0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6051
7.2.09 08:46

dobré ráno:-)
My měli nádhernou noc - vstávali jsme jen ve 3 a půl 6.....a spali bez řečí až do 8…kdybych bývala do půlnoci nežehlila a neoklízela, mohla jsem být úplně přespalá......zlatík spinkal na boku a na bříšku…na zádech až k ránu…pásl jen ve 3 a to už měl hladík :lol: :lol: :lol:

Elu - vy máte obra…a napodobuje auta??? :lol: :lol: :lol: tos napsala legračně…pokud by to tak bylo, tak by náš bobek začal kokrhat jako kohout - ten nás v létě budí :lol: :lol: Jsem ráda, že už vám je líp - snad to bude brzo úplně v pořádku…jinak myslela jsem samozřejmě mantinel z IKEA - on je na prd?…jééé tak já nevím comu s tou postýlkou vyvedu - on je schopný vystrčit jednu ruku i obě nohy úplně ven - obličejík si zaboří do mantinelu co má kolem horní části postýlky - je to fakt hádě :wink:
Aduš - Tomík taky najel na hulákání - jinak se tomu nedá říct - křičí na mě to svoje babababa mamamama - objevil asi sílu svého hlasu, tak zkouší co to dá :? :lol: jinak je Tobík šikula akrobat :lol: :lol:

sezení - když to sami dělají, tak na to maj svalíky dost pevný a nebránila bych jim ne? Pokud nesedí sami, měli by „sedět“ s podsazenou pánví - jakoby v klubíčku - stejně jako jsou v sedačce… vzhledem k tomu že mám lehkou skoliosu - jak jsem rychle vyrostla (ve 12 letech jsem měla svých 175 cm!!!! - byla jsem mezi vrstevníky nejvyšší - to bylo strašný :oops: :wink: ), radši s ním manipuluju opatrně, páč k tomu má dispozice

Irčino - znakování s miminky je zajímavý…o tom jsem neslyšela - krásná reakce na očkování :lol: :lol:

Much 10 lžiček už je krásných!!!!!! Tomík se mi po jídle taky vrhá…ale má kaši, tak si do půlroka počká - už to má za pár :wink:

dál už si nic nepamatuju :oops:

jdeme odsát rýmičku - konečně se mu spustila a není ucpaný

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.09 08:50

Aduš - to zní hrozně s tou kamarádkou :cry: a máš pravdu, člověk by měl být rád i za každou prozlobenou noc, za rýmičky, 0bolístky - hlavně když to není nic vážnýho - držím pLCE V BJI S JIZVOU…KURNIK - tOMÍK MI KOPE DO RUK\Y…NO UŽ MUSÍM :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
7.2.09 09:13

Dobré ráno,

tak my jsme se opět krásně vyspinkali.Malý jedl večer v půl ddeváté a potom až ráno v půl osmé.Holky neni to málo?Mám ho nechat spát. 8O ?Asi jo ne, kdyby byl hladný tak by se vzbudil a plakal.No a přibýrá taky dobře, za měsíc jsme přibrali půl kila.No jenom se mi to zdá, že nějak dlouho vydrží, jestli je to normální.Ale přes den papáme normálně, po třech hodinách.

Aduš to je ta kamoška na kočárkování ta Jana?To je teda děs co se stalo její kamošce, chudáček miminko.

Elu vy máte kocoura doma?My máme dva pejsky a taky malého furt otravují. :D No a tento týden jsem byla u tchánovců a malý spal v kočárku na dvoře, a já se otočím a kočka se šplhala po kočáru už byla na korbičce.Ale to neni domácí, neni to ani naočkované, jsem myslela, že mě trefí, kdyby za ním vlezla. :roll:

Kosti a kde bydlíte, ze tam máte kohouta?Já myslela, někde v Praze, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
7.2.09 09:18

Irči teda taková reakce na očkování.To je super :D

Dnes se jdu přihlásit do knihovny, jako za mlada jsem moc četla a ted nic.A moc mi to chybí.Takže si zrovna něco půjčím :D :D :D

No nic jdu za malým pa pa.Dnes bude zase krásně, tak si to venku užijem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.09 09:56

Alo - bydlíme v Praze, ale spíš na okraji přímo u lesoparku a kousek od nás je několik starousedlíků se slepicema :wink:
knížky závidím - taky jsem vždycky hodně četla, chybí mi to, ale ted to prostě nejde - i jsem si myslela jak oživím španělštinu - jsem byla naivní :wink: Jsem fakt ostuda a úplně cítím, jak chátrám:oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
7.2.09 10:17

ahojky

my tu mame desne skaredo…hmla, sedivo…

Much, ano , Andy ma asi spurtik, take caste vstavanie sme este fakt nikdy nemali, snad len 1 mesiac ked ho bolelo brusko. Ved aj strasne rastie, zasa mu je vsetko male, som zvedava ake miery bude mat na polrocnej KO - mame to 17.2.
Alebo su to zubky, neviem, lebo pride mi ze to nie je vyslovene hladom, nehlta v noci tak ako obvykle predtym…Stale sa pri kojeni osiva, mele so sebou, seda si…neviem, Takeho ho nepoznam. Je mozne ze mu uz moje mliecko nechutna? Sice zatial nic ineho nemal (teda okrem ukradnuteho jabka :lol: ), ale neviem sa zbavit pocitu ze proste nie je s jedlom spokojny.

sedenie - maly sa tiez taha hore, ma velku silu, ale zatial som neuprosna a nedovolim mu sediet. Az ked sa po:,–(i zo styroch :? ono jasne ze sa im to paci, ale u nas sa preskakovat kroky nebudu..teda ak to s mojou prisnostou vydrzim :lol: :lol:

adus - ta story je hrozna, az ma zalial pot…chudatko male, snad jej pomoze vojtovka, nie? :cry:

kosti, ten mantinel z IKEI je nizky a celkovo taky labilny, takze neviem ci ti pomoze.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.09 10:36

Dell -u nás za oknem taky mlíko......fuj… tipuju zoubky.....u nás to tak také začalo…vlastně jsem kaši na:,–(ila v domnění, že má hlad…ale neměl, svědila ho pusina a dokud nebyl zub prořezaný, tak kaše nekaše vstával furt - taky jen tak potáhl a spal dál:roll: chudák :?
příští týden asi budu mít k dispozici auto, ak bychom se za vámi zajeli podívat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.09 10:56

Alo: nech ho spinkat a bud ráda,,, :D já jsem též…super že spí celou noc ne?
Aduš: debilní soused,,,,musí pochopit, že máš dítě blbec jeden,,copak jemu děti nekřičely?? :evil:
To s tou ručičkou je strašný,,,,nechtěla sem to psát,,ale na cvíčo se mnou chodí paní, v listopadu rodila chlapečka, nešlo to, tak to Dr rvala kleštěma a zabila ho…(promáčklá lebka,,fuj nemůžu to ani psát takovou hrůzu) a dělala to opět ta KRÁÁÁVA co už zničila tolik zdraví,,,divím se že jí nevyhodí.(mně dělala tu revizi, jak mi nechala kousek v děloze a následný zánět, krvác…komplikace a opětovná revize) fuj, nenávidím jí blbečku, at jde dělat do kravína :evil: :evil: :evil:
DELL. ty jo to nevím,,mně Tomík taky moc nepije,,4minuty z obou prsou celkem,,a dost-už nechce(lenoch tahat-pije jen dokud to teče)
zatím pa..taky máme mlhu fuj 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
7.2.09 11:13

Hoj,Vojtovku cvičej holky, ale musí jí to postupně nějak plasicky přišít či co......Jo a ta jana je ta kočárková kámoška :)

Tobík zblajznul cuketu s kukuřicí a moc mu to chutnalo :)

Jinak hlásím, že se opravdu sám Odstavuje.....já mléko mám, i samo teče a on už nechce pít jen v noci :( Přes den ani prd.......nespí a nepije a počká si na 11h na jídlo a pak je to zase boj celé odpoledne.....dám mu prso a on ho rukama odtlačí a hlavu otočí na druhou starnu a má výraz jako …fuj mámo :)
Takže takhle určo do 2týdnů mlíčko nebude.....strašně mě bolej prsa .....

A chce pít jen z mého hrnku :) Z lahve to jen tak šušňá…a jak mu dám vodu do hrnku, tak pije :) No já nevím co to doma mám …nějak to má přeházené ne ??? :) Ale co…asi každý fakt roste jinak :)

právě opět kakčí a žere u toho lišku…hihii ta zase bude oslizlá :) já ty plyšáky lituju :)

Jinak Leni…teda taky brutál 8O 8O 8O

Jo a hurá…už se otočí občas sám na záda z bříška, takže snad noční výlety mi brzo skončí :)

Tak papappap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
7.2.09 11:13

Jo Leni, jsem ráda, ale vždycky papal tak kolem 4-5 a ted se mi to zdálo nějak moc dlouho :D
Teda to je hrozné co se děje, lepší když o tom člověk neví.A nemá ta doktorka toho nějak moc neni to divné?Budme rádi, že máme ty naše bobky zdravé.

Nějak mě bol´í od rána břicho.Že bych to měla dostat, poprvé?!No snad ne, uvidíme.Se teda vůbec netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
7.2.09 11:30

Ahoj holky,vy jste toho zase napovídaly! :D

Potřebuji poradit-zase :roll: -domluvila jsem se s manželem,že zítra pojedeme k té babičce,tak jsem jí volala(teď je tam na víkend teta) a ona byla nějaká divná.Řekla mi,že ještě spí-všichni-což se mi zdálo divné,protože bylo deset a teta se strejdou vstávají brzy i kvůli pejskovi.No tak jsem řekla,že zavolám později a teď mi volala teta jestli jsem volala a co jsem potřebovala a jestli jsem něco říkala o cikánech a hodinkách 8O .Fakt neříkala,tak jsem se ptala jako o co jde,co se děje a že prý babička pořád slyší hlasy a povídá jak jí nějaký cikán okradl a kdoví co všechno-Že má problém s práškama-bere je už strašných let(bere Neurol) a že s tím musí něco udělat doktorka.Jenže problém je,že ona měla před dvěma lety lehkou mrtvičku(naštěstí bez následků) a vy:,–(ili jí ten Neurol a ona měla normálně delirium a bylo to s ní hodně špatné.A doktorka jí ho chce pomalu vy:,–(it a dát jiný lék.
No a mě jde o to,aby tam kdoví jak nevyváděla a neříkala kdoví co(předtím mluvila DOST sprostě).Znáte děti,ty slyší všechno a Máťa by z toho měl ještě srandu-nemá z toho rozum.Ale zase bych nerada,aby tam byla sama.
No,ale jestli by nastalo to co před dvěma lety,tak bych to sama nezvládla ještě s dětma.Ach jo,tak já nevím jestli jet nebo ne.Co myslíte?
Fakt se omlouvám,že sem tahám problémy,ale já fakt nevím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.09 11:39

Leni - to snad není možný??? fujj…já myslela že dnes už mají nějaký vakuumextraktory, který jsou bezpečnější… a taky všude psali, že když to porodník s kleštěmi umí, tak se není čeho bát…no lepší nevědět…a je to fakt pravda, ony se lecky šíří úplné legendy a pak je všechno jinak… ????…

Aduš - já bych řekla, že Tobík je chytrolínek a zkrátka dělá co ho baví :-)

jinak jsem včera koukala do galerky a všimla jsem si, že se děti mění - začínají mít jiné rysy v obličeji, vyrostly......strašné jak to letí.....srpnatka se povedla…trošku jsem zamořila galerku našimi fotkami :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.09 12:07

Kosti: jo nemohla jsem uvěřit. To tak bývá, když je „pani doktorka“ dcerou „velkého zvířete“ tady…je úplně debilní, nešikovná, už toho hrozně pokazila…moje „špatná revize“ je ale nic proti tomu mrtvému miminku. NECHÁPU MNO!
Já jsem to věděla, že zemřelo mimi-a v úterý mi o tom řekla ta maminka,,,chudák, obdivuju jí-chodí mezi nás matky cvičit,,o dětech se tam bavíe furt,,,hrůůza mno.
ELU: asi bych jela,,,,uvidíš, neboj se toho.Aspoň uvidíte, jak na tom babička je.. :roll: Mám tetu po mrtvičce a lepší to není,,,je trošku „mimo“. Sprostě teda nemluví, ale sama by doma být nemohla. :? Ála? že by MS? já myslím, že ne, dyť kojíš :wink: pokud teda nemáš antiko-depoproveru jako já a z 11týdnů nemáš 5 týdnů MS,,to je trochu rarita.
Holky, a nevíte kolik by měli 6měs.děti přibírat? Od malička mi říkala Dr že by měl přibírat mezi 150-200g týdně. ted to má být míň…nevíte?(ostatně, já už se nebojím, byli jsme podmíráčci, ale sama vidím jak ted papá příkrmy,,tloustne před očima hihihi) :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
7.2.09 14:11

leni, teraz by mali trochu spomalit ..v knizke ktoru mas od doktorky (zdravotny preukaz a priloha) su grafy kde si to mozes odcitat pomerne presne. Najdes si pri akej vahe sa narodil a po tej ciare sa dostanes na „spravnu“ vahu v tomto mesiaci".

kosti, jeeeej, to sa tesim, dojdite urcite. :lol:

elu, ak si si ista, ze nenechas deti nikdy same s babickou, tak by som tam isla. Dobry vzduch im prospeje. Predsa len tie nase Prazatka to potrebuju ako sol. Ale nenechala by som ju ani nachvilku „hlidat“ malych. :?

Adus, Tobsa je sikulik. Andy sa tiez obracia na obe strany. Je ale pravda, ze z briska na zada je to malokedy, hlavne ked sa strasne snazi tak to nejde, a on vtedy zuri :twisted:
Mliecko…no, furt im davame 6m to iste, tak asi jak zacitia ine chute, tak nam daju kosem.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
7.2.09 14:13

jo a ja som dostala prvu MS pred dvoma tyzdnami…fuj, fuj…bola som slabo oblecena a isla som na prechajdu v poriadnom mraze …a potom to vzapati prislo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí