Poradna duly
Jana Čurdová
elu presneeeee
leni nemyslim si ze je to porucha. ja si budu varit na obed brokolici tak ze bysme papali spolu? zkusime
Holky, nepruďte mě s tím vaším dobrým spaním!
Lení - 10 hodin???
Ty vole…Pardon!
To já nezažiju asi nikdy…
Náš kluk zase v noci bantoval co půl hodky, a to opět spápnul 190ml kaše.. Prostě o půlnoci začne řvát, tak mu vrazím dudlíka, za 5 minut hysterák znovu, vrazím opět dudlíka, za dalších 5 minut další řev, vrazím dudlíka..pak konečně usne…na 10 minut! A zase řve, tak opět dudlíka, 5 minut klid a huláká zas. Prostě jak říkám-PAKÁRNA NA ENTOU!
Pak už to psychicky nevydržím a dám mu prso, 3 minuty tahá jak zběsilý a pak vytuhne u mě v posteli a spí tak hodinu až dvě a pak zas řev.
Já už jsem rozlámaná, unavená, taťka se odstěhoval do obýváku asi natrvalo, a taky je vždycky ráno z gauče hotový, všechno ho bolí… ![]()
Jo, holky, jak to máte se sexem…?
Děláte to normálně na posteli v ložnici u spícího mimča?
My teda ne, jednak já bych se asi nemohla soustředit
, bych furt poslouchala, co dělá malý a pak nám hrozně vržou postele. Takže to děláváme v obýváku na zemi na dece, tvrdé je to jak sviňa, jsem samá modřina, kolena dodřená, hihi,
o maso hadr, fakt… Naštěstí je to jen tak 1× týdně, víckrát bych to už nezvládla… ![]()
Elu, tak držím palce, at už je Máťa lepší! ![]()
Magdi, týý jo, ten prstýnek vypadá zajímavě, takový jsem eště nikdy neviděla… Já celkově moc nevidím šperky, hihi, nikdo mi je nedává… ![]()
Jinak si myslím, že brokolici už v pohodě můžou, však i od Hami je brokolice-první lžička… Maximálně si poprdí, však co… ![]()
Jéžiš, už zase řve, on beze mě nevydrží ani 2 minuty…
Tenhle příspěvek už píšu půl hodiny…
![]()
Tak jsem něco napracovala a pustím se do úklidu ![]()
Uvařeno mám od včera,takže to aspoň nemusím-budeme mít zapečené brambory.Tedy Máťa je moc nemusí,tak mu kdyžtak udělám palačinky.
Tobík teď měl ovocnou přesnídávku a moc si šmakoval ![]()
Anduli, je mi líto Nickýska - teda spíš tebe,,,sakra proč nespí??? nechápu. Já byla vždy spáč a i v těhu sem furt chrněla - 12hod denně - tak že by z toho???
sex? mno s naší frekvencí 1× za měsíc si ani nepametám chichichi. Jednou sme to dělali v posteli, vedle malý spal a zvládl to,ale bylo to blbý. jinak na gauči v obýváku…ale nic moc teda…
se to asi u mně nespraví.
papapa
haahahahah,
sex…hahahahah co to je????, vůbec mě to nezajímá. Ten můj dojede a hned by na mě vlezl a já se vymlouvám.....a když už , tak poslouchám malého a nic z toho nemám …ihhihihii
No nic…teď bolí břuch , tak bude klid ![]()
Alergologie super
moc milá sestřička i doktorka. Ve čtvrtek ráno jdem oba na testy na potraviny. To bude maso…budou malému brát krev.....
Ale tím co budu mít já by se mělo docela dost vyřešit. U malého to nemusí být eště úplně jasné, ale u mě jo.
A my taky šíléná noc…spala jsem 2h a už jsem byla dnes i zlá a škaredě se zlobila…ted mi to je líto
![]()
Tak dělám polívku…mrkev, brambor kedlubna a houby, masox a petrželka a zahustit krupičkou ![]()
pa
sex co je to?
nase frekvence asi tak jako leni
ale andul mas recht taky jsem to resila, jak tam pul metru od vas broucinek spokojene spinka nebo se vrti kdyz je kraval
sis se stydim...... jo a jinak taky gauc v obyvaku...... ![]()
andul a nema bobek po te kasi zizu? mozna mu davas a prehlidla jsem to tak promin. juli ma obdobi kdy se budi ve tri ve ctyri v noci a ja do ni naliju dve flasky cajiku, nekdy se vykaka nekdy ne, usne a kdyz je nejhur trosku mlika
dostala jsem chut na smazaaaaaaak ale julci tu brokolici udelam
jdu obalovat
Ahoj
tak my jsme se taky krásně vyspali, až se to stydím říct. ![]()
V devět šel spat, a papal až v pět, dali jsme brknout a spinkali jsme ještě do půl desáté
Teda já spala, ale malý byl možná vzhůru, ale neplakal, to bych ho slyšela , tak nevím, já se vzbudila o půl desáté a koukla na něho a on se na mě tak krásně smál, tak jsme se nakrmili a vstávali. ![]()
Leni já si teda nemyslím, že by to byla porucha.Říká se že když maminka v těhotenství hodně spí, tak má spavé miminko.Já jsem toho důkazem.Je fakt, že přes den toho tolik nenaspí ale co bych chtěla.Přes den spí když to tak sečtu tak asi 2-3 hodiny.
Anduli taky nevím čím by to mohlo být, že se tak budí?Možná fakt chce být prostě u maminky ![]()
Elunko chudák Máťa.Snad už se brzo uzdraví. ![]()
Dnes jsem vařila zapečené těstoviny, už nevím co mám furt vařit.Včera jsem měla jelito s bramborem.Mám to strašně ráda.
No prostě taková zdravá výživa kojící matky.Ale je to domácí, takže je to mňamka, kupované bych si nedala.A ještě jsme měli tlačenku ta byla výborná
![]()
Příspěvek upraven 30.06.10 v 21:46
Ahojky tak sem vám vždycky chtěla napsat a stihla sem jen přečíst co ste nakecali…
Kyčličky dopadli na jedničku:) takže se klidně bez obav muže Zdenda stavět na nožičky:)
Nachcíplí sme všichni celá rodina:) zatím teda bez horeček ale kašlík a rymu máme všichni:)
No uklízení to neřeším:) spokojené miminko neznamená uklizený celí byt:)
A sex?? no holky to vám to nechybí??? já bych teda jen jednou tejdně fakt nemohla… asi sem teda náká nymfomanka ale potřebuju to deně:) a všude:) klidně i v ložnici malinkej má tvrdej spánek a postele nám nevržou ![]()
Pak eště napíšu víc ale malinkej už huláká:)
Jo a ještě jsem si vzpoměla, chtěla jsem po mamce ať mi koupí něco na vlasy, že mě tak padají.No a pan lékárník se jí ptá, jestli se mě zdá, že mě moc padají
?No tak říkal, že prej v těhotenství nepadají vůbec, tak teď mě padají ty co by padaly normálně a i ty co by vypadali v těhotenství.Tak proto se mě to zdá, že je jich moc.No to je příspěvek že
Ale trochu mě uklidnil, už jsem to chtěla zkrátit, tak jsem si to rozmyslela.:D
jo taky mi to rikala holicka, to same, ze v tehotenstvi nepadaji a pak padaji normalne plus ty co mely padat v tehu. taky z toho silim. vlasy jsou vsude, na dekach, na hrackach, na julci, to je hnus.
jaji, prave ze me to hrozne mrzi ze to tak je a z moji strany. jako chut fakt 0. kdyz uz na to dojde tak fakt uprimne jen proto abych to nezapomela. ja bych jako mozna i chut mela, ale jsem rada ze se doplazim do postele. no snad uz to brzo prejde, nak me ta predstava desi. taky protoze to byl jeden z duvodu proc se manzel rozvedl se svou byvalou…
Počkej, Magdi, ted nevím, jestli jsem to dobře pochopila - Tvůj manžel se rozvedl se svou ženou proto, že mu nechtěla „dávat“…?? ![]()
Jaji, týý brďo, tak ten sex. apetit Ti teda závidím (nebo nezávidím? Já Ti ani nevim…
) Já jsem fakt ráda, že to zvládnu jednou za týden, a to mě musí manžel hezky připravit tak půlhodinovým mazlením (u kterého ale někdy usínám, jak je to příjemné, hihi
, místo aby mě to nažhavilo, tak mě to uspává!
) Ale u nás je to i tím nočním buzením, přes den mám na starosti 2 děcka, takže večer toho mám absolutně plné kecky a jsem prostě nepoužitelná.
Doufám, že to nebude trvat eště dlouho…
nooo tak samozrejme toho bylo vic, ale ona od te doby co otehotnela uz ho vubec nechtela a uz mu proste ‚nedala‘ jak rikas. malej mel asi dva roky kdyz se rozvedli, porad to nejak zkouseli i bez sexu, ji to tak vyhovovalo ale jemu ne.
taky cumim jaji kde beres tu silu a chut, ja bych musela denne vyzahnout lahev vina, abych se rozparadila ![]()
No holky mje fakt že teda sem třeba taky unavená ale natohle si teda čas fakt udělám a hned mám té energie víc:) ![]()
Kluci sou docela v pohodě velkej si hraje z prdolkou takže je to v klidu:) Jako po porodu sem teda tak nechtěla ani pomyslet ale ted už je to v pohodě:) mám kamarádku co jí chlap začal kvuli sexu podvádět:( prostě doma mu to chybělo.ů ale je fakt že ona mu nedala třeba měsíc:( ale já nevím asi sem jiná ale ten sex ve vztahu prostě fakt potřebuju.)
Holky,
tak jsme byli venku a potkala jsem holku co se mnou ležela v porodnici jak jsem tam tak dlouho hekala a ona pak rodila v Praze - díky krevním problémům. Mají Barču a jen o týden mladší…hihihhi my 14 dní přenášeli a ona porodila o 14 dní dřív ![]()
No a máme už zcuka na příští týden
tak snad už budu mít s kým kočárkovat.
pak jsme odpadli …já byla hin ze slunka a zimy a malej byl donucen
Spali jsme 2h a malej eště chrupe ![]()
Dojede petr a zítra mám doktory a budem opravovat kuchyň a jedem do Liberce a.....nestíhačka…tak asi až v neděli odpoledne ju ![]()
papapapap holky a sexujte ![]()
h š tš c xš n čcw …zdraví Matýsek ![]()
Tak koukám že Anduli nahodila dobré téma
No u nás frekvence taky nic moc. Vždycky se najde nějaká překážka - manžel má odpolední… nebo já jsem utahaná.. nebo se nacpe česnekem
A u nás jedině obyvák … stejně tam má manžel už permanentně rozestlané, ale narozdíl od Leni je to mnohem lepší než před těhu ![]()
A spavá maminka v těhotenství a spavé miminko.. tak já jsem příklad že to neplatí!!! Já bych spala furt a ten náš skřivánek… ![]()
Chtěla jsem se zeptat.. dáváte bobkům na noc spešl oblečení? Já ho převleču večer po koupání ale ráno už ho nepřevlíkám - je v tom celý den.. nevím jestli to něčemu nevadí ![]()