo, ale pak byly ty zoubky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
22.1.09 11:28

Holky,
tak já jdu ven a tohle......
Magdi,
promiň, ale horečka nad 39 se musí okamžitě řešit…my ji měli a hold malej skončil zamotanej do studené osušky …sice řval šokem , ale po 2 zábalech to kleslo. Pak už jen obklad na hlavičku co každé kojení. No a Nurofen nebo Panadol. Já bych to teda tak vysoko lézt nenechala a to jen z toho důvodu, že setřenici malej takhle skončil se zápalem mozkových blan.....nechci strašiti - prdlačku tomu rozumím, ale Dr ji tenkrát vynadal, že nic nedělala s horečkou…tak nevím.prostě já si dávám majzla :)

Noni,
ty bláho to je mazec!!!!!!! Petr absolutně nezvládá když malej brečí ze zubů nebo horečky…odchází...... všude je něco.
Myslim si že myška má citliví bříško. Mrkni na ten SINLAC co baštíme my. A hlavně já teda začínala na 30ml asi týden a pak 40 a 50 a teď 60ml a stejně to nesníme.....
A co muzika???? My malého naučili poslouchat muziku - vážnou a pak jeho dětskou a pomáhá to.

Anduli ,
super recept jen já ho nemůžu :(

a co bylo dál ?????

MUCH ,
roiboos piju roky a teda účinek nevidím :) ale doporučuju Indulonu s rakytníkem…takovej malej zázrak .....malinkej za 40Kč ale funguje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
22.1.09 11:31

Noni,
a co když jí taky bolí v krčku co???? Já vždycky říkám…tak jak nás bolí záda, hlava a v krku…to bolí i ty děti a oni jsou z toho v šoku a hold řvou no.
Tobík staršně pláče při akutním ekzému…nechápe tu bolest a svědění…nerozumí tomu a nejhorší je, že na to ani nic nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí