Poradna duly
Jana Čurdová
Dobrou noc,
ráno letíme na 8h na ty odběry......ale teda nevím…nikde Tobša žilky fakt nemá. Mám ho prej nalejt vodou…tak jsem vylisovala naše jablíčka a dám mu asi 1 lžici a doplním vlažnou vodou - čistou nechce, a snad to vypije. Večer jsem to zkusila a chutnalo mu to.......tak snad to vyjde.
Pokud bude OK, tak eště pojedem na plavání......
tak apapapapapapapap a mějte hezký den.
ahoj mám takový problém nebo alespoň myslím. Mojí dceři je 6 měsíců a mívá záchvaty vzteku. Kdykoliv ji nechci dát nějakou věc co jí zrovna padne do oka strašně se zlobí. Když ji při tom mám v náručí chytne mě za vlasy nebo se ručičkama zaryje kam došáhne a chce mě asi kousnout. Nevím jestli je to normální, že začíná vyjadřovat nelibost takhle nebo ne. Už si nevíme rady.
![]()
Čau holky,
taky nějak nestíháme, šušinka je ďáblík …
Aduš - jojo řeším ohrádku - buď velkou dřevěnou nebo cestovní, taky řeším, jestli koupit Croozer a ještě sporťák nebo jenom Croozer …
jakou kupuješ krosničku? budeme muset být víc v pohybu … a s tím vařením jsi fakt dobrá, já už Ti to říkala, taky jako Kosti obdivuju, že jsi schopná si pro sebe takhle vyvářet …
a mumísek je krutej ![]()
Kosti a kde se dá stáhnout smějící se Tomášek? já to asi přehlídla …
Noni - to je mi líto, zvlášť u vás na severu jinak s prací asi nic moc … šikovně jste zvládly očkování, snad nebude nějaká škaredá reakce
Elu - jéje marodíci marodní … po kterým ATB Máťa bluje? … musí to být hrozně nepříjemný takhle z nemoci do nemoci
..........
taky toho mám na jazyku víc, ale musím trochu pospat, zítra máme náročnej den …
jo a Anduli - slzičky máme - nějak si nevybavuju, že byly hned od začátku, ale teď když nás něco trápí, tak jo, naštěstí jen malinko
všechny zdravíme, dobrou ![]()
Dobré ráno !!!
Tak očkování si vybralo svou daň v neprospané noci , chjo, ale naštěstí jsme bez teplot a ani jinak nám nic nechybí, tak si jako nestěžuju, že
…jenom budu dneska za noční můru, chichichi
Holky, moc díky za reakce, na krizi … už to nebudu pitvat, jenom jsem si potřebovala ulevit … díky!
Muchacho … všechno nejlepší Emušátku k půlročkuhttp://www.sirmi.ic.cz/kytka/41.gif … a teda, je asi pořádný ďáblík, když už řešíš ohrádku … Milan pro Mišku bude stavět hrací koutek v obýváku - teda takový je plán (asi už skoro rok, chichihi)
Anduli … no, mi slzičky taky máme … a někdy je vidět, jak je ze sebe tlačí - herečka malá … ale někdy je jich tolik, že nám tečou až do oušek …
Aduško … hodně štěstí dneska na odběrech - hlavně, aby Mumínka nepíchali do hlavičky ( to je na pohled mooooooc brutální)
Zuzanah … jejda, to se mi už několikrát taky podařilo a to bych nejradši http://www.sirmi.ic.cz/smajl/38.gif
Marrco … to je fajn, že už se vykřesáváte z baciloušů … tak jen tak dál … a už chodíte ven????
Leni … tabulka super … a dobře, popis spaní Tomulky nebudu brát jako provokacihttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/470.gif
Jinak už nevím, a letím zpacifikovat toho svého Piškotka Mišičkového … jak to tak slyším, tak bude mít zase vytopená ouška, chichichi …
Pampaláááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Noni,
my teda taky dnes nespali a teď když tady balím a lítám, tak Mumím spí ![]()
Jinak jsme od 1h hore
A jen si chceme hrát a funíme v postýlce a ječíme ![]()
Hlavně že nebyla teplotka ![]()
Much,
já mám tenhel svůj povoz jako trojkombinaci a světe div se, jsme jedni z nejdelších asi 72cm a pořád jsme ve vnitřní tašce
mamka se musí pochválit za výběr
Jinak tenhle budu mít jako velkej sporťák asi do léta, aby Mumínek mohl pohodlně spinkat. Pak mám malej golfáč......a ten použiju už dřív třeba do města a do busu, poud to nebude na šátek ![]()
Jinak už nám jede Trekki Infant krosna
My jezdíme do Tater k rodině a hold na Popradské pleso to v šátku nejde
Tahle není sice asi luxusní, ale poslouží a má i pláštěnku a celkově je taková jako víc uzavřená proti větru ![]()
Jinak teda za chvilku jdem.....nevím zda klokanku či šátek …sakra…a bojím bojím…těch odběrů z hlavičky už bylo a vždy totální brutál!!!!!!
Ach jo.......papapap
adus tak to cumim, ze jis polentu, a s malinama! tak to musim vyzkouset! julci nechutnala ani ta
dneska jdem do poradny tak to jsem zvedava co nam reknou.
holky julca zacla posledni dobou radit v noci, porad se budi a chce pit, dam ji trosku a pak zas usne tak na pulhodky, nebo ja uz ani nevim. i kdyz se divam kolik je hodin jsem tak mimo ze si to rano nepamatuju. vypije i dve flasky… ted je tak hotova, ze spatne ji a furt si zmoula ocicka. donedavna se budila k ranu a to taky vypila hodne ale aspon to bylo naraz. pak mi nekdo poradil ze ji ten caj mam davat v posteli a nevstavat kvuli tomu no ale nevim co je lepsi
much vse nej kuratku!!! meli jste pul dortu?
ja to jako planuju… tomik je na str 638 nekde v pulce stranky tusim a jak rikas ty je krutej ![]()
noni bracha je taky v pracovni krizi vubec nevim co bude, pracuje v nake automobilce nevim nazev a nechci kecat
ale vypada to blede. nic nevim je ho tezko zachytit, ale z toho co povida mama je to kruty…
paneboze elu tak snad uz si to vyberete na cely rok!
tyyyyyjo katatko ty mas vzteklounka jo? nevim, co ti poradit zeptej se dr. nebo v poradne. julca taky nekdy projevuje nelibost revem ‚vrazdi me‘ jako ze nechce jist nebo tak, ale to si myslim je normalni.
jo prosim vas co je to DM?gfg bn ywn< (juli se podepsala)
sis marja noni teda ty tvoje prispevky jsou cim dal driv
tak at se to neopakuje jo? jo a mas krasnou fotecku, ta ma to jazycisko ![]()
Tak by jste jako nevěřili, co naše slečinka jako teď dělá, chichichi … no, správně … spííííííííí … a já to od šesti jetě zalomila s ní … teď do sebe naházím snídani a pak bude určo budíček, páč bude asi hlad, chichichi
Magdi … já sice nevím, jestli je to možné, ale nemůže mít Julinka spurtík? … se zeptej doktora … ale mám pocit, že kolem půl roku je taky ještě spurtík … a vůbec, já si neumím, představit, že bych měla malou nějak omezovat v jídle - teda, kdyby to potřebavala … jo a DM - je jedna z firem provozujících drogerie … taky ji tady nemáme
… děkuju za pochvalu fotečky - jak jsme nespali, tak jsem si trochu hrála, chichichi
Aduš … neprospanou noc nezávidím … možná, jsou nějaké erupce, nebo i Tobísek vycítil, že se něco děje a byl nervozní? … tak držíme palečky na odběrech!!!
Mizím ještě se aspoň umýt, než se malá vzbudí!!!
Pampalááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!
ahoj
Katatko: no my se taky občas vztekáme,,fňuká, když nikdo nejde tak se stupňuje až je vzteky bez sebe-když přijdu je klid …zkouší to,,,dětičky naše.
ale že by trhal vlasy,,to ne. ![]()
ADUŠ, jak dopadl doktor? chudák Tobíček, myslím na něj, snad odběr zvládne v klidu… ![]()
NONI: tak ať vydrží Mišáček co nejdýl spinkat jo???? Ať máš klídek. ![]()
Magdi: DM je DM-Market, drogerie, německá výroba.(teda jako že pochází z Německa, maj plno něm.věcí) já jsem s ním spokojená.
ADA: super že se ti ještě vejde Tobša do kočárové tašky, my co máme fusak,,tášu nemáme
(fusak je tlus´toch-kožich ještě po mně-do „trojkolek“-malých korbiček by se nevešel ani náhodou). Ale korba kočáru je taky obří,,tam ho budu vozit ještě příští zimu,je to hroznej koráb chichi ![]()
zatím papa
ahoj holky,
zase tu mame sedive rano..fuj,hnus..mne sa do toho vobec nechce von na prechajdu…
katatko, niekde som citala ze aj vztek moze byt pozitivny, ale to je v pripade ked sa mrnousek za niecim snazi dostat sam a nedari sa…v nasom pripade je to ked je uz hodne dlho (hodinu +) na brusku a chce lozit a nedari sa. Vtedy je cely vzteky bez sebe, ale je na nom vidiet ta snaha o pokrok…Ze vraj sa v takej situacii ma nechat mimino chvilu snazit, aby nenadobudlo pocit, ze snaha o cokolvek je zbytocna.
Inak sa mi ale nevzteka, ba ani pre nic za nic neplace, to az ked mu nieco naozaj je - hlad, smad, precikana plienka… ![]()
kocarky - mame sportak teutonku, ten vydrzi dost a myslim este dlho. Na leto ale aj tak asi kupim este nejake golfky, to aby som nemusela vzdy so sebou tahat cely ten kram. Bude to ale len na pohotovostne vozenie trebars v obchode, na dlhsie prechadzky a vylety bude nadalej sportak. V nom moze maly pohodlne spinkat, a pride mi aj daleko viac stabilny…
Holky, ted jste mi teda daly brouka do hlavy s těma slzičkama…
Protože fakt si nemůžu vzpomenout, jeslti jsem někdy u Nikyho slzy viděla a to kolikrát brečí fest…Tak já nevím, je to normální…???
Zuzi, jo jo, to znám taky, kolikrát to vypadá, že se tu neukážu několik dní, ale spíš to je tím, že mám něco rozepsané, od toho odbíhám za děckama, melzitím mi to někam zmizí, nebo spadne net a já se pak na to už vykašlu a nepíšu nic.. ![]()
Noni, Ty jsi teda ranní ptáčátko!
![]()
U nás byla dneska noc celkem v klidu, rozhodla jsem se malého v pití neomezovat, do ted jsem dodržovala striktně 3-4 h mezi kojením, ted mu prostě dám i klidně co hodinu a půl a kupodivu - spí líp, takže asi má fakt po té kaši žízeň nebo se chce jen se mnou tulit…Však co, jednou začne spát líp, ted si budu ještě užívat toho našeho společného mazlení v posteli..
Á, řev, tak zatím…Jdem spát na balkon ,,,