0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
319
6.2.09 19:33

Elunko:( jj já chtěl napsat áluško:) a nák sem se překlikla :D to sem celá já.. musím rychle psát než se mě tady vždycky uřve:) sám si moc nevyhraje no:)
A tobě Máta taky takle seděl? mě právě Stáník nene až po měsíci po Zdendovi ale zase mě nelezl jen dozadu jako rak:) on to přeskořil no:) tak to sem klidná:) holt každé mímo je jiné vid:) teda tolik váží jo:) to je super:) to už máš pořádný svaly na ruce ne:) :lol: ale je krásnej brouček:) jako vlastně všechny naše srpnátka co:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 19:39

jojo jdu na to volala jsem ale zavreno tak brnknu v pondeli.

mi taky julca sedi a taky mi rikala v poradne ze to nemam delat ale ona jinak byt nechce vubec uz asi mesic. sama se ji jeste bojim nechat bo se jeste sem tam vybuli

elu takze julca uz nevede..... :lol: prekonal ji tobik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 19:42

kurna ale je taky o mesic starsi......... tak nic no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.2.09 19:50

magdičko jsi mě pobavila :lol: :lol: :lol: zase to nevyšlo,co :lol: :lol: :lol:

Jo,jo Jáji-Máťovi jsme přesně na jeho půlrok kupovali golfky Peg Perego-byli super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
6.2.09 20:03

Elu to je teda macek :D Se pronese, co?Dnes jsem potkala kamošku, byla na roční kontrole a měli taky 9400.Kolik budete mít v roku vy?

Holky to je jedno komu odpovídáte.Já vzdycky píšu v rychlosti a taky si nejsu jistá, jestli jsem to napslala správně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 20:04

jooo presne, uz jsem se tesila ze se davame dokupy a nic. teda me staci ze za dva tydny pribrala jen 40g, je dobra. a vubec dneska zeleninka, a to jen pul davky a presnidavka a mliko jen dvakrat. me to prijde tak malinko za cely den, ja bych tez chtela jist jen ctyrikrat denne, ale to u nas nenazrancu nehrozi.

promin jsem debil, ale co jsou golfky? nak mi vypadava pamet. ma to souvislost s tim sezenim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 20:09

ja myslim ze kilo maji jen vlasy :lol: :lol: :lol: to mluvi zavist (tech vlasu) ja se vzdycky bojim v koupelne jak jsem ohnuta nad vanickou a pak ji zvedam, bojim se ze mi skubne v zadech a pustim ji, strasne me boli v krizi. ale jinak to jde, byla doba kdy jsem ji vubec nechtela nosit jak me bolely zada a byla tezka ale ted mi prijde uz jak pirko jak jsem vymakana. :D

s temi jmeny to mam taky tak nepamatuju si kdo co psal a tak se omlouvam za pripadne trapasy.

julca usnula, chlop je v tahu, to je kliiiiiiiiiiiiiiiiiiiid :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.2.09 20:12

Golfky=kočárek

Tobík se tedy pronese to je pravda:no vždyť je tady víc takové váhy,že :D :wink:

Álo-to tedy nevím kolik bude mít.Matyáš měl 9500g v roce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.2.09 20:16

Magdi tiše závidím-taky bych někdy brala večer klííídek… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.2.09 20:42

Čauec -
tak už máme mrkvovou stoličku :lol: ale zatím papání nic moc, Magdi - u nás půl talířku fakt nehrozí, teď jsme po pěti dnech na tak 10 lžičkách - už otvírá pusinku a docela hezky polyká, ale pak přestane :lol: - holt je zvyklá na sladký mlíčko (není divu, po těch sladkostech, co do sebe tlačím :roll: )… jo s Tvou tabulkou čoko denně - já žít ve Švýcarsku, tak to asi dělám taky, musí být těžký odolat :lol:
noční kojení - my pořád 3-4× za noc … zatím to, co sní v příkrmech, je kaloricky zanedbatelné … asi by pomohla kaše na noc, ale protože přibíráme, tak se mi do toho zatím nechce …
Dell - a nebude to spurtíkem? u nás to bylo před 2 týdny v noci po 2h … teď se to trochu uklidnilo … a vrhání po jídle známe - u nás to bylo tak výrazné, že to byl důvod, proč jsem začala s příkrmy o 4 dny dříve :wink:
Elu - tý brďo, Tobík je fakt kus chlapa! … bude mít za chvíli 10kg - to už je roční váha :lol: my jsme dlouhánky a ze sedačky čouhají nožičky, ale jinak je vajíčko OK … taky zatím ještě nesedíme, takže musí vydržet … s tou dr. to je pech - a nemohla to být nějaká atypická pneumonie (bez rtg nálezu?) - ne že bych se jí zastávala - pokud z ní seš rozpačitá, a to delší dobu, tak bych se asi poohlídla po někom s dobrýma referencema - jde o zdraví dětí
Jaji - Zdeněček je fakt drak! no když se po:,–(il sám, tak by to mělo být OK … jinak jsem četla, že je lepší, když mimi nejdřív lozí a pak teprve sedí - že pak má na sezení zádové svalíky hezky posílené …
Aduš - jo taky říkáme mamamamam :lol: a v neděli u tchánovců na obídku - choval ji tchán a chtěla pryč, tak protáhla obličej jako před pláčem, natáhla ručičky a vydala mam! - ale bylo to spíš jen ma a to druhý m bylo tlumený - už se těším, až bude říkat zřetelně máma - to bude božíííí
jo a Aduš, Elu - ještě k té vaší knížečce - z jakýho je matroše?

..... jdu žehlit u mušketýrů, mám resty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
6.2.09 21:29

Magdi a není 40g za dva týdny už moc málo, zas ať má z čeho růst ne ? :nevim: Jinak já nejsem zastáncem naušniček, měla jsem je od mala a občas se nějaká ztratila a asi v 10 jsem je přestala nosit úplně. Ale je to samozřejmě tvoje věc :wink:

Elu , jak loví kocour Tobíka? 8O :lol:

Much , amamam byla prý moje první slova - mamka byla pyšná že jako první říkám máma, ale pak zjistila že to dělám před jídlem a znamenalo to ham ham :lol: Ale taky se na tyhle první slůvka těším, až konečně bude moct vyjádřit co chce… Slyšely jste o znakování s kojenci? http://www.znakovanismiminky.cz/

Dell , ty bereš lvíčkovi kořist z pusinky? :D Tak to musel být pořádný řev :D

Leni a vy už jste přestali s kojením úplně? Nějak mi to uniklo, psalas že mlíka je čím dál míň… :? :(

Jinak včera po tom středečním očkování jsem Matýska vůbec nepoznávala - pořád se chechtal a měl milion řečí - jsem si říkala co mu to píchli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
6.2.09 22:39

Much-mě se to právě nezdálo od začátku,že by měl zápal plic-zas tak nekašlal,potíže s dýcháním neměl.Spíš byl zahleněný a to ho pak dráždilo.Ale to bylo většinou jen ráno,přes den už ne.Ale vzhledem k tomu,že měl ty horečky,tak si to asi dr myslela nebo nevím.

Ta knížečka je z polyesteru a u nás tedy velmi oblíbená hračka.Takový ten plyš tam není.

Irči-no loví ho tak,že když leží v postýlce na zádech a hýbe rukama,nohama tak po něm kocour hrabe tlapkama.Akorát blbec občas i s drápkama :roll:

Znakování-už jsem na to koukala dřív-je to zajímavý.

Tobík teď nejčastěji „jezdí“-vydává zvuky jako když jede auto :lol: …to víte v naší rušné ulici nic jiného neslyší :roll: :lol:
No určitě bude brzy napodobovat zvuk sanitek,protože ty nám tu taky jezdí stokrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.09 07:32

Trči, já ještě kojím,jen to asi vyznělo blbě-že jsme „měli“ roblémy s kojem, nechtěl mi pít, zlobili sme se spolu,,,že sem chtěla skončit… :oops: ale nakonec sem vydržela. takže máme v poledne zeleninku, večer kaši a jinak kojo.
ELU: to zn drsně, hra Tobíka s kočkou,,,,ufff :roll: ta mrcha kočka!!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.2.09 08:25

Hoj,
vy jedete :)

Vy se teda máte…my jíme v noci 3-4× a já k němu vstávám eště tak 2×.....otočit a td......
jéééé právě talčíme…no to jsou zvuky :)

Jo ave 4h vstával a řádil jak černá ruka…až na mě ťukal osused…a co mám jako dělat, on prostě vykládal jak blázen…nebrečel ale ječel jak opička až do 5h a pak usnul do 7:30h :)

Jinak sory MUCH - knížka je z látky a ne chlupaté :)

Jo a sezení…my už taky sami sedíme :) v postýlce se za šprušle povytáhne sám a na zemi jak ho podepřu, že budeme třba číst, tak pak se už sám dovytáhne a sám sedí. Bez pomoci. Sice upadne, když se natáhne na bok pro hračku, ale dopředu už ne…to to vyručkuje nazpátek :) A na rady od Dr a všech s.........! Nás taky dávali sedět a já mám deta záda super :) …v autosedačkách taky skoro sedí a to jako neva jo ????
Z 70% leží na břiše a zádech a boku a hold jinak už sedí. Ale svaly má dost silené, jinak by se sám neudržel a je tak spokojený :)
A nádherně cvičíme na baloně…vyrovnává jak při autozávodech :)

Jééééžiš to je puch…jdem přebalit a pak do města…tady pere slunko na modré obloze :)

papapap maminy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.2.09 08:35

Jo a včera jsme potkaly s Janou její kámošku a jana mi pak vyprávěla co s ejim stalo. Má po 15 letech druhé dítko - holčičku. Měla normální porod a vše OK a ke konci se malá vspříčila v porodních cestách a už nešel udělat císař. A jak ji vším možným dostávali ven aby neumřela, tak jí v rameni utrhli ručičku. No staršný.....takže operace - několik, samá rehabilitace a malá je 2m stará a zatím má ručku bez pohybu…

Fuj - najednou si říkám , že císař byl super. Sice já trpím, ale dítě naprosto OK :) jako pomásle bez ujmy :) :) :)

No nic…to jen jak jsme vlastně šťatsné.........
Pokud opominu naši Dušinku..........snad ji bude brzo o kousek lépe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí