0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
4.2.09 12:55

No já jsem dnes nějaká zdvojená.....sakruš!!!

Tak nic …konec spamů......

Mumín je divnej pořád spí už od 9:30h.......co mu je 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.2.09 12:58

Aduš-laktobacily mám,dávám.Nejpíš mu nesedí ty antibiotika.Mám je zkusit dát ještě večer a když taky bude blít,tak si zítra dojít pro recept na jiná atb.

Vývar se vaří a sádlo bohužel nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.2.09 13:00

Jo a zvlhčovač nepotřebujeme.Máme tady takové vlhkosti až to není zdravé…naopak musíme vlhkost snižovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 13:07

Aha.....

Elu tak sna dhodně sil no......a třeba fakt pomůže ten výlet do Orlickejch. naši byli taky kvůli mě na horách a já jsem tady kvůli Mumínkovi taky, je to fakt jiný prostředí :)

Držte se a my snad konečně jdem ven papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.2.09 13:32

Já taky doufám,že to na horách pomůže.Jen ještě dostat možnost odjet.

Hezkou procházku Aduš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
4.2.09 13:36

Tak uspáno , chjo …a teď tady zvonili „odečítači“ měřičů tepla a já moc doufala, že ji nevzbudí … povedlo se, spinká, piškotek můj malinký …

Aduš … nemáš zač děkovat, a já teda u Mišky taky žádné žilky nevidím … no, mudra má zkušenosti, tak to zvládla tehdy úplně na jedničku :wink:

Elunko … nezávidím ti to teď , chtělo by to pomocníka, co? … no, máma musí zvládnout hodně … tak snad se takové situace nebudou moc často opakovat … a Tobša je hold hodný bráška, kterému je líto, když Máťovi není dobře … chjo, máš to těžké … ale Adin nápad z horama se mi líbí … bože, já bych tak taky někam odjela …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
4.2.09 13:36

elu, to mate nadeleni.. :cry: mam ale pocit, ze sa to s vami tiahne uz pekne dlho, myslim tie rymicky, teplotky a teraz toto 8O 8O Mozno to chce fakt zmenu prostredia, lepsi vzduch, predsa ta nasa Praha nie je nic moc…
Andy mi tu cez den vobec nespi, ale ked sme boli na horach, tak tam spinkal na vzduchu jak zarezany..ocividne mu to robilo dobre. Tiez rozmyslam, ze niekam vyrazime.
Kosti, nerobi vas stvorlistok nejake tyzdnove pobyty na cvicenie, plavanie?
Mam taku chut niekam z malym vypadnut, hlavne kvoli tym chripkam. Chcem sa tomu vyhnut…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
4.2.09 13:42

Jo, holky … nechtěla jsem to sem tahat, taky asi máte všechny svých starostí dost … ale chci se zeptat …
Jak na práci Vašich mužíčků dolehla světová krize?

Milan pracuje v Tatře … byli doma od 16.12. -12.1. … na 60% … to už jsme věděli, že budou doma každý měsíc poslední týden - taky na 60% … a včera přišel s tím, že se jim k tomu všemu ještě zkrátil pracovní týden na 4 dny … a já se začínám docela bát, že nám začne být ouvej …

Sorry, za neveselý příspěvek …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.2.09 13:45

jak z hlavy.........................? sis marjaaaaa… no ja budu asi ta precitlivela mamina no… ale kdyby tam byl tatinek tak bych radsi zustala venku. a proc se bere krev? nam jeste nebrali.

vy mate polentu? to asi nebude to co tady, tady se tak rika prave te kukuricne kasi co jsem dnes julci delala (jsem se nechytla jako dycky)

zrani? ja zblajznu tabulku cokolady denne… mimojine… to je hnus

jej elu, kluku je mi lito a tebe, ja kolikrat myslim na to jak to musi byt tezke s dvema detmi, kdyz ten mimis vyzaduje tolik pece. drz se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
4.2.09 13:50

Noni-my jsme měli jet na hory minulý týden,víš.Jenže jak Máťa dostal ty horečky,tak se to odložilo a teď kdoví na kdy.Ale doufám v lepší zítřek a že budeme moc odjet co nejdříve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
4.2.09 15:53

Jezus, baby, vy teda jedete, kurňa, kdo to má dočítat?!? :lol:

Elu, teda Ty si fakt „užíváš“, bobku… :( Se zápalem plic máme taky zkušenost, Míša ho měla ve 2,5 letech, ale měla těžký průběh - hospitalizace a týden na jipce, kyslíkovou masku na puse, sama nebyla schopná to udýchat, bylo to strašné, pustili nás po 14ti dnech… Tak držímpalce, at se z toho Maťa brzy dostane. A Tobíkovi at je taky lépe…

Noni, jééé, my jdeme na první očkování v pondělí, taky bojim bojim… :( Též u nás nebyly vakcíny a teprve minulý týden nám na kalmetizaci dovolili očkování, měl to ramínko pořád škaredé, ale už se to hojí. Jo, chtěla jsem se zeptat - když vám mimča pláčou, tečou jim slzy…?? Náš NIkys teda řve fest, ale nevzpomínám si, že bych u něho někdy viděla slzičky. 8O

Eště jsem se něco chtěla zeptat Aduš a ted jsem to zapomněla, tak až si vzpomenu, dám vědět.. :lol:

Jó už vím - Tobša je naprosto super v tom videu!! Niky se takhle vůbec nesměje, spíš jenom strašně hlasitě piští, když má radost. Je to složité, dát video na youtube?

Jste tu mlluvili o polentě…co to jeeee?? 8O To slyším prvně… :oops: Pointa vím co je, ale polenta né… :lol: :lol:

Musím končit, tata jde z práce, tak at mě nenachytá u netu, aby si nemyslel, že jsem tu celý den , hihihihi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.09 16:37

ahojíky,
Elunko,držte se s těma malýma marodama :cry:
Anduli: Tomíkovi tečou slzičky když řve hodně-někdy fňuká a po očku po mně kouká,,to vím že zkouší, ale někdy to rozjede a slzy jsou.
Noni: u nás krize ani ne, Tom je malíř-živnostník. Ale je znát „zima“. V létě je v práci od rána do večera a v zimě není tolik zakázek…poslední 3 roky měl práce dost ale tato zima je bídná :roll: a to ho čekaj v únoru daně,,splácíme byt,,noukoment. je nervní.
Dell: věřím, že horský vzduch Andýska uspal,,,když je možnost,,jen jeďte.
Aduš-ty jsi na horách pořád že?(bydlíte tam někde???) - a s tím bříškem, šmarjá auvejssss :? snad se to už zhojí, jizva blbá.
zatím papinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.2.09 17:02

andul polenta je u nas kukuricna kase ale s malinama ji nevidim dobre… hihihi… ale ted kdyz nad tim tak premyslim tak to asi adus (nebo ja uz zas nevim kdo to byl) spatne napsala, jinak nevim :D jinak julci tecou slzy asi od druheho mesice. ale ona place malo takze je casto nevidime. a taky predvadi herecke vykony bez slz, a je u toho hrozne roztomila, jak se snazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.09 17:10

jo a ještě jak jste se některá ptala(Álo?): jojo já dávám vždy ještě MM po příkrmu. po zelenince jakoby hned a večer po kaši chvíli počkám. Obden koupu-takže po kaši je koupo(nebo pauza, když nekoupem),,a když začne být protivňoučký-ospalý(kolem 18h) tak mu dám napít a jde rovnou do hajan…
 papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 17:37

Děvčata moje …hihihi
Magdi…ano Polenta je kukuřičná kaše:) Ale nemusí to být vždycky kače :) Já ji dělám tak , že je hodně hustá a pak ji naleju do vymazaneho pekáče. tam ztuhne a dá se druhý den krájet a buď opéct a nebo jen tak na talíř a přelít horkým ovocem a nebo za studena. Nebo z nídělám knedlík. Zase hustá kaše a sůl a koření a bylinky a naleju do formy na biskupák, ve které je folie. No a druhý den už vyklopíš a krájíš plátky k masu a k omáčce :) A jinak používám Bio instantní Polentu…a je hotová za 3 minuty :)

A jako řidší kaše to je jako krupicová…je to dobrá náhražka u lidí co nemůžou obiloviny :)

Mumínek si zacvičil na míči a odpadl.....hihihihi
A jinak po brokolici máme průjem jak sviňa…asi mu vadí vysokej obsah křemíky .....takže na ti se......a jedu jen brambor a mrkev :) Za týden přidám asi cuketu a nebo špenát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí