0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1955
19.1.09 18:03

Ahojky,tak koukám jak jste všichni šikovní…
Já dnes konečně byla na sociálce kvůli žádosti o rodičák,tak jsem dostala lejstra a myslela jsem si,že hned sfouknu formulář,který mi musí potvrdit v práci,tak jsem šla pěšky do Podolí a oni tam dnes nebyli :evil: ,tak jsem se stavila u manžela v práci a svezla se domů autem :oops:

Tobíkovi už je mnohem lépe.

Much to tedy koukám-12dětí.
Manželový babičce by letos v dubnu bylo 97,takže opravdu požehnaný věk.
Tobík se mi tu sápe na klávesnici a musím dávat bacha,aby do ní nenaslintal :D

Aduš-kombinézka je supr,taky jsme měli podobnou a velká spokojenost.Do klokanky by jsi ho ani snad v normální nenasoukala,že?

Jo chtěla jsem včera dát odkaz na ty golfky a zapoměla jsem na to,tak tady je: http://delfinek.mimishop.cz/detail.php?…
Akorát tedy za jinou cenu-našla jsem je za necelých dva a půl,což jde.
Tak se mějte tety!

Jo Dell-kdybych nemusela na tu sociálku,tak taky lenošíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
19.1.09 18:05

Jo Aduš-supr,že máte kyčle o.k.!!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
19.1.09 18:13

Ahojík …taky hlásíme návrat z vaniček … jsem docela překvapená, jak brzo se začínáme učit zatajit dech … už trénujem a to jsme byly potřetí … a taky nás chválí … takže Muchacho , asi to tak bude, že chválí všechny

Jinak koukám, jak si vyvařujete … já to začínm pslední dobou docela flinkat…a už je to znát na mé váze - viditelně nabýrám, páč se cpu rycchlovkama - fuuuuuuuuj …

A jaksi jsem dostala chuť na ty vaše mňamky z listového těsta … ale já znám ještě jednu superrychlovku … listové těsto na čtberečky … na každý čtvereček plátek kompotované broskve a tak jak to je dát upéct … rychlé a dobré :wink:

Leni … já dneska v noci taky špinila - a přemýšlela, čím to je, když kojím a beru Azalii … už mám jasno … jo a já nevychovaná nepoděkovala, za to, žes vzala tabulku … takže dííky :wink:

Aduško … super kyčle …to je dobřeeeeeee !!! … hele a vás houby nenadýmají?

Dell … líný den? … to důvěrně známe :lol: … ale jak píšeš, tak jsi tak úplně nezahálela … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.1.09 19:31

ahojinky,
ty vaše vaničky a koupáky zní skvěle - máte můj obdiv (Much, Noni, Aduš…) já se toho prostě BOJÍM! :roll: sama nemám vodu moc ráda(jako že potápění, nebo skok do bazenu-hrůůůza-leda se tak rochnit v horké vaně,,,to jediné chichi)-ale představa, že je malej pod vodou a zatají dech,,,uffff.(sama bych to neudělala natož on)

Aduš, gratulka ke kyčlíkům - to je úleva a super pocit že? :wink:

ELU: jojo lejstra..to bude něco. A že musím s tím do práce???Béééé, já tam byla minulý týden a dlouho tam nechci!(je to jen 10km, ale tahat se tam s Tomušou,,navíc mi není příjemné, jak se kolem něj klienti seskupí a sahaj na něj-co si budem povídat, jak dodržují hygienu mentálně postižení.) HM! a když vidím, co mně čeká -chudák moje nástupkyně-už se do toho kolotoče vrátit nechci.

NONI: já mám taé problém s váhou,,těch posledních 6kg ne a ne dolu.Přes vánoce jedno ještě přibylo. :oops: -jako nestěžuju si,,ale vadí mi ta kvanta hadrů, co mi nejsou a je mi jich líto vyhodit.(tak furt čekaj, že zhubnu)

• špinění???divné! - to sme teda dvě!Asi sem moc vnímavá…(já myslím, že je to ten stres, co prožívám ve své mysli s Eričkou)

a neděkujte za tabulku!!!! TA JE OD DUŠIČKY,,,přeposlala mi ji(já bych to nikdy takle vytvořit nedokázala),,jen budu připisovat a upravovat. :!
zatím papa kočky! :arrow:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
19.1.09 21:34

Holky,
já jsem stresovej jedlík a po tom co se tu stalo.....kdybych mohla, tak sežeru 2 tabulky čokolády…eště že nemůžu, kvůli Mumínkovi......
A ja vůbec nezhubla…mám dole jen 8kg co jsem nechala na porodním sále a to je vše......teda na operačním sále…tady machruju že :)

Díky za gratulky…jsem ráda......uff :)

Jinak mám vlednici 1 litr mix pudingu s borůvkama a určo se na něj brzo vrhnu…je jen řidší díky tomu jinému mléku :)

Jsem strašně stahaná a malej řádí jak drak......
jdu zapálit svíčku Rikynce…papapapp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
19.1.09 22:05

Kuk,
tak jsem dala teď večer první cvičení po porodu - skoro po 1/2 roce :oops: :roll: a vidět se v obtaženém tričku v těch velkých zrcadlech - nic moc … ale krásně jsem si protáhla tělo a získala energii (kterou bych normálně teď večer čerpala z nanuků - nebo teď oblíbené kombinace mražených malin s mlékem :roll: prostě jsem rozežraná jak nikdy :roll: :roll:
Noni - my trénovaly zatajení dechu už minule na druhé lekci - teda jestli je to stejné, takové to polévání vodou … já malé vodu celkem závidím a už se těším do velkého bazénu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
20.1.09 07:00

Ahojík!!!

Aduš … stresový jedlík? … tak to bych ti měla ukázat, kdo je tady stresový jedlík, chichichi … nebo to bude tím, že já nemám žádnou dietu? :? … já ztratila během prvních 6 týdnů celých 16 kilo, ale teď??? … úplně se bojím postavit na váhu, ale stejně žádnou nemám , že?

Much … a trénujete i doma? … abecedu plavání? … takové to : PIŠKOTE …ÁÁÁÁ … ŠUP … my jako joooooo … naštěstí jsem Mišku vždycky koupala s oušky ponořenými ve vodě a taky jsem jí myla obličejík mokrou rukou …takže zatím bez problémů … a to cvíčo ti docela závidím … a jak to děláš s kojením? … já bych to časově sotva stihla, když kojím, co dvě hodiny a nic než MM malá nechce :roll:

Leni … kvanta hadrů, která neobleču jsou pečlivě složená ve skříni … ale už jsem koukala, že toho spoustu neoblíknu už nikdy, tudíž poletí z domu … má to výhodu … budu si muset nakoupit spoustu nových hadrů, které mi budou :wink:

Elu … super, že je klukům líp … dobré zprávičky srpňátka potřebují jako sůl :wink: … a s ěmi lejstry k rodičáku mi ani nemluv … já byla v práci třikrát!!! … poprvé staré lejstra , podruhé mi účetní prostě jenom opsala to, co bylo na tom starém ( takže holky, pokud máte podle starého nárok na víc než 380,–Kč / den, tak od začátku ledna Vám musí napsat vyšší částku - ale nečekejte zázrak mně to dělá 4,–Kč na den), až teď po třetí to snad bude správně … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
20.1.09 08:26

Ahojííík,

Aduš - super, že máte kyčle ok, dobré zprávy se čtou skvěle… :) Jo, ted mě napadlo, Amy od Marrci nosí eště ty třmínky…? Už asi ne, že? ALe nějak jsem nepostřehla, že by nás o tom informovala… :lol:

Leni, jsi šikula, že jsi se ujala tabulky… :wink:

Jinak se teda musím připojit k NOnince s tím nespaním v noci, taky furt válčíme, já vám tak závidím - Leni, Dell, Elu…, že vám mimča spí celou noc, toho se snad nikdy nedočkám a už navěky budu nevyspaná. :roll: Hihi, si eště vzpomenu, jaké to bylo sladké nespaní, až jim bude 18 a budu na ně čekat do rána, až přijdou z diskošky a nespat strachy, jestli se jim něco nestalo… :)

Holky, vy co už máte zoubek - jak to vypadá, když se to prořezává? Prý je to nějaké nateklé nebo co, tak jsem zkoumala Nikýskovu pusinu, má to trošku nateklé, ale ne zvrchu (nebo svrchu? sakra,ted nevim… :lol: ), ale spíš zezadu vevnitř. Ale je fakt, že už je protivný a špatně spí skoro 2 měsíce, tak to asi zubama nebude, svádím na ně kde co… :lol:

Jo a eště jsem se chtěla zeptat - nevíte, jestli můžu jít s malým do aquaparku…? Manžel tam plánuje jít o víkendu s MIškou, tak uvažuju, že bych vzala Nikyho taky, samo, že ho nebudu nijak moc máchat, ale aspon trošku nožky v brouzdališti, co…? Není to blbý nápad…? :oops:

Mizim, panáček opět huláká…je to jeho nejoblíbenější činnost v poslední době… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
20.1.09 08:54

Ahojky,tak tu máme další den…
Anduli-já jsem Tobíka trochu přechválila :roll: -teď má novou zábavu ve dvě ráno vstát a chce si hrát tak do pěti-pak zase usne a spal by i do devíti,ale to většinou už někam musíme,takže se probudí když ho musim přendat do postýlky.Moooc príma… :roll: :D

Dneska se chystáme za kamarádkou,tak se jdeme chystat.

Jo do velkého(dospěláckého) bazénu by snad neměli dokud nemají ty hexavakcíny.
Já bych tam asi šla,ale do vody bych ho nedávala-ani nožičky.Přeci jen je tam dost chlóru a kdoví čeho-ale je to můj názor-jsem vtomhle hrozná-jen si představím co všechno tam může být a je mi špatně.
tak se mějte.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.09 08:55

ahojinky,
stresovej jedlík je dobrý pojem :wink: já žeru sladké a poslední dobou ujíždím na těch Bohemia sýrových tyčinkách,,hlavně večer u TV.(hnus) ale např. včera manža sežral celou velkou čokoládu Forte!(zatímco já ládovala ty tyčiny-taxem ani neochutnala).
Hadry: mno NONI, taky sem s těžkým srdcem část vyhodila a část dala na MMB(ale tam nevěřím, že se to prodá) no a pak je ještě část kde věřím, že ještě zhubnu a obleču. :lol:
Ale normálně,že bych měla chuť nakupovat hadříky(jako dřív),,to ne. S Tomčou je třeba mít něco praktického, v čem se cítím pohodlně a je to. Takže mi stačí k životu rolák, džíny a bunda a jedeeem ven.Stejně nikam nechodím. :oops:
Anduli: já myslím proč ne do akvaparku: kdyby vadil chlor ve vodě-tak by nechodily mimča na plavčo(jak chodí Miška, Emča, Tobša..) a myslím že AMY od MARRCI rozhodně třmínky nemá,,,,mám pocit, že je sundali docela brzy.
zatím pa,,,nasnídala sem se pěkně u pc, malej na mně čučí (s každým soustem mu jedou očička,,je mi ho líto, hned bych mu dala okoštovat)=ale už se vzteká,,jdu na něj. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
20.1.09 09:06

ahoj, tak ja som asi tiez drobecka prechvalila…zacinaju nam podla mna zubky a je to des. V jednom kuse knoura a vidim ze ho to boli. Tak som mu vyndala zasa nove kusatko a konecne som sa trafila. Je to bebe comfort- dva kruzky, jeden s vodou a maju na povrchu hrbolceky. Tak do toho kuse, ale je mi ho strasne luto.
Neda sa to niecim zmiernit? Ked ho nemam na rukach a nerozptylujem niecim tak stale place.....a to tie zubky este nevidim.. :cry:

Anduli, ja by som sa este asi do Aquaparku s malym bala, ale ja som prilis konzervativna. Myslim ten chlor, pocurane brouzdaliste, kopec ludi s nadchadzajucou chripkovou epidemiou.....ale ja to prehanam, takze na mna nedaj. :lol:

uz zasa place, tak bezim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.1.09 09:20

Zdar ,
noc jak štakš :)
Valíme na plavčo.....
Info : ve vaničkách je pitná voda a v bazénku na plavču pro mrňata také je voda upravená jinak - nějak prosvícená či co…
Do velkého bazénu by Vás majitel neměl pustit do 12měsíců věku dítěte. Pokud Vás nechá…porušuje tím zákon o hygieně. Hrozí jak něco špatného pro mrňata, tak i obráceně…tekutý bobek co nezachytí ani plavčo plena :)
neříkám, že vás nepustí…jen že by neměli a tady u nás teda nesmíme :) Až od září :)
Já bych osobně do toho nešla.......ale věc každého :)
Máme dnes toho zcuka s kámošem, tak se těším :) malinko změna…uvidím i dospěláka :)
Tobík mi zareagoval na meruňku…opět červený…ale naštěstí to ditiaden zahnal :) Ale já mám další věc co nežeru…hihihihi
a vůbec nevím kdo co psal a říkal......hihihi
Jo a dne sráno jsem si vařila Vitakávu s rýžovím mlékem a chtěla jsem si do sklenice nalít džus …a já trubka ho frkla do toho kafe…hihihihi no fakt bomba…by mě měli zavřít za neschopnost :)
papapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
20.1.09 09:39

Anduli já bych teda taky do aquaparku ještě nešla, jak píše Dell, přichází chřipková epidemie… a vůbec plísně a hromada chlóru… no jak nad tím uvažuju se divím že tam sama vlezu :lol:

Dell chudáček Andy, jo se zoubkama si ještě užijem, existuje nějaký gel kterým se ty dásničky potřou a pak je to tak netrápí, zeptej se v lékárně :wink:

S šatníkem teda nechci prudit, ale mám opačný problém, já zhubla moc a teď to na mě všechno plandá :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
20.1.09 10:18

irco jak to delas??????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
20.1.09 10:51

Dell prostě jsem se nestíhala najíst, proto jsem taky asi měla málo mlíka :? Typicky: v 5 ráno 2 chleby se sýrem, dopoledne v rychlosti jogurt, po odpolední porcházce chleba a večer jsme byla tak utahaná že se jsem usla s Matysem bez večeře :oops: a při nočním kojení kousek čokolády. No výživa kojící matky jak … :oops: Tak to bylo asi první tři měsíce, teď už se snažím jíst tak se mi váha zastavila na -5kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí