0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
27.1.09 10:24

kosti pekne veci, ja mam to stesti ze mi jedna znama co ma dve holcicky dava veci postupne jak z nich roste ta mensi. akorat ze holka ma rok a pul a neketre nove veci ma uz juli male :lol: :lol: :lol:

tssssssss pridavky a jeste toto......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.1.09 10:26

Holky vyhlašuju anketu… :wink: :wink:
Myslíte si, že je lepší den pro svatbu 5.9. nebo 12.9. ?????
Chtěla bych, aby bylo ještě teplo a abychom si mohli v poklidu venku urožnit čuníka…sice si říkám, že čím dřív, tím líp - že každý den je znát, ale zase na druhou stranu, co si pamatuju, nikdy nebyl začátek září hezký - první školní týden bylo většinou zima…nebo ne???
Co myslíte???

Jinak to holky vypadá, že už mám místo pro obřad i jihočeský penzionek na oslavu - a podařilo se mi neuvěřitelné - není drahý, je krásný a přespí tam i 50 lidí - ale byla to fuška…nemá nikde reklamu - není na něj nikde odkaz, našla jsem ho v úplně přiblblý svatební diskuzi, kterou jsem s velkým utrpením přelouskla celou :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
27.1.09 10:46

DObre ranko mamky,
noc byla priserna,jsem to nejak nemohla rozdychat tu zpravu o Dusicce…
Dekujeme za prani k pul rocku a taky vsem oslavencum gratulujeme!!Jen musim jeste prozkoumat seznamek,abych byla v obraze.
Chystame se dnes na pulrocni prohlidku ,tak jsem zvedava,co nam Dr.rekne a doufam,ze uz nas naockuje.Sice mame na raminku jeste maly stroupek,no uvidime.Tak my frzime a pak se ozvu ,jak jsme dopadli a dopufam,ze zbyde cas ,abych vas aspon z casti docetla.
Ale zaregitrovala jsem,ze se kosticka bude vdavat,tak to je skvele,ja bych se taky chtela vdavat znovu :lol: ,ale teda zase za stejneho manzela :lol: ,byl to krasny den a ty princeznovsky saty… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 10:48

jaji dik no neni to az takova hruza, nekucka az tak casto ale kdyz tak to stoji za to a kdyz sedi tak se ani nedavi, jen to bobek horlive polyka. spis me desi jak ji chrci cely hrudnicek. elu ma to taky tak?

kosti ja nevim cim driv tim lip, pocasi neovlivnis muze byt stejne tak hnusne i 12. jeeeeeeeeeeeeeee ty se mas svatbaaaaa :D

holky mate nekdo zkusenost s tema kockama? mam se bat? chtela jsem se zeptat PO ale kdyz mam i vas… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
27.1.09 10:50

Jé Kosti no já nevím asi ten druhej.. já to měla v srpnu.. máme všechny nejduležitější udalosti v našem životě v srpnu.. narození obou kluku v srpnu a naší svatbu:) ale já říkám záleží na vás jal ten den bude.. každej den je krásnek když prožíváš to krásný z někým koho miluješ a skym chceš strávit zbytek života.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
27.1.09 10:56

Magdi to je jasný.. ona když je v polosedě tak jí tam ty hleníky tolik netrápí.. když jí budeš dávat spinkat podlož jí hlavičku.. at je prostě trochu vejš:) u nás to pomáhá.. zkus to a uvidíš.. třeba to bude lepší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 11:02

fajn dik jaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.1.09 11:25

Ahojky holky

ježiš Magdi a Elu, to je mi broučínků šíleně líto, chudinky takhle malinký a takovej ošklivej kašel, tak snad je to brzo přejde.

Kosti mně se asi líbí víc 12.9., ale vůbec ani nevím proč, ono je to jedno, ale jak píše Magdička, počasí neovlivníš, ale věřím, že ve zvolený den bude určitě super počasí. A kde jste vybrali penzionek?

Leni to je super, že Tomulkovi chutná!

Myško, super, že jsi se ozvala a že jste v pořádku.

Jinak u nás pokračuje nějaké prokleté období, dneska Nelinka celou noc prozvracela. Vůbec jsme nespala, celou noc jenom převlíkala, namáčela, prala a myla. Teď peru a obě holky spí! Což je zázrak, kterej se mi ještě nestal. Neli je holt asi vyčerpaná z noci a Amy taky, protože jí to Nelinky vstávání taky nenechalo moc vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.1.09 11:32

Jo a jinak mi taky přijde Amy proti vaším mimčám pozadu. Ještě se neobrací na bříško, ale jak psala Elu, každý mimčo je holt jiný, tak si z toho nic nedělám. Nelinka byla taky úplně jiná, v půl roce nejenom seděla, ale i stála, na půlroční kontrole, když jí dr chtěla přitáhnout do sedu, tak si rovnou stoupla. To u Amy teda určitě hrozit nebude. Jinak je ale samo úžasná a taky péruje nohama, když sedím a chovám jí, tak se jakoby nožičkama odráží a skáče jako kdyby byla na péru. A v noci taky spíme celou noc, někdy s jednou přestávkou na pití. Akorát usínání nám dělá problémy, před jedenáctou usne málokdy, no jo, je to holt sova po mamince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 11:38

jezis marrci to je desny chudacci miminka ale chudacci taky i maminky ze? ja jsem se aspon vyspala i kdyz se citim hrozne ale to je ta blba ryma. ale ty jsi asi ocicko nezamhourila bobku? a co s ni lecis to nejak? volalas dr.? myslis ze je to strevni chripka? preju at hezky dlouho spinkaji at se z toho zmatori. me uz zas juli usla tak jdu rychle varit nez se zas zakuckne a vzbudi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.1.09 11:54

Magdi, dr jsem nevolala, bude to asi střevní chřipka, stejně by mi nic jiného, než smektu nedoporučila a tu mám a pokoušela jsem se ji do ní vpravit, ale bez úspěchu. Tak snad se prospí a bude jí líp a modlím se, aby to nechytla Amy, to už by mě asi fakt trefilo. Jůlince přejem ať jí kašel nechá v klidu vyspinkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.09 11:54

KOsti: taky se mi víc líbí 12.9. zaprvé to zní líp než 5.9. když rozložím:
12.9. : 1+2+9=12 a to rozložím: 1+2=3 - výsledné číslo trojka a to je mé šťastné.
Marrco, dost už!!!! chudinky tví broučkové…už byste potřebovali ven jako sůl co? a nejen děti - i ty,,,procházku a provětrat hlavu. kdy se může s dětma po neštovicích? a jak dlouho vlastně trvají??? :cry:
Mysko, at dobře dopadne prohlídka, nahlaš pak míry a váhy Vladěnky (i kdyžtak předchozí kontroly - dám do tabulky ju?)

Já za chvíli valím na prochajdu - půjdem 4 kočáry (1měsíc, 5měs+2týdny, 5měs a týden(my) a Rok a půl) - všechny 4 jsme byly fanynky zábavové skupiny,,tak zavzpomnáme - tentokrát s miminama hihi papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
27.1.09 12:06

Teda Marrci to je mi tě i holek líto.Už,aby jste se bacilů zbavily!!!!

Kosti-mě se také líbí víc 12.9.-tak nějak to zní lépe,ale záleží jestli vás třeba něco neváže k určitému datu.To bych se asi pak řídila tím.
To je paráda,že jsi to sehnala,že?Určitě to budete mít moc hezké!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.1.09 12:15

Leni, neštovice trvají čtrnáct dní, infekční prý jsou tři dny před a tři dny po osypání, pak už ne, ale i na to se názory různí. Neli už by ven mohla, ale zase nemůžem s Amy. Achjo i já bych už tááák potřebovala vyrazit ven.

Kosti ten monitor na tu plenku je super, u dalšího mimča do něj asi půjdu, vůbec jsem netušila, že něco takového existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
27.1.09 12:56

Ahojky,
u nás byly dneska na návštěvě spolužačky z gymplu - jsou v 8. a 7. měsíci - tak přišli na rady :D Nakonec jsem jim slíbila že všechno sepíšu a pošlu mailem. Bylo to moc fajn a ty nádherné bříška … skoro už chci zase taky :D

Z MMB a MMA mám spoustu věcí (a taky asi trošku závislost :oops: :roll: ) a až na jednu věc mi vždycky všechno přišlo v pořádku a rychle. Akorát jednou jsem měla problém - s autosedačkou - musela jsem paní několikrát upomínat - a balík přišel až po 2 měsících. Ale ostatní zatím bez problémů.

Kočky - vadí v těhotenství kvůli toxoplazmóze - ale pak už by neměly. Akorát když má někdo alergii. Sestra má 3 holky a 2 kočky a jsou bez problémů.

Monitor na plenku taky vidím poprvé - příště bych ho asi koupila.

Kosti s počasím fakt těžko odhadnout - třeba letos (vlastně loni) když jsem byla první zářijový týden v porodnici tak bylo krásně a zima začala až v půlce září :nevim: Ale mě se taky spíš líbí 12.

Leni 4 kočárky - to budete pěkná grupa - důchodci budou uskakovat z cesty :D

marodi už se uzdravte :! Kde se ty bacily pořád berou :evil:

S pohybem jsme taky spíš pozadu. Matýsek se překulit umí ale nechce se mu do toho. Prostě leží na zádech a když mu spadne hračka tak na mě zapiští ať s tím něco dělám :roll: A v postýlce se neotáčí vůbec, jak ho tam položím tak ho najdu.
A ostatní si zas nepamatuju :oops: .. tak jdem na procházku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí