0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
4.2.09 12:02

Aduš - mě se líbí jak se neodbýváš, jíš pestře i když máte nějaká ta omezení…to já jím úplně katastrofálně :roll: maliny mnam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:10

Kosti,
co jím…žeru…hihihihi Mám jídlo ráda a strašně mě jen vadí , jak musím vymýšlet :) Ale už si asi zvykám …a navíc už to dlouho nebude, ale díky tomu, jsem vytáhla kupu receptů co jsem roky neviděla a hodí se i pro Tobšu. On to bude mít ty 2 roky krušné…spousta věcí bude NE! Tak mu musím vymyslet náhražky :) No a testuju to na sobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:11

Jo a když mi to tady neničí Mumínek, tak zase dorazí Rudýs…sedla si na klávesnici a smázla celej příspěvek.....koza jedna.....Teda kočka pardon ihihihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
4.2.09 12:26

Aduš a nemáš nějaký chutný recept na kuskus? na slano?…nebo holky vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:28

Tak koukám, že Much řeší ohrádku :)
No já to mám jasné…hihihi já si pořídit ohrádku, tak v ní budu bydlet s Mumínkem, protože náš byt o pidi velikosti by už další kus nábytku nepobral…hihihi A při každém přesunu bych skákala přes…hihihii
Ale jinak chci říct, že jsme měla i lezoucí trojčata a ohrádku jsem neměla.....holky se dlay velice rychle naučit co opravdu nesmí a tím , že měli hračky v jedné části, tak se tam stejně zdržovaly.
Ale jak vidím Mumíse.....tak dá asi za 3 taky :) Ale budu ho kdyžtak strkat do postýlky.....když třeba budu machrovat s troubou nebo šicím strojem a žehličkou a tak.......
ALe kdybych měla velkej kvartýr, tak bych asi ohradu koupila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:29

Kosti,
já kuskus dělám je tak že dám lžičku oliv oleje a lžičku Kuchaříka - nebo půlku bujonu a zaleju horkou vodou. No a pak většinou dělám ve Woku maso a zeleninu a kuskus tam nasypu na konec. Přímo žádnej recept nemám ......soráč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
4.2.09 12:31

Tak vám holky moc děkuju za povzbuzení … jsme zpět .. a malá v poho … ani nemukla … jenom nabrala a než vytekla první slzička, tak bylo hotovo :wink:

Leni … teď akorát čekám, že jako usne a bude spát celý den, chichichi … e, ne doufám, že bude v pohodě :lol:

Magdi … no, prostě naše mudra má zkušenosti s přecitlivělíma maminama, takže sestra malou vezme, mudra vezme jhlu , udělá dvě dírky, navlečou naušničky, na:,–(í čepičku a pak předá sestra mamce „hotovou“ parádnici … a jekot je to teda dobrej … ale u nás šel tatínek dovnitř - mne tam prostě nepustili, chichichi

Elu … neomlouvej se, jsme tady od toho, abychom si pomohly a když nemůžm jinak, tak aspoň vyslechneme … a nic si nevyčítej … nemůžeš za to, prostě se to teď tak blbě sešlo, že marodí oba najednou … a jdeš s Tobíčkem k doktorce?

Álo a Kosti … no, já tomu nejprve nevěřila, ale po tom, co tm přispívala i Lesina, tak jsem si to znovu pročetla a uvěřila … akorát je mi teď teda divné, že se tak dlouho neozval - ale připisovala jsem to spíš tomu, že se třema dětma má opravdu co se ohánět … no, jsem hold nepoučitelná naivka, chichichi

Kosti … problinkanou noc teda fakticky nezávidím … snad už bude dobře :wink:

Aduš … nám teda brala mudra krev ve třetím měsíci a normálně z ruky … tedaz obou, páč v té první ji po pár kapkách praskla žilka … ale normálně nabrala do dvou zkumavek a z ruky … tak ať vám to dopadne dobře! :wink:

No, malá nějak nemůže zabrat, a právě se rozjíždí do otáček …mizííííííííím …

Pampaláááááá!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:31

Ale jinak dělám na rychlo: Na olej kuřecí - malinké kousky, špenátové listy, červená cibule a sojovka a pak ten kuskus. Já teda momentálně bez sojovky jen trochu pepře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:33

Noníííí,
držte se :) A dík za info…ale Mumínek teda žilku na ruce nemá 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.2.09 12:34

Tak jsme tu teď měli „úžasnou“ situaci…Máťa se tak strašně několikrát za sebou poblil(pardon za ten výraz),začal hrozně plakat a do toho začal hrozně plakat Tobík…no já fakt nevěděla co dřív.Ještě,že to vyhodil v kuchyni na lino a ne na koberec.

No nevim,ale ten únor pro nás nezačal nejlépe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.2.09 12:43

Noni-vidíš jak je Miška šikovná!Držím palce ať je bez reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:47

Elu,
to má z té nemoci a Tobísek s ním soucítí víš. Můj Tobša taky pláče, když někde jsme a pláčou jiné děti.
Je my Vá slíto…pěkně si to vyžíráš! Seberte se a valte na hory.....prochájdy na čerstvém vzduchu, spánek v polochládku. Máte zvlhčovač vzduchu ????
A hlavně, ať Máťa papká takové ty bybičkovské věci…jako třeba silnej bujon nebo vývar víš a chleba se sádlem…hihihi Vím že asi kroutíš hlavou, ale mě teda o vánocích pomohl právě bujon a chleba se sádlem…a pak jitrocelovej sirup. A už zánět na plicích nemám. A fakt kukni na ty Lktobacily pro děti. Posiluje to imunitu a nic špatného jim nedáváš. nebo dělej domácí jogurt, kde máš hodně té kultury. Ale co......
hlavně se vykecej a postěžuj si …musí to ven holka naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:49

Elu,
to má z té nemoci a Tobísek s ním soucítí víš. Můj Tobša taky pláče, když někde jsme a pláčou jiné děti.
Je my Vá slíto…pěkně si to vyžíráš! Seberte se a valte na hory.....prochájdy na čerstvém vzduchu, spánek v polochládku. Máte zvlhčovač vzduchu ????
A hlavně, ať Máťa papká takové ty bybičkovské věci…jako třeba silnej bujon nebo vývar víš a chleba se sádlem…hihihi Vím že asi kroutíš hlavou, ale mě teda o vánocích pomohl právě bujon a chleba se sádlem…a pak jitrocelovej sirup. A už zánět na plicích nemám. A fakt kukni na ty Lktobacily pro děti. Posiluje to imunitu a nic špatného jim nedáváš. nebo dělej domácí jogurt, kde máš hodně té kultury. Ale co......
hlavně se vykecej a postěžuj si …musí to ven holka naše :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:50

Bože a hned 2× ty moje bláboly :)

Elu a co Homeopatika ? Na děti dost zabíraj…nemaj eště zničený tělo sajrajtama !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 12:52

Bože a hned 2× ty moje bláboly :)

Elu a co Homeopatika ? Na děti dost zabíraj…nemaj eště zničený tělo sajrajtama !!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí