Poradna duly
Jana Čurdová
slzicky - Andulko, u Andyho tak rozoznam na 100% ci ide o vztek alebo mu naozaj nieco je - ak ho nieco boli, alebo je hladny tak su to slzy velke ako hrach, ak ma len vztek tak je to bez slziciek…zvuk ten isty.. ![]()
Dell, NIky řve často a hodně, někdy ho chvilku nechám, protože pak mi líp usne, než kdybych k němu hned letěla a cpala mu dudlík, ale je fakt, že večer před usnutím, kdy je ten řev asi největší, ho nekontroluju, jeslti mu nějaké slzy tečou.. Přes den vím, že pláče vzteky, že se mu něco nelíbí, protože v momentě, kdy ho zvednu na ruky, tak řvát přestane a začne se smát, potvůrek…
Tak já nevim. No, jdu hodit dotaz do Miminka… ![]()
Much, paní doktorko
, nemůže to značit nějaký problém, když nebrečí slzy…?? Míša ta brečí a hned má slzy jak hrachy, ale taky si nevzpomínám, jestli to tak bylo, i když byla prďolka..
Zkouším, jestli mi tu půjde vložit fotka Nikyho ve fusaku - Leni, taky máme starý ještě po manželovi, jen je nově přešitý vrch, beránek je origoš ze 70.let…
A v pohodě se mi tam prcek vleze, i když mám trojkolku. Plánuju, že tam bude normálně až do jara, když je vzhůru a jdeme ven, tak mu dávám pod hlavičku a pod fusak malý polštářek, aby byl výš a mohl kukat…
Ahoj holky,
dneska opět noc nic moc…bobek má rýmu - zas to chytl od nás
Špatně se mu dýchalo nosíkem, takže se celou noc převaloval a vždycky skončil na bříšku odkud potřeboval pomoct zpět…vstávala jsem snad 30!!!! chudák chrochtá…přitom včera tak hezky usnul, kaše mu sedla…bylo vidět jak je utrápený ![]()
Video smějícího se Tomáška je k dispozici ke stažení zatím pouze v naší kameře
o víkendu snad Tom zvládne v pinacle zpracovat a hodit na youtube - pak pošlu link
na jiná videa jsem se nemohla mrknout - na našem domácím pc je na youtube na stálo přihlášen Tom a už si nepamatuje heslo, tak mu tu nechci měnit uživatele, než bude mít čas něco s tím udělat:-)
příspěvek si smažu každou chvíli a nemám nervy psát to znova…takže sem vždycky něco hodím a je to jak výkřik do tmy…navíc bobek není zrovna nejtrpělivější miminko, tak mě toho moc napsat nenechá…tak es rovnou omlouvám, že mé reakce jsou asi dost mimo, prostě nikdy nenapíšu všechno a všem…i když bych samozřejmě ráda ![]()
kríííííze - docela nás postihla - ale není to záležitost bytí a nebytí…ale časem nás určo ještě postihne - Tom dělal projekty hlavně pro zahraniční velké banky a ty samozřejmě zastavili/zastavují všechny investice…navíc jeho zaměstnavatel je americká firma a tam se náklady škrtají hoooodně rychle, už pár lidí vyhodili…naštěstí v Praze se dá najít jiná práce, ale z doslechu vím, že už není tak na výběr jako jeden čas bývalo a hledá se delší dobu…
slzičky - má pokaždý když brečí - jak hrachy a taky je má až v uších, on je prostě od přírody takový nešťastníček…všechno to prožívá naplno
…když jen nadává, tak nebrečí - to jen tak povykuje a teprve po čase přejde v pláč
Much - to to letí - gratulujeme - tak ještě 3× tolik času a zase půjdeš do práce????
jen vtipkuju - vím, že plánujete dalšího lumpíka, .........to je ale představa co, rodičovská mi ted přijde hrozně krátká ? ![]()
Noni - pěkná fotka i ty z plavča jsou hezký😉
Aduš - držím palce u doktorů, at máte jen dobré zprávy ![]()
mizím… zase se stalo nějaký velký neštěstí
![]()
Zdar ženy,
jo slzy.....tak ty máme a už od 1. měsíce…asi ty šílené zážitky či co......
Jinak odběry KATASTROFA.....nejdřív jedna ruka, pak druhá a celá domačkaná a pak hlavička …no jak řval a plakal a ječel a já s ním. No strašný. Pak jak se uklidňoval tak se úplně zajíkal a kuckal a lamentoval…něco jako " mamamam aaaa mamamamam aaaa this mamam!"
No i přes to jsem skočila na bus a jeli jsme plavat a světe div se…já myslela, že nebude chtít a on předvedl plavecké výkony na 1
Uplaval vše co měl a řádil a vytopil místnost…hihihi a pak si hrál na přebalováku s beruškou a neplakal
Jako by si to chtěl vynahradit ![]()
Jinak to Vztekání a řvaní.......formuje se osobnost! je to asi síla, ale čeká nás to víc a nebo míň všechny. Noninka by mohla povídat že
Ikdyž to není vztekání, ale pláč......
Myslím si, že děti dozrávají různě a tak i jinak reagujou na svět. my už taky řvem jak šílený, když nám mamka něco bere z ruky a hlavně to ne a ne pustit ![]()
ja mam taky fusak po me a nebo po brachovi, a je uplne uzasny s kozuchem. akorat ten muj kocarek je uzky a nez ji tam narvu fusak trochu sjede dolu, no ale to neva.
holky chtela jsem se vas zeptat ukladate si nektera fotky na web? anebo kam? normalne na cd? ja furt nevim kam s nima. ten muj program me dostal muzu tam dat jen jedno giga (rikam to spravne?)
Já do PC a pak něco nechávám vyvolat a jinak vypalujeme na CD ![]()
ahojky,
ja to davam do web alba :
http://picasaweb.google.cz
je to sikovne, da sa to dobre posielat znamym a ma to celkom velky pamatovy priestor
Ahoj holky,tak máme doma nadělení…Máťa chytil zvracecí virózu co teď prý řádí mezi dětma(nejspíš to musel chytit u doktorky,protože jinde nebyl).Takže to není nesnášenlivost atb.,ale viróza.Jenže jsem musela vy:,–(it atb. a bojim se teď,aby se nějak pořádně doléčil.Zítra máme jít k doktorce a uvidíme co vymyslí.Ráno jsem se už skoro radovala,že budeme moc odjet,protože Mates už nemá teploty a teď tohle.Doufám,že už to je to poslední a bude dobře.Omlouvám se,že si tu zase vylévám své starosti,ale je toho už nějak moc.. ![]()
Elu, to mi je luto, len sa vyrozpravaj…si to teda fakt vyberas, len co je pravda. ja snad ani nikam radsej s malym chodit nebudem, to nema zmysel, takze len zahradka a lesik a hotovo…tie chripky vraj este len zacinaju „radit“… ![]()
pytala som sa mojej mudr na plavco a cvico, a povedala mi ze prave kvoli chripkam by to radsej odlozila na jaro…ze ti co teraz niekam chodia sa u nej vacsinou do 2 tyzdnov objavia s virozou ![]()
Elu, to mi je luto, len sa vyrozpravaj…si to teda fakt vyberas, len co je pravda. ja snad ani nikam radsej s malym chodit nebudem, to nema zmysel, takze len zahradka a lesik a hotovo…tie chripky vraj este len zacinaju „radit“… ![]()
pytala som sa mojej mudr na plavco a cvico, a povedala mi ze prave kvoli chripkam by to radsej odlozila na jaro…ze ti co teraz niekam chodia sa u nej vacsinou do 2 tyzdnov objavia s virozou ![]()
jezis elu to snad neni pravda… snad dr. ‚vymysli‘ neco a honem bobka vyleci.
dell, ja to mam prave v picassu ale uz me to dal nepusti zaplnila jsem maximum (1GB) takze te to asi taky ceka. furt je chci vyvolat ale nejsem schopna.
Jojojjo Elu Elu…co ti na to říct......sviňská smůla no......tak snad už je to konečná a budete jen zdraví ![]()
My chodíme jen na vaničky a tam jsme sami a na bazének začnem asi od Dubna
Stejně s tím pupkem dřív nemůžu
Ale jinak nás to stejně taky čeká…marodění. dřív nebo později a už teď mi je ovej jen si to představím.....Ale jinak díky plavču jsme teda marodi nebyli…ale díky tchánům..... ![]()
Jen jak jedu Busem, tak má malej přes obličej kapucu a eště z boku deku......a stojím jak dement zadkem ke všem ![]()
Upekla jsme si mazanec s jablíčkama …ať máme veselí víkend a jinak se těším na zítra. Snad vyjde to procházkování s Janou a Barunkou ![]()
Tobísek jinak děsně vykládá a jako velkej chlap a strašně u toho artikuluje .....no prča ![]()
Teda Aduš ty pořád vytváříš nějaké dobrůtky.Já když něco upeču,tak Máťa se těší a sní jen malinko a manžel mi vynadá,že zase bude tlustej ![]()
Doktorce jsem říkala,že Tobík pokašlává,tak říkala ať zítra příjdu s oběma,ale asi půjdu jen s Máťou.Tobík dnes ještě ani jednou nezakašlal a teplotu nemá,tak ho tam nebudu zbytečně tahat.Spíš už potřebuje jiný vzdoušek ![]()
Aduš a kde,že to vlastně bydlíš?