Poradna duly
Jana Čurdová
jo aha v panelaku ne, to ja mam malou predstavivost promin, ja jsem si to zkousela predstavit u nas za dverma a to by slo. tak nevim.
holky ja se picnu juli snedla asi pul talirku zeleniny!!!!!!!!!!!!
much vy uz se budete snazit??? ja chcu takyyyyyyyyyyyyyyyyy
Much,
jo máme taky akční
a je už doma a dobrý
A luxusní josu i za 4. tisice
Ale na to teda nemám ![]()
A druhej embroš jo
Vy teda jedete ![]()
Leni,
nenadávej si…mě zase Tobša sere z brokolice a nevěděla jsem že projímá
Zítra jdem na dýni ![]()
A já teda jedu výtahem až k bytu
A jinak teda nevím
…leda nosit nějakou podložku v tašce a na tu ho položit no.....
Magdi…vy teda baštíte ![]()
My byli na prochajdě a pak tady byli holky a bylo to super…Tobša nechápal, že taky někdo malinkatej jako on ![]()
Nic jdu papat…papap
Ahojky holčinky:) plkáte děsně moc a nevím jesli vás vubec stihnu dočíst spíš asi ne:(
Jen hlásím že od včerejška sedíme a bez opory:)
sice se eště bojím, aby nespadl ale je na něm vidět že to má vychytaný
dám foto do galerky:) až se mě teda zpamatuje photoshop:) nák mě zamrzl:) ![]()
Jo a v křesílku musíme bejt už připoutaný:) jinak sme na zemi:(
Ahojte holky,tak jsem tedy úplně v šoku.Jeli jsme k té doktorce na kontrolu,aby vymyslela co dál a já jsem jí říkala,že bych byla radši,aby ho poslala na ten rentgen,tak,že tedy ano.Že mám zavolat jak to dopadlo a když to bude dobrý,tak to necháme a když ne,tak příjdem v pondělí.Takže rtg je bez nálezu-jsem moc ráda,že se má intuice potvrdila,ale na druhou stranu jsem hrozně naštvaná na doktorku,že by mu cpala úplně zbytečně antibiotika!
A pak jsem jí říkala o tom Tobíkovi,tak koukala na zuby to,že nic a že to tedy necháme být
a máme jet na ty hory.Tak jsem jí říkala jako proč tedy má ty teploty.Když je má několik dní,tak by to snad měla zjistit,ne?Nebo jsem tak přecitlivělá?Mě už prostě její léčení metodou pokus/omyl fakt nebaví.
Tak nakonec řekla jestli je bude mít i přes víkend,tak máme v po odebrat moč.
Jinak tedy Máťovi je líp,tak jsem moc ráda.Vypadá to tedy,že v pondělí odjedeme.
Jo a děkuji za info ohledně autosedaček!
Magdi to máš radost,že ti snědla tolik zeleninky,že?
Leni a ty ještě pořád dáváš jen samotnou mrkev?
Jáji-máte tedy šikulku!!! ![]()
jo maaaaaaaaaaam, snad to nebyl omyl a pujde ji to takhle i zitra. hmmm to je divna doktorka, fakt zkus jinou, kdyz se ti tahle nezda. me ale dr. rikal ze ta horecka ‚z niceho nic‘ trva tri dny tak doufam ze je to tahle a zitra uz bude ok. akorat s martinkem nevim co to muze byt… snad vam ty hory udelaji dobre. ja bych to riskla, samo uvidis jak bude o vikendu. a na jak dlouho jedete?
jdu pouklizet je tu strasny bordel.
Elunko teda musím tě obdivovat!! máš stou vaší doktorkou ale velkou vydrž.. to já už bych teda asi vylítla. přeju at ste už konečně zdraví:)
Ahoj holky
tak dnešní noc opět zajímavá - Tomík už se mi vůbec nebudí hlady - vstával na jídlo jen 1×…zato si to vynahrazuje svými akrobatickými čísly v postýlce - přetáčí se jako blázen pořád na bříško - chvilku tak spí a pak řve jak tur, abych ho šla otočit…nebo se divoce protahuje a pak mu nožky čouhají z postýlky ven - budu mu muset koupit mantinel přes celou postýlku…ten co máme je moc krátký …zkoušela jsem ho dát do rychlozavinovačky, obložit ze strany dekou…abych mu obrat na bříško znemožnila,ale on se prostě tak kroutí, že všechny tyhle zábrany stejně překoná…a místo spaní v polospánku pase a pláče
nevím co s tím, neznáte někdo recept jak snadno a rychle naučit dítě válet sudy???
…no nic, je to fakt nepříjemný - vstávám k němu kvůli tomu tak 5× a víc ![]()
tak nic…zase řev…letím…třeba zítra dopíšu vše, co jsem chtěla
Elu - dobře že to nebyl ten zápal plic - doktorka tedy zvláštní - hlavně aby vám hory pomohly a byli jste všichni konečně fit!!!!!!
Jaji - Zdenda je nějaký moc hrrr - ale šikulka ![]()
Elunko super, že už je Mátovi líp.Jo jo zkus ty hory, a třeba to klukům udělá dobře. ![]()
Jáji vy už sedíte bez držení?No vlastě vy už pomalu chodíte, co?Já včera byl v poradně a dr. říkala neposazovat at v 8 měsící
.Aby neměl křivé záda.
Magdi já bych ty naušničky taky dala ted.
Dáš čepičku a hotovo.
![]()
Kosti Tomík je šikulka, že tak dlouho vydrží.To já jak ho večer položím tak ho ráno najdu.
![]()
My taky pěkně spinkáme, jde v osum a krmíme až v šest, už po několikáté.Snad nám to vydrží . Ale nebudu ho chválit, pak je hned všechno jinak.
Včera jsme byli na očkování, takže máme třetí dávku za sebou.Bobek jen zčervenal, ale neplakal.Dnes máme trochu teplotku ale jinak v pohodě.Teď tady křičí na dece.
Jo a máme v pěti měsících 8200g a 67 cm.No nic du za ním pa pa
my mame za sebou deesnou noc. vstavala som snad 7×..to sa nam este nikdy nestalo (od narodenia)… ![]()
este 2 tyzdne vydrzat ciste len s s mlieckom a hura na prikrmy…mozno uz mu nestaci
i ked podviziveny teda nevyzera, ale takto vstavat v noci sa mi teda nechce.
Je to ale cim dalej tym tazsie. Dnes sa mi vrhol po jabku
ktore som jedla a zacal do neho zurivo „kusat“. Asi olizol stavicku a chutnala mu, lebo ked som to jabko dala prec, tak chudacik maly asi pol hodinu rval jak tur a stale sa otacal smerom kde bolo jabko
![]()
jajino, ste teda poriadne hrr…neviem, nam tiez prisne prikazovali, ze sediet nieeee az ke bude plynule lozit po styroch (7-8m) a nie sa len plazit. Kvoli chrbtici vraj nie je dobre zatazovat male sedenim, ci stanim. Ale zasa je pravda ze kazde babo je ine.. ![]()
eluško jojo já otom vím, ale psala sem si z lékařem z té porodnice.zc sou tam i pediatři a on mě odepsal ihned že prostě když mozeček zavelí sed nebo di tak to tam má bejt:) a že prej to tělíčko už na to má.. tak nevím no..
DELL: jé tak Andymu se zachtělo jablíčka????Já bych mu hned trochu dala ![]()
ELU: ta Dr je kráááva! Už bych od ní utekla,,děs. Hlavně že je klukům líp
Álo: sedět až v 8měs???Joj já ho dávám už teď-občas se nahne ke straně-ale celkem mu to jde (a je rád) ![]()
Kosti: ten Tomík má ale divoké spaní - asi ho trápí noční můry broučka malého
Tomča jen někdy kníká ze spaní-předpokládám, že ze zého snu.
ELU: nene samotnou mrkev nedávám - snad jen první 4 dni, jinak k ní vždy něco přidám-brambor, brokolku a špenát. Dnes sem dala nastrouhané jablíčko(téměř celé) a dva piškoty do toho-ládoval jak divej
eště by býval chtěl…žravec! přijde mi, že chce dohnat to kojo(moc mi nepil a měli jsme s kojem problémy…)
zatím papa
Jáji-to já nepsala s tím sezením
![]()
Já to měla s Matyášem taky tak-v půl roce seděl sám a podívejte se na toho lenocha Tobíka
Ten nic.Prostě každé dítě je jiné.
Už koukám po jiné doktorce.Já jen pořád nevím jestli to spíš moc neřeším.Příjde mi,že ne,ale na druhou stranu švagrová byla se svojí dr spokojená a teď jí úplně dostala tím,že švagrovka chtěla nechat oočkovat holky-byly zdravé a dr je objednala až za 14dní-to už samozřejmě chytly rýmu a trochu kašel a dr na ni hned spustila,že to napíše do karty,že je nechce očkovat a tak-no hrůza.Přitom se švagrovka jen bojí očkování když nejsou v pohodě a doma má všechny nemocný.Tak já nevím jestli něco není ve vzduchu
![]()
Álo-pěkný kousek
! Supr,že máte třetí dávku.My máme zatím jen jednu.
Dell-to je nářez to vstávání když na to člověk není zvyklý,že?
Taky už chce papat dobrůtky jako mamka ![]()
A co vlastně odloučení od manžela jak jste byli pryč?Mělo to nějaký účinek?
Kosti-já ti asi neporadím,ale chci se zeptat na ten mantinel-on je nějaký,že je vysoký?My máme ten z Ikei a teď je dost na nic
-nohy pořád čouhají.Buď řve,že se tam nějak zasekne a nebo ho loví kocour ![]()
Magdi-já tedy nemám s naušničkama u miminek zkušenosti
,ale asi bych je dala co nejdříve to jde.
Ale třeba moje máma mi je taky nenechala píchnout a dala jsem si je nastřelit až jsem chtěla.
Jo a Tobík váží 9440g.To je,ale vše co vim,protože ho dr nechtěla změřit.Prý až mu bude dělat půlroční prohlídku což tedy netuším kdy chce dělat
Asi až ho bude očkovat.Ale když jedeme pryč,tak budeme mít půlroční asi v sedmi měsících
![]()