0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
27.1.09 09:15

je anduli to nastve kabatek ti prijde a bude po zime.. ja nic nekupuju nevim jestli by to prislo a kdy, tak ti neporadim.

je elu tak ja ti kecala je to jen v nasem regionu. volala jsem tam. teda to je blby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 09:17

je anduli to nastve kabatek ti prijde a bude po zime.. ja nic nekupuju nevim jestli by to prislo a kdy, tak ti neporadim.

je elu tak ja ti kecala je to jen v nasem regionu. volala jsem tam. teda to je blby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 09:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.1.09 09:20

Ahoj holky…
opět začnu provokativně..... :lol: :lol:
u nás stále pokračuje „luxusní spánek“ - dneska jsem vstávala jen 1×…a spinkal mi až do čtvrt na 8.....kaše fakt zabrala…a zoubky odezněly - doufám že to vydrží…kdyby ano, zkusila bych zítra vyrazit večer na plavání - ale mám z toho nervy už předem…uffff
malý ted v noci hodně střídá polohy - spinká na boku a dneska dokonce na bříšku - myslíte, že je to ok????? …taky začal zázračně spinkat přes den - tak snad není nemocný :lol:

jinak je přes den pěknej lumpík - pořád pokřikuje, lamentuje, vejská - no večer už mě z toho docela bolí hlava- pořád slyším jen „hablublu blé blé, ha blu blu He hó“ - má to spoustu variací :lol: :lol: a většinou to končí kvičením, protože ho už nic nebaví… :roll:

Riky - já o tom nějak nemám sílu mluvit…strašně bych si přála, aby to nebyla pravda, abychom se třeba dozvěděli, že sem Dušička přestala chodit a někdo jí hacknul účet…nějaký Markýsek…ale to se bohužel nestane. :cry: …o bobka se chorobně bojím od tý doby, co mi spadl…myslela jsem, že už to víc nejde..ale jde..........začali jsme používat monitor dechu, který dostal Tomík jako dárek k narození…do té doby nikdy nepoužtý :oops: Dušička je ohromně silná a statečná - kéž by nemusela být :cry: ale dost už…takovýma „kecama“ Dušičce nijak nepomůžem že? :?

Včera jsem si udělala radost a koupila si pár věcí na sebe…a broučkovi jsem objednala kupu věcí z Anglie - nějaký overálky, tepláčky a mikču…at nám to sluší… :wink: Mateřskou už mám vyřízenou, jen musím ve čtvrtek zajet do práce, kvůli ročnímu zúčtvání daní a poplacení dovolené.....už jsem to tu psala - mateřská je totéž jakobyste byly v práci, takže máte za minulý rok nárok na dovču - tak si nenechte utéct korunky :wink:

Tak já letím -
pěkný den všem - samozřejmě v rámci možností…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 09:27

omlouvam se ze o tom nemluvim, taky na dusi myslim a preju si aby to nebyla pravda. na julinku od te doby taky koukam jinym okem. v noci se probudim a hned kontroluju jestli dycha, jsem jak magor.

kosti to je krasa, julca mluvi jen zridka a je to tak nadherny, dela u toho uzasne ksichtiky. zavidim ti! jo cetla jsem nekde ze muzou spat na brisku bez rizika od sesti mesicu. ja jsem dneska pod juli nacpala takove ty polstarky sesite jako aby ji to nutilo spat na boku ale asi po dvou hodkach jsem ji to sundala bylo mi ji lito jak se chtela pretocit a neslo ji to. jinak ja tu provokuju s jednim probuzenim (a nekdy ani to ne) uz od prvniho mesice :D no jo to UM ma i sve vyhody, aspon neco…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.1.09 09:33

Anduli - to je fakt baba…já kupovlala v mimiakci jednou mikču - prý novou nenošenou, ale kyž to dorazilo, jen jsem zírala - poslala jsem to zpět - pní byla sprostá, ale peníze vrátila

Elu - at jste brzo zdraví - Tomík se minule u kašlání taky dávil, až blinkal - je to prý normální - jak neumí plivat, polykají vykašlané hleníky až z toho blinkají

Magdi -at je brzo líp

Aduš - pěkné plavčo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 09:37

hele jak tak pozoruju ty vase mimisky jak se pretaci, sundavaji si ponozky, mluvi… neni ta nase nak pozadu…??? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.1.09 09:39

Magdi - není co závidět - moc hezké to není, spíš na mě neustále pokřikuje - prostě se mnou dobře cvičí:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
27.1.09 09:45

Kosti-dík.Já vím,že to s tím dávením je normální,ale když to pak vidíš a slyšíš na živo :roll: -je mi ho líto

Magdi-díky za info.Jsi hodná.Třeba budete v něčem zase rychlejší!!!! :lol: :lol:
Mě Máťa v půl roce sám seděl(kupovali jsme golfáče) a Tobís tedy ani náhodou :lol: ani nepéruje nohama-to Máťa dělal jak šílenec :lol: -každé dítě je holt jiné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
27.1.09 09:45

Ahojky holčenky…
teda Andulko to je baba sprostá jako neodpovídat to je fakt hnus!! bych jí to hned napsala do komentářu..
Kosti jojo tak to je super že ti tak krásně spinká.. u nás se také spí dobře ale jen když ví že jsem vedle něj :lol: jinak se budí a poknourává:)
Jo tak to máme stejnou tu bundičku ale já mám trochu větší eště nám pořád je dobře:) nebo že bysme byli menší i to je možný :lol: A taky sem se tě chtěla zeptat on má ten tvuj prdolka nazrzlé vlásky vid?? nebo se mě to na těch fotečkách jen zdá?? je kouzelnej:)
Dneska jdeme na poslední prohlídku kyčlí.. tak snad to bude ok:)
Na Dušičku a Eričku myslím stále… a pořád mě to moc bolí.. dokonce sem sem ani nechtěla moc chodit protože se to tu furt řešilo a já už byla z toho fakt uplně na nervy:( vlastně sem pořád..
Bohužel monitor dechu nemáme.. nevím kam bych ho dala když je malej u nás v posteli:( není něco jiného než jen ta podložka??? už sem se nato chtěla zeptat ale vždy nato zapomenu:(
Jo a KOsti od kad si objednáváš věcičkyz An.. to máš přes někoho nebo jen z obchodu?? já to nikdy nedělala tak sem zvědavá..tak kdyžtak děkuji za porazení budu ráda:)
Teda Magdi to je docela blbí že u vás nejsou ty přídavky všude:( no hlavně že si pořád stěžujem že máme málo a někde není vubec nic:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
27.1.09 10:00

elu nemas zac, aspon jsem chytrejsi. koukam jak puk ze je to jen u nas… no julca uz sama sedi ale jeste ji jistim, sem tam se vybuli. na to jsem hrda, ale vim ze je to tim bruskem :lol: ja ji tak miluju puclicka mojeho. a co to je perovat nohama?? :D juli se chyta za palecky a drzi si je. ale moc ji to s plinkou nejde, bez ni toho hned vyuzije a chnap ani ji nemuzu nandat plinku jak ji to bavi.

kurna furt ji ten kasel budi uz je zas vzhuru po ctvrthodine… volala jsem dr. tak mi brnkne v poledne a rekne mi co mam koupit v lekarne.

holky jeste jsem se chtela zeptat na kocky, vim ze v tehu je to nebezpecne ale co ted? prenasi nake nebezpene nemoci pro mimisy? mame jich tu spoustu a nekdy ji tchyne pres okne vezme domu a necha ji tu chodit po byte :roll:

jaji taky nemame monitor dechu. mamka mi ho chtela koupit a ja se rozhodla pro kocarek, tak nevim jestli jsem se rozhodla spravne. ted jsem z toho taky na nervy. pridavky ti daji automaticky 200franku na dite ale ty co rikam ja jsou jeste navic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.1.09 10:04

Jáji - držím palce na kyčlích,…zrzek asi není - má blond podrost a hnědé delší vlásky navrch…a náš jednoduchej foták se s tím neumí poprat :wink:
objednávala jsem next od téhle paní:
 http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…

Mám to bez poštovného, páč bydlí ve vedlejším vchodu :lol: objednala jsem mu overálky v 80 a 86, spoustu ponožek, pejskové džíny, pejskové tepláčky a jednu mikču (z mladších chlapců…v newborn mi žádná nepadla do oka)......v 80 už vůbec nic nemám…a 74 je mu fest :nevim:

monitor používám na první etapu spánku…k ránu už Tomík taky chrupe se mnou - :wink: myslím, že se dělají nějaký monitory, který se připínají na plenku ne? Nejsem si jistá, ale někde jsem to viděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
27.1.09 10:15

Kosti tak tojo.. no tak to má super vlásky:) no on je kouzelnej:) a je dost podobnej manželovi vid:) vím není to eště manžel ale už brzo bude tak nevadí snad když to napíšu:) Ste prostě kouzelná rodinka.. jako vlastně všichni tady:)
Děkuji moc za odkaz.. hned nato du juknout:)
No ten monitor bych brala hned kdyby byl někam jinam.. třeba na ručku nebo tak:(
MAgdi je to je mě malinký moc líto že takle hodně kašle.. Zdeněček taky ale ne teda nák hodně.. zakašle si ale nedáví se … Aha já myslela že nedostáváte přídavky vubec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.1.09 10:20

Jaji - našla jsem ten monitor:
http://spunt.centrum.cz/…asne-alarmy/

a dík za lichotky :-) se ještě začnu červenat - jinak malej je tatínek přes kopírák - už mě i začíná kybicovat jako tatínek:-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.09 10:22

ahojíky,
ELU, foto v tabulce již máte-jak jsme viděla tu krásnou fotenku v galerce, hned sem ji tam lupla :P nebudu furt dávat novou tabulu,,měním to na té poslední dycky,,,(str 620)
Kosti: pěkné oblečky,,,já jsem taky pro MMB! Zatím mně nezklamal. jen jednou jsem čekala (jako Anduli) na autosedačku 3týdny!!!!!nevím esli paní slibovala a neplnila nebo se zasekla pošta.
Jáji: taky nemáme monitor. Nám řekla PA, že monitor jen pro nedonošené děti…musím říct že se ted moc bojím a často chodím na Tomíka koukat-přikládám mu ruku na zádíčka, esli dýchá,,,jsem tím stracehm úplně prostoupená. :(
snad už bude líp, všude píšou, že to hrozí nejvíc do 6měsíců.
Mno my dnes spali taky pěkně,,do 9.20hod-ale od 6ti spinkal u mně.To bylo probuzeníčko se sameťáčkem u hlavy. Ted rychle vařím kosti a droby(na polévku) a až to oberu, udělám z toho rizoto, snad budem stíhat - hihi táta příde na oběd v 11hod.pappa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí