Poradna duly
Jana Čurdová
Aduš - mě se líbí jak se neodbýváš, jíš pestře i když máte nějaká ta omezení…to já jím úplně katastrofálně
maliny mnam ![]()
Kosti,
co jím…žeru…hihihihi Mám jídlo ráda a strašně mě jen vadí , jak musím vymýšlet
Ale už si asi zvykám …a navíc už to dlouho nebude, ale díky tomu, jsem vytáhla kupu receptů co jsem roky neviděla a hodí se i pro Tobšu. On to bude mít ty 2 roky krušné…spousta věcí bude NE! Tak mu musím vymyslet náhražky
No a testuju to na sobě ![]()
Jo a když mi to tady neničí Mumínek, tak zase dorazí Rudýs…sedla si na klávesnici a smázla celej příspěvek.....koza jedna.....Teda kočka pardon ihihihihihi
Aduš a nemáš nějaký chutný recept na kuskus? na slano?…nebo holky vy?
Tak koukám, že Much řeší ohrádku ![]()
No já to mám jasné…hihihi já si pořídit ohrádku, tak v ní budu bydlet s Mumínkem, protože náš byt o pidi velikosti by už další kus nábytku nepobral…hihihi A při každém přesunu bych skákala přes…hihihii
Ale jinak chci říct, že jsme měla i lezoucí trojčata a ohrádku jsem neměla.....holky se dlay velice rychle naučit co opravdu nesmí a tím , že měli hračky v jedné části, tak se tam stejně zdržovaly.
Ale jak vidím Mumíse.....tak dá asi za 3 taky
Ale budu ho kdyžtak strkat do postýlky.....když třeba budu machrovat s troubou nebo šicím strojem a žehličkou a tak.......
ALe kdybych měla velkej kvartýr, tak bych asi ohradu koupila ![]()
Kosti,
já kuskus dělám je tak že dám lžičku oliv oleje a lžičku Kuchaříka - nebo půlku bujonu a zaleju horkou vodou. No a pak většinou dělám ve Woku maso a zeleninu a kuskus tam nasypu na konec. Přímo žádnej recept nemám ......soráč ![]()
Tak vám holky moc děkuju za povzbuzení … jsme zpět .. a malá v poho … ani nemukla … jenom nabrala a než vytekla první slzička, tak bylo hotovo ![]()
Leni … teď akorát čekám, že jako usne a bude spát celý den, chichichi … e, ne doufám, že bude v pohodě ![]()
Magdi … no, prostě naše mudra má zkušenosti s přecitlivělíma maminama, takže sestra malou vezme, mudra vezme jhlu , udělá dvě dírky, navlečou naušničky, na:,–(í čepičku a pak předá sestra mamce „hotovou“ parádnici … a jekot je to teda dobrej … ale u nás šel tatínek dovnitř - mne tam prostě nepustili, chichichi
Elu … neomlouvej se, jsme tady od toho, abychom si pomohly a když nemůžm jinak, tak aspoň vyslechneme … a nic si nevyčítej … nemůžeš za to, prostě se to teď tak blbě sešlo, že marodí oba najednou … a jdeš s Tobíčkem k doktorce?
Álo a Kosti … no, já tomu nejprve nevěřila, ale po tom, co tm přispívala i Lesina, tak jsem si to znovu pročetla a uvěřila … akorát je mi teď teda divné, že se tak dlouho neozval - ale připisovala jsem to spíš tomu, že se třema dětma má opravdu co se ohánět … no, jsem hold nepoučitelná naivka, chichichi
Kosti … problinkanou noc teda fakticky nezávidím … snad už bude dobře ![]()
Aduš … nám teda brala mudra krev ve třetím měsíci a normálně z ruky … tedaz obou, páč v té první ji po pár kapkách praskla žilka … ale normálně nabrala do dvou zkumavek a z ruky … tak ať vám to dopadne dobře! ![]()
No, malá nějak nemůže zabrat, a právě se rozjíždí do otáček …mizííííííííím …
Pampaláááááá!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale jinak dělám na rychlo: Na olej kuřecí - malinké kousky, špenátové listy, červená cibule a sojovka a pak ten kuskus. Já teda momentálně bez sojovky jen trochu pepře ![]()
Noníííí,
držte se
A dík za info…ale Mumínek teda žilku na ruce nemá ![]()
Tak jsme tu teď měli „úžasnou“ situaci…Máťa se tak strašně několikrát za sebou poblil(pardon za ten výraz),začal hrozně plakat a do toho začal hrozně plakat Tobík…no já fakt nevěděla co dřív.Ještě,že to vyhodil v kuchyni na lino a ne na koberec.
No nevim,ale ten únor pro nás nezačal nejlépe ![]()
Noni-vidíš jak je Miška šikovná!Držím palce ať je bez reakce.
Elu,
to má z té nemoci a Tobísek s ním soucítí víš. Můj Tobša taky pláče, když někde jsme a pláčou jiné děti.
Je my Vá slíto…pěkně si to vyžíráš! Seberte se a valte na hory.....prochájdy na čerstvém vzduchu, spánek v polochládku. Máte zvlhčovač vzduchu ????
A hlavně, ať Máťa papká takové ty bybičkovské věci…jako třeba silnej bujon nebo vývar víš a chleba se sádlem…hihihi Vím že asi kroutíš hlavou, ale mě teda o vánocích pomohl právě bujon a chleba se sádlem…a pak jitrocelovej sirup. A už zánět na plicích nemám. A fakt kukni na ty Lktobacily pro děti. Posiluje to imunitu a nic špatného jim nedáváš. nebo dělej domácí jogurt, kde máš hodně té kultury. Ale co......
hlavně se vykecej a postěžuj si …musí to ven holka naše ![]()
Elu,
to má z té nemoci a Tobísek s ním soucítí víš. Můj Tobša taky pláče, když někde jsme a pláčou jiné děti.
Je my Vá slíto…pěkně si to vyžíráš! Seberte se a valte na hory.....prochájdy na čerstvém vzduchu, spánek v polochládku. Máte zvlhčovač vzduchu ????
A hlavně, ať Máťa papká takové ty bybičkovské věci…jako třeba silnej bujon nebo vývar víš a chleba se sádlem…hihihi Vím že asi kroutíš hlavou, ale mě teda o vánocích pomohl právě bujon a chleba se sádlem…a pak jitrocelovej sirup. A už zánět na plicích nemám. A fakt kukni na ty Lktobacily pro děti. Posiluje to imunitu a nic špatného jim nedáváš. nebo dělej domácí jogurt, kde máš hodně té kultury. Ale co......
hlavně se vykecej a postěžuj si …musí to ven holka naše ![]()
Bože a hned 2× ty moje bláboly ![]()
Elu a co Homeopatika ? Na děti dost zabíraj…nemaj eště zničený tělo sajrajtama !!!!
Bože a hned 2× ty moje bláboly ![]()
Elu a co Homeopatika ? Na děti dost zabíraj…nemaj eště zničený tělo sajrajtama !!!!