0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
29.1.09 09:42

elu presneeeee

leni nemyslim si ze je to porucha. ja si budu varit na obed brokolici tak ze bysme papali spolu? zkusime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
29.1.09 10:03

Holky, nepruďte mě s tím vaším dobrým spaním! :lol: Lení - 10 hodin??? 8O 8O Ty vole…Pardon! :oops: :oops: To já nezažiju asi nikdy… :( :? Náš kluk zase v noci bantoval co půl hodky, a to opět spápnul 190ml kaše.. Prostě o půlnoci začne řvát, tak mu vrazím dudlíka, za 5 minut hysterák znovu, vrazím opět dudlíka, za dalších 5 minut další řev, vrazím dudlíka..pak konečně usne…na 10 minut! A zase řve, tak opět dudlíka, 5 minut klid a huláká zas. Prostě jak říkám-PAKÁRNA NA ENTOU! :? Pak už to psychicky nevydržím a dám mu prso, 3 minuty tahá jak zběsilý a pak vytuhne u mě v posteli a spí tak hodinu až dvě a pak zas řev. :roll: Já už jsem rozlámaná, unavená, taťka se odstěhoval do obýváku asi natrvalo, a taky je vždycky ráno z gauče hotový, všechno ho bolí… :)

Jo, holky, jak to máte se sexem…? :oops: Děláte to normálně na posteli v ložnici u spícího mimča? 8O My teda ne, jednak já bych se asi nemohla soustředit :lol: , bych furt poslouchala, co dělá malý a pak nám hrozně vržou postele. Takže to děláváme v obýváku na zemi na dece, tvrdé je to jak sviňa, jsem samá modřina, kolena dodřená, hihi, :,-(o maso hadr, fakt… Naštěstí je to jen tak 1× týdně, víckrát bych to už nezvládla… :lol:

Elu, tak držím palce, at už je Máťa lepší! :wink:

Magdi, týý jo, ten prstýnek vypadá zajímavě, takový jsem eště nikdy neviděla… Já celkově moc nevidím šperky, hihi, nikdo mi je nedává… :)

Jinak si myslím, že brokolici už v pohodě můžou, však i od Hami je brokolice-první lžička… Maximálně si poprdí, však co… :lol:

Jéžiš, už zase řve, on beze mě nevydrží ani 2 minuty… :roll: Tenhle příspěvek už píšu půl hodiny… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
29.1.09 10:54

Tak jsem něco napracovala a pustím se do úklidu :roll:
Uvařeno mám od včera,takže to aspoň nemusím-budeme mít zapečené brambory.Tedy Máťa je moc nemusí,tak mu kdyžtak udělám palačinky.

Tobík teď měl ovocnou přesnídávku a moc si šmakoval :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.09 10:58

Anduli, je mi líto Nickýska - teda spíš tebe,,,sakra proč nespí??? nechápu. Já byla vždy spáč a i v těhu sem furt chrněla - 12hod denně - tak že by z toho???
sex? mno s naší frekvencí 1× za měsíc si ani nepametám chichichi. Jednou sme to dělali v posteli, vedle malý spal a zvládl to,ale bylo to blbý. jinak na gauči v obýváku…ale nic moc teda… :cry: se to asi u mně nespraví.
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
29.1.09 11:08

haahahahah,
sex…hahahahah co to je????, vůbec mě to nezajímá. Ten můj dojede a hned by na mě vlezl a já se vymlouvám.....a když už , tak poslouchám malého a nic z toho nemám …ihhihihii
No nic…teď bolí břuch , tak bude klid :)

Alergologie super :) moc milá sestřička i doktorka. Ve čtvrtek ráno jdem oba na testy na potraviny. To bude maso…budou malému brát krev.....
Ale tím co budu mít já by se mělo docela dost vyřešit. U malého to nemusí být eště úplně jasné, ale u mě jo.

A my taky šíléná noc…spala jsem 2h a už jsem byla dnes i zlá a škaredě se zlobila…ted mi to je líto :oops: :oops: :oops:

Tak dělám polívku…mrkev, brambor kedlubna a houby, masox a petrželka a zahustit krupičkou :)

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.1.09 11:08

sex co je to?

nase frekvence asi tak jako leni :lol: ale andul mas recht taky jsem to resila, jak tam pul metru od vas broucinek spokojene spinka nebo se vrti kdyz je kraval :lol: :lol: :lol: sis se stydim...... jo a jinak taky gauc v obyvaku...... :D

andul a nema bobek po te kasi zizu? mozna mu davas a prehlidla jsem to tak promin. juli ma obdobi kdy se budi ve tri ve ctyri v noci a ja do ni naliju dve flasky cajiku, nekdy se vykaka nekdy ne, usne a kdyz je nejhur trosku mlika

dostala jsem chut na smazaaaaaaak ale julci tu brokolici udelam :) jdu obalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
29.1.09 12:13

Ahoj

tak my jsme se taky krásně vyspali, až se to stydím říct. :oops:
V devět šel spat, a papal až v pět, dali jsme brknout a spinkali jsme ještě do půl desáté :oops: Teda já spala, ale malý byl možná vzhůru, ale neplakal, to bych ho slyšela , tak nevím, já se vzbudila o půl desáté a koukla na něho a on se na mě tak krásně smál, tak jsme se nakrmili a vstávali. :D
Leni já si teda nemyslím, že by to byla porucha.Říká se že když maminka v těhotenství hodně spí, tak má spavé miminko.Já jsem toho důkazem.Je fakt, že přes den toho tolik nenaspí ale co bych chtěla.Přes den spí když to tak sečtu tak asi 2-3 hodiny.

Anduli taky nevím čím by to mohlo být, že se tak budí?Možná fakt chce být prostě u maminky :)

Elunko chudák Máťa.Snad už se brzo uzdraví. :wink:

Dnes jsem vařila zapečené těstoviny, už nevím co mám furt vařit.Včera jsem měla jelito s bramborem.Mám to strašně ráda. :lol: No prostě taková zdravá výživa kojící matky.Ale je to domácí, takže je to mňamka, kupované bych si nedala.A ještě jsme měli tlačenku ta byla výborná :D :D :D

Příspěvek upraven 30.06.10 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.1.09 12:13

Ahojky tak sem vám vždycky chtěla napsat a stihla sem jen přečíst co ste nakecali…
Kyčličky dopadli na jedničku:) takže se klidně bez obav muže Zdenda stavět na nožičky:)
Nachcíplí sme všichni celá rodina:) zatím teda bez horeček ale kašlík a rymu máme všichni:)
No uklízení to neřeším:) spokojené miminko neznamená uklizený celí byt:)
A sex?? no holky to vám to nechybí??? já bych teda jen jednou tejdně fakt nemohla… asi sem teda náká nymfomanka ale potřebuju to deně:) a všude:) klidně i v ložnici malinkej má tvrdej spánek a postele nám nevržou :lol:
Pak eště napíšu víc ale malinkej už huláká:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
29.1.09 12:21

Jo a ještě jsem si vzpoměla, chtěla jsem po mamce ať mi koupí něco na vlasy, že mě tak padají.No a pan lékárník se jí ptá, jestli se mě zdá, že mě moc padají 8O ?No tak říkal, že prej v těhotenství nepadají vůbec, tak teď mě padají ty co by padaly normálně a i ty co by vypadali v těhotenství.Tak proto se mě to zdá, že je jich moc.No to je příspěvek že :D Ale trochu mě uklidnil, už jsem to chtěla zkrátit, tak jsem si to rozmyslela.:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.1.09 13:51

jo taky mi to rikala holicka, to same, ze v tehotenstvi nepadaji a pak padaji normalne plus ty co mely padat v tehu. taky z toho silim. vlasy jsou vsude, na dekach, na hrackach, na julci, to je hnus.

jaji, prave ze me to hrozne mrzi ze to tak je a z moji strany. jako chut fakt 0. kdyz uz na to dojde tak fakt uprimne jen proto abych to nezapomela. ja bych jako mozna i chut mela, ale jsem rada ze se doplazim do postele. no snad uz to brzo prejde, nak me ta predstava desi. taky protoze to byl jeden z duvodu proc se manzel rozvedl se svou byvalou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
29.1.09 14:10

Počkej, Magdi, ted nevím, jestli jsem to dobře pochopila - Tvůj manžel se rozvedl se svou ženou proto, že mu nechtěla „dávat“…?? 8O

Jaji, týý brďo, tak ten sex. apetit Ti teda závidím (nebo nezávidím? Já Ti ani nevim… :lol: :lol: ) Já jsem fakt ráda, že to zvládnu jednou za týden, a to mě musí manžel hezky připravit tak půlhodinovým mazlením (u kterého ale někdy usínám, jak je to příjemné, hihi :oops: :lol: , místo aby mě to nažhavilo, tak mě to uspává! :lol: ) Ale u nás je to i tím nočním buzením, přes den mám na starosti 2 děcka, takže večer toho mám absolutně plné kecky a jsem prostě nepoužitelná. :roll: Doufám, že to nebude trvat eště dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.1.09 14:36

nooo tak samozrejme toho bylo vic, ale ona od te doby co otehotnela uz ho vubec nechtela a uz mu proste ‚nedala‘ jak rikas. malej mel asi dva roky kdyz se rozvedli, porad to nejak zkouseli i bez sexu, ji to tak vyhovovalo ale jemu ne.

taky cumim jaji kde beres tu silu a chut, ja bych musela denne vyzahnout lahev vina, abych se rozparadila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
29.1.09 17:27

No holky mje fakt že teda sem třeba taky unavená ale natohle si teda čas fakt udělám a hned mám té energie víc:) :lol:
Kluci sou docela v pohodě velkej si hraje z prdolkou takže je to v klidu:) Jako po porodu sem teda tak nechtěla ani pomyslet ale ted už je to v pohodě:) mám kamarádku co jí chlap začal kvuli sexu podvádět:( prostě doma mu to chybělo.ů ale je fakt že ona mu nedala třeba měsíc:( ale já nevím asi sem jiná ale ten sex ve vztahu prostě fakt potřebuju.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
29.1.09 18:13

Holky,
tak jsme byli venku a potkala jsem holku co se mnou ležela v porodnici jak jsem tam tak dlouho hekala a ona pak rodila v Praze - díky krevním problémům. Mají Barču a jen o týden mladší…hihihhi my 14 dní přenášeli a ona porodila o 14 dní dřív :)
No a máme už zcuka na příští týden :) tak snad už budu mít s kým kočárkovat.
pak jsme odpadli …já byla hin ze slunka a zimy a malej byl donucen :) Spali jsme 2h a malej eště chrupe :)

Dojede petr a zítra mám doktory a budem opravovat kuchyň a jedem do Liberce a.....nestíhačka…tak asi až v neděli odpoledne ju :)
papapapap holky a sexujte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
29.1.09 18:58

h š tš c xš n čcw …zdraví Matýsek :D

Tak koukám že Anduli nahodila dobré téma :lol: No u nás frekvence taky nic moc. Vždycky se najde nějaká překážka - manžel má odpolední… nebo já jsem utahaná.. nebo se nacpe česnekem :roll: A u nás jedině obyvák … stejně tam má manžel už permanentně rozestlané, ale narozdíl od Leni je to mnohem lepší než před těhu :oops:

A spavá maminka v těhotenství a spavé miminko.. tak já jsem příklad že to neplatí!!! Já bych spala furt a ten náš skřivánek… :roll:

Chtěla jsem se zeptat.. dáváte bobkům na noc spešl oblečení? Já ho převleču večer po koupání ale ráno už ho nepřevlíkám - je v tom celý den.. nevím jestli to něčemu nevadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí