0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.2.09 17:33

DELL, my v průkazu nemáme graf růstu hmotnosti…hmmm asi máme jiný! :roll: už MS? Brrr,,,myslela jsem, že v kojení není.(ale co já mám říkat? já si užila z té antiko dost chichi)
byli jsme venku, zima a mlha fuj. papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.09 18:05

Leni očkovák máme určitě stejný - vzadu máš v deskách vloženou takovou malinkou brožurku s radami - jsou tam základní věci o péči o dítě plus ty percentilové grafy :wink:

Dell - MS?? 8O to koukám-…myslím že nikdo nekojí víc jak Ty…Andy má enormní spotřebu :lol: :lol: …no teda…to mě to asi taky čeká každou chvilku…jej…budu muset do drogerky - úplně jsem si odvykla a už doma nic nemám :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.2.09 18:25

pardon, je to tam v tom očkováku,,jen já jsem slepá :-))
Jinak KOSTI, máš pravdu: jukla jsem do galerky a ty děti se nám hrozně mění,,,překvapil mně VOjtís od Zuzy a tvůj Tomík,,,no i ten můj se nějak zakulatil.....joo děti stárnou a my mládnem chichichi :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
7.2.09 19:11

Ahojky,tak jsem vyrazila koupit potřebné věci s sebou a jak myslíte,že jsem dopadla-v Mothercaru měli slevy :roll: :lol: :lol: Tak má Tobík spoustu oblečení a kamarádce jsem tam koupila moc hezké těhu tričko za 198kč-fakt supr.
Babičce jsem volala a prý se cítí dobře,tak snad to bude o.k.

Fotečky-co víc říct než,že jsou srpňátka krásná miminka :wink: :D

Leni-já dostala MS hned po šestinedělí a to jsem kojila po třech hodinách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
7.2.09 19:51

holky pomooooc 8O 8O 8O

malinky mi uz 5 dni nekakal (predtym kazdy den 1-2×) a pred hodinou to zo seba vysukal vsetko. Bolo toho tak na tri pleny, mal zdvihnute nozicky a ja som len podkladala plienky.. 8O To by bolo vsetko este ok :? ale teraz ked som ho prebalovala, tak tam mal este trosku nakadene a v tom par cervenych krvavych nitiek 8O 8O 8O 8O 8O

Co mam robit? Je sobota vecer - mam ist na pohotovost?, maly inak vyzera uplne v pohode, teplotu nema, neplace, .....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.09 20:01

Elu …tak slevy jo? že bych příští týden zajela nakoupit??? Tomík už toho moc na sebe nemá, jak roste
Dell - chudák měl asi zácpu co - třeba to má jen odřené, podrážděné? Tak než bys někam jela zkus zavolat na pohotovost a poradit se - možná bych mu dala napít vody, aby mu solička snáz prošla,,,,,,,kamarádce se u maličké krví ve stolici projevovala alergie na kravské mléko :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
7.2.09 20:09

Dell-asi bych zavolala doktorce a jestli ji nemáš k dispozici na mobilu,tak na pohotovost a oni ti řeknou jestli máš přijet nebo ne.
Ale snad to nic není.Držím palce!

Kosti nevím do kdy ty slevy mají,ale měli to dost probrané.Spíš jsem měla štěstí.Ale já byla v centru-v Myslbeku.Třeba by toho měli v Letňanech víc😉
Já vytáhla něco po Máťovi,ale moc toho nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
7.2.09 20:17

Dell hlavně se neboj…zavolej někam, ale neděs se.......i když krev ve stolici zní hrozně tak např. u té kamarádky to byla „jen“ obyčejná alerie - třeba jsi něco snědla, co malý nemůže........kamarádka doted drží dietu podobnou jako naše Aduška - no a kojí doposud (malé jsou už skoro 2 roky, …když udělá nějakou dietní chybu, u malé se to hned projeví takhle) Držím palce aby to nic nebylo…jen nějaká prkotina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
7.2.09 20:33

tak som volala na Bulovku, povedali ze ak neplace a je inak v pohode, tak ze mam to len kontrolovat a v pondelok ist k mojej mudre. AK by to ale pretrvavalo, tak mazeme na detsku chirurgiu…
Holky, drzte palce nech sa to uz neopakuje, lebo ja asi skolabujem.. :x

dnes budem malickeho asi v noci vela krat prebalovat…prdolka mala moja, len nech mu nic nie je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
7.2.09 20:42

Dell-já myslím,že to bylo po tom co neměl stoličku.Nebo nejedla si něčeho víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
7.2.09 20:54

nee, prave ze nic zvlastneho. rano som mala rohliky so syrom a so salamom a inak uz nic…
no snad je to len tym, ze toho bolo odrazu na neho vela …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
7.2.09 21:13

Snad už to bude o.k. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.2.09 00:50

Ahojky holky,

tak se mi právě podařilo vás dočíst. Nějak jsem teď neměla čas a dost jste mi utekly :D
Určitě nezvládnu reagovat na všechno, protože jednak si to všechno nepamatuju a druhak jsem se zhrozila kolik už je hodin, ale Terezka spí a manžel kouká na telku, tak mám klid. Kdo ví, kdy bych se sem zítra dostala. Tak jen co mi utkvělo v paměti…

Naušničky jsem taky řešila, teda jestli teď nebo až třeba v roce. No a doktorka mi říkala, že pokud je chceme dát, tak že je lepší co nejdřív a nebo pak až když si o ně samy řeknou. Na propíchnutí jsme byli asi ve 4,5 měsících. Dovnitř s ní šel taky jenom manžel a mně to doktorka ani nenabídla…asi veděla proč :D Ten řev jsem slyšela až na chodbu. Ale myslím, že to bylo hlavně proto, že jí pevně drželi, aby se nehýbala a to ona nemá ráda :) Pak jsme ouška čistili lihem a pak taky mazali framykoinem, protože se trochu podebírali, ale teď už je to v pohodě.

S manželi nepořádníky jste mě holky pobavily. Myslela jsem, že ostříhané nehty v obýváku jsou naše specialitka, ale jak tak koukám, tak v tom nejsem sama :D

Jinak 13. ledna nastoupil manžel na rodičovskou. Já teď čerpám dovolenou, co mi zbyla, tak jsme teď doma oba dva. I to je důvod, proč jsem teď míň u PC :)
Do práce nastupuju 16. února, tak teprve pak uvidíme, jak bude manža doma sám bojovat :D

Co se týče pohybu, tak už se Terka docela v pohodě obrací ze zádíček na bříško, ale obráceně zatím ani ťuk, asi si to nejdřív musí pořádně procvičit než najede na další cvik :D

Spaní je u nás taky v pohodě. Spinká cca od sedmi tak do půl šestý šesti…a už docela dlouho, tak se děsím, kdy se to změní. Sice se občas v noci probudí, ale to jí stačí dudlík a pokračuje ve spánku. Ale včera v noci kňourala nějak víc. A když jsem jí chtěla při jedné takové kňourací akci dát dudlíčka, tak jsem nějak nemohla po tmě trefit pusinku, tak jsem si rozsvítila a ona na bříšku :D a zpátky jí to nešlo, tak se vztekala.

Taky jsme dneska dali první mrkvičku. Přišlo mi, že to docela baští. Dali jsme jí asi tak pět minilžiček a vypadalo to, že by baštila i dál, ale na poprvé jsme jí nechtěli nějak přecpávat :D No ale uvidíme zítra, jestli dneska nebyla jenom překvapená a zítra už bude vědět, co se na ní chystá a třeba si tu spolupráci rozmyslí.

Videa, který jste se daly jsou super :D Začínám litovat, že nemáme kameru. Na foťáku sice něco natáčet jde, ale to není ono.

Jo Leni váha v pátém měsíci je 6100 g . A doktorka kupodivu nic neříkala, jako že je to málo, když jsem to sama nadhodila, tak řekla, že přibýrá a to je hlavní a taky že je to holčička :) . Vždycky si při tom vzpomenu na tvého Tomušku, že má víc a přitom pořád málo.

No nic klíží se mi oči, tak jdu do hajan.

Dobrou noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
8.2.09 00:58

Jo ještě v rychlosti…

Dell nám se to taky jednou stalo úplně to samé.
Terezka nějak nemohla kakat, pak hodně tlačila a pak jsme objevili v plínce takové červené nitky. Taky jsme řešili jestli jet na pohotovost (bylo to taky o víkendu). Nakonec jsme volali na Bulovku a oni řekli, ať teda radši přijedeme. Ale jeli jsme na pohotovost na Prosek. Ale teď zpětně to vidím jako naprosto zbytečné, protože se doktorka jenom zeptala, jestli kojím a že se to může občas stát. Že jí máme hlídat a kdyžtak druhý den přijít. No, ale pak už se to neobjevilo.
Takže buď v klidu, bude to v pohodě. Zvlášť když mu jinak nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
8.2.09 02:46

Ahojda kecalky, ukecané, chichichi!!!!

Co mi to děláte, mamči .. ldo to má stíhat dočítat… a ještě reagovat ???? … no nic ustupuju před přesilou a jdu do toho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí