0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
996
5.2.09 16:19

Ahojky holky

Elu teda to je mi moc líto, že má Máťa tu střevní chřipku, fakt je toho teď hodně, hlavně aby to nechytl Tobík, člověku je líto i těch starších, natož když to potom mají ty miminka.

Ado tak to je dobře, že se Tobík nenechal odradit tím hnusným odběrem a plavčo si užil. Jinak my máme taky od Vánoc krosnu Treki infant a jsem z ní zatím nadšená, a už se šíleně těším na jaro až jí někam vytáhnu. I když zatím v ní bude asi Neli, a Amy bude muset vydržet v klokance, tu máme taky od Infantu. V létě budu tahat taky obojí jak kloknu tak krosnu, kloknu pro případ, že se unaví Neli a budu se muset nést v krosně, tak Amy poputuje do klokny. Ale už se těch tůr nemůžu dočkat.

Andul my teda slzy máme až teď poslední dobou. Myslím tak necelý měsíc. A taky ne pokaždé. Myslím, že je normální, když Nikýsek ještě slzy nemá, neboj slziček si ještě užiješ, oni těm prckům jdou napřed nosánkem.

Much přejeme Emičce všechno nejlepší k půlročku.

Noni tak hlavně, že je Miška bez teploty, i když to nespaní muselo být taky děsný. Jo ven už konečně od úterka chodíme, aspoň na chviličku.

Magdi já mám fotky v PC a jednou za čas vypálím na CD. To mi připomnělo, že bych je zas měla na to CD hodit.

Leni my jsme také ještě pořád ve vložné tašce v kočárku a mám jak fusak od Emitexu nový, tak ten s beránkem po nás a s obouma se mi tam v pohodě vleze.

Zítra chci vypadnout s holkama a s Pavlem na chatu na Šumavu, už se šíleně těším na lyže, pořídila jsem výbavu i Neli, tak jí konečně budu moct naučit lyžovat. V neděli odjede Pavel a přijedou mi tam dvě kámošky, každá s dvěma dětma, takže bude veselo, plánujem tam vegetit do pátku. Tak se jenom modlím, že máme s nemocema už vybráno a do zítřka nás nic nepřekvapí a budem moct odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
5.2.09 16:35

Much-taky přejeme Emičce vše nejlepší k půlročním narozeninám!!!

Marrci-to vám tedy závidím výlet na Šumavu…samozřejmě v dobrym :D
Taky to potřebujete jako sůl po těch nemocech,že?Tak se hlavně všichni držte ať tam někdo neomarodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.09 17:03

Aduš, užili ste si oba-ty i Tobča, ale hlavně že to zvládl a užil si plavčo. :wink:
Elu, vy máte kurňa smůlu,,měli ste jet na hory ne? To zrušíte asi co? :roll:
Marrci užijte si šumavěnku :lol: super že vypadnete - už bylo nemocí moc!takle načerpá horskou a sluníčkovou energii a bude líp. :wink:
taaak, dětičky nám prochází půlrokem…neuvěřitelné. Dnes sme potkali známý a maj 13denní mimi nemohla sem věřit, že Tomča vypadal taky tak,,ta malá hlavička,,, :lol: béééé to letí :?
Holky, co přikrmujete: mají vaši mimísci bobek? - Tom měl dycky průjmík, ale ted je to tvrdý bobek - musí ho to chudáčka bolet jak tlačí(a tlačit do pleny a vleže,,nic moc) 8O - možná je to tím, že dávám denně mrkev(vždy s něčím),,že jo? že bych mrkev vy:,–(ila?????
 papap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
5.2.09 18:04

jo leni je to mrkvi, julca me taky nekdy bobek ale jen po bananu, tak ji ho moc nedavam jen nekdy. i kdyz ze by mela problem tlacit se mi nezda.

nase miry 9kg 380, za dva tydny skoro vubec nepribrala!!!! no slava. jinak 66cm 42,5 hlavinka. akorat jsem se ptala na nausnicky tak zacla zase kecy (jako tady kazdy) ze podle jejiho nazoru........ se rozhodne sama az bude vetsi jestli je chce nebo ne. a kdo se te ptal na tvuj nazor?? no tak dela to tu jen jeden doktor, ale ted mam dilema..... kdy je na to nejlepsi obdobi??? ted se furt tahy za usi to bude hruza ja uz to vidim. mama rika ze lepsi je v roku ale to se bude tahat taky ne? holky poradte..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
5.2.09 22:32

Magdi Laura se ve trech, co si je nechala pichnout, netahala. U nas to bylo nejlepsi obdobi - ale? Co kdyz Julinka dobrovolne chtit nebude? To by asi ve 3 bylo horsi…
Leni u nas ten tuhy bobek dela mrkev taky, stridam ji obden s jinou zeleninkou (cuketa, dyne, brokolice…)
Krosna my meli u Laury VauDe, zde velmi oblibena, ale ne u me. Dite tam je tezke - je dal od tela=paka. Ted sazim na mou klokanku, je do 25 kilo :)
Elu mas zatracenou smulu, tu ta viroza radi taky, hodne, jmenuje se to tu Norovirus a nam se to, zatim - tuk, tuk, tuk - vyhlo. Preju, at se ti konecne oba uzdravi.
Plavani my chodime stale, do velkeho, zatim zadne problemy. Myslim, ze jizda autobusem je vetsi riziko :wink:
Ockovani tak me jen napadlo, ten Prevenar „stipe“ vic…

Mejte se !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
5.2.09 22:41

Ahojky,tak nakonec zítra beru s sebou i Tobíka.Zase měl sice jen 37.7,ale fakt netuším proč.Skoro celý den nic a odpoledne šup a je tu teplota-i když jen zvýšená.
Už třetí den a na zub to tedy opravdu vůbec nevypadá,tak fakt :nevim:

Chtěla jsem se zeptat maminek co máte VĚTŠÍ MIMČA…jak se vám vejdou do autosedaček?Tobíkovi nohy čouhají což vím,že nevadí,ale hlavou je asi dva centimetry pod okraj.Nesmí přečuhovat hlavou nebo jak to je?

Přeji všem dobrou noc.Tobík usnul teprve před chviličkou. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 07:36

hell ja vim no ale prave aby to nebyla vetsi tragedie nez ted, no nevim, furt to resim…

o autosedacce uz taky nakou dobu premyslime, protoze do vajca se v kombinezce skoro nevleze, ja jsem furt nechtela kvuli zadickum, ale manzel rika ze se da sklopit tak to prubnem nejspis o vikendu. akorat je po brachovi a je silene otrhana chtelo by to novy potah… jdu se mrknout na internet jestli to opravuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
6.2.09 08:55

Elu hodně štěstí dneska u doktorů, přeju ať už jste konečně zdraví a můžete vyrazit na hory. Jinak u autosedačky nesmí hlavička přečuhovat, dokud nepřečuhuje, tak je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
6.2.09 09:05

Ahoj,
noc opět na kousky, ale Tobík si vedle mě od 6h do 8h sám hrál a povídal…pořád řve : Amama Amama this Amama :)…je srandovní :)

Elu…bydlím v Jablonci nad Nisou - od Prahy 1h autem. My tam jezdíme do Ikei na čerňák :) a já na oční do Počernic :)

A jsem 10min busem pod Bedřichovem, což je výpadovka na Jizerskou magistrálu :)

Marrci…takže spokojenost s krosnou :) No já doufám taky :) Už se těším jak prolezu Jizerky a i k mamce do Ádru bude super - do skal :)

Leni - ano mrkev staví …používá se v době střevních chřipek. je potřeba to střídat, aby je nebolela prdélka :) Dej mu jen brambor a nebo cuketu :)
Ale my teda hlavně serem každý den :) A ten puch…jak dospělák :)

Autosedačka…nevím :) my máme tu mega velkou…z toho nebude čouhat ani za 2 roky :)

Tak už tu na mě ječí…papapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.09 09:16

Díky za info ohledně mrkve-se stydím,,,,že mně to nenapadlo.debila jednoho! :evil:
autosedajda: my se taky stěží vejdem v kombošce,ale zatím musím vytrvat-já ji i potřebuju,,,nosím v ní Tomču po schodech ke kočárkárně a zpět-a když ho budu mít v jedné ruce, nedokážu odemknout naše dveře(Tom dal těsnění a musím za kliku vší silou rvát)- jak bych si zula boty? S Tomíkem v ruce…nemůžu ho přece položit na zem.-takle ho v sedajdě odložím a je to.
(jak to děláte vy? To zvládáte všechno jednou rukou? Sem asi „chomout“ chacha :twisted: )
ELU: dobře že jedete,,,třeba už bude od teploty u TObíka klid..my měli taky 3 dni a pak nic…
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 09:29

leni prece nemuzes vedet vsechno ne? ja jsem vetsi debil, ja do ni v noci lila ovocny caj a pak se muzu divit ze nespi. vcera mi to rekli v poradne.

tak jsem se rozhoupala k tem nausnickam a zavreno :lol: ale v pondeli tam brnknu a jdem na to jupiiii

a prave jsem dotahla ze sklepa tu autosedajdu a nejspis to poslu na oparvu mame. je svadlena. snad si s tim poradi a usije mi jakou chci (samozrejme ze ruzovou :lol: :lol: :lol: ) a treba co se da i jen lehce omyt at to nemusim furt prat.

jinak leni ja vjedu s kocarkem az domu takze pohoda. ja bych ho klidne polozila na zem, teda zalezi jakou ze? na naky hrubsi koberecek. v kombineze za tu chvili neprochladne ne? ale teda ta predstava je dost blba no jsem asi blba… :lol: za chvili bude muset do te vetsi a jak to budes delat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
6.2.09 10:05

Ahoj holky,
Děkujeme za gratulku, no stráášně to letí …
Kosti - máš pravdu , už 1/4 za mnou … doufám, že se nám 2.bejboš povede, s beruš doma se mi zalíbilo :wink: Ale potřebuju to mít tak nějak vyvážený - tak od dubna nastupuju na 1 den do práce :lol: :lol: :lol: , doufám, že do tý doby nějak zabojujeme s tím papáním … v pátky bude doma manžel - pro:,–(il si to v práci (teda moc nadšení nebyli) a už se těší a já mám velkou radost :dance:
Magdi - ta 1/2 dortu bezva nápad … jo a Julca je cislo, kruta! Zajimavy je, ze zni uplne jak nase Emi - a to Julca pravdepodobne zvatla italsky, co?
Aduš - koukala jsem na tu krosničku, vypadá dobře. Kde jsi ji kupovala? Já našla nějakou akční za 1590,– - tak do ní asi půjdu … a ony jsou ještě luxusnější? koncem dubna jedeme zase do Priessnitzových lázní a určitě tam pochodíme a pak léto a výlety - jéje, já už se tak těším! Tohle počasí ve městě je hrozný a oblíkání prcků nešikovný! Mám šátek a nějakou klokanku z bazaru - ale zatím jsme ještě neužily, nějak mi příjde, že by v tom beruš byla v kombinézce zapařená …
Anduli - slzičky - holky už psaly - asi ještě bude mít … existuje jedna nemoc, kdy nemá slzy, ale i třeba sliny a musí se nahrazovat umělými - ale to nebude Nikyho případ …
Elu, Aduš - z jakého materiálu máte tu knížku? Je tam nějaký polyesterový plyš? Ten nám totiž horší ekzém a je v knížce, kterou máme z Ikea, tak ji nemůžem …
Fotky - máme na PC, zálohujeme jednou za čas na CD a dáváme na Flickr (www.flickr.com)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 10:33

no nene cesky zvatla!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
6.2.09 10:36

me to taky prekvapuje kdyz slysim ostatni deti zvatlat nebo plakat. prijde mi ze ta nase ma nejhezci hlas! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.09 12:27

MUCH: a kdy se začnete snažit??? Já v roce a půl TOmíka - teda ne snažit,,ty naše jednoměsíční akce jsou k smíchu,,,spíš to nechám „jen tak“ a uvidím.
MAGDI: mno to máš dobré že můžeš s kočárem ovnou domu my bydlíme v paneláku a na zem před naším bytem bych ho nikdy nepoložila, fuj ta špína, lidi jsou prasata. A abych si tam dala kobereček nebo stoličku, to by mně hnali! Jsou tu samí důchodci a pěkní kreténi(promiňte :oops: ) furt si nás mladý berou na paškál…děs. Ale je i hůř-viď NONI?(sousedi černé pleti)
mno zatím pa, jedem k mé babi na besedu :D venku je hnus,,,,tak autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí