Poradna duly
Jana Čurdová
ty jo tak ja rvala smichy, ten je uzasnyyyyyy, a jake bude mit svaly!!!
Magdi ,
my řvali taky a Petr pořád abych byla ticho …hihihihi a to tohle byl už konec jeho řádění…to už byl bez sil ![]()
no to se neda, zvlast kdyz je to tvoje dite. ja bych mela zachvat taky. je fakt uzasny. julca by se tak vubec neudrzela, sotva zvedne jednu ruku uz fnuka.
jo a jeste jedna bezkonkurencni hracka - papirove kapesniky
akorat musim davat pozor at jsou dobre zavrene ze.
ahojíky, já jsem asi debil, ale jak najdu to video tOBÍSKA? - když najedu na youtube, je tam růžová linka a v ní že je video soukromé - není tam ani ukázka nebo obrázek,,,ani lišta kam napsat heslo…
![]()
leni ja jsem klikla na ten prvni odkaz co adus poslala a pak jsem tam dala jmeno a heslo. je to sranda jdu si to znova pustit
Hoj,
Leni..klikni na ten můj odkaz a pak zadej heslo a nebo se na mě prostě přihlas a pak pod My videos a Uploaded videos…hihihih
A nebo na kákni a máš to…hihihhihih ![]()
Jdem dne sjen na nákup…žádná honička ![]()
Tak papapapap
no to je videt podle toho psani
promin ja jsem ale opice drza co?
jo ty se tam taky fajne rehnis.
leni jde to?
jo dala jsem fazole do lahve a julcu to vubec nezajima, jen se snazi sosat flasku na prazdno…
Tak Tobík psal, pak to smazal a shodil celej net…hihihi
šikula.....
No jo…Julča…ví co se s flaškama dělá no ![]()
Nic jdu se polidštit a půjdem do Kaufu ![]()
papapapap
Ahojda!
Tak nás čeká za dvě hodky první Hexa a jsem z toho lehce nervozni … když si čtu, jaké bývají vbesměs reakce prcků, tak bojím, bojím …
Aduš … je mi líto tvých komplikací, ty si to, chudáku,hold musíš vyžrat snad všechno , chjo … Tobínek Mumínek je supeeeeeeeeer … jsem měla na klíně Míšu a ona na to koukala jakoby s patra, jako no a co??? … to já umím taky , chichichi … tak mne to jako docela pobavilo, chichichi
Magdi … tak na flašku s fazolema se ti Julča nechytá?… chichichi … když ona je zvyklá, že tam je dobrůtka a ty najednou taková zrada, chichichi … si to umím živě představit …
Elu … to je mazec, že máte podezření na zápal plic … hlavně, že se na to přišlo včas … a nejdůležitější, aby jste byli brzo zdraví (kruciš, to furt píšem dokola a ono nic)
Jajinko … teda kamarádova žena je MEGERA - sprostější být nechci. i když by si zasloužila … jsi strašně hodná, že mu pomáháš a jasně, přiveď ho mezi nás … mimochodem, před vánoci byla tady na emimi diskuze, kdy nechala ženská chlapa se třema dětma … zkusím pohledat - taky to bylo na facku
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Jinak už nevím, snad jsem vše důležité podchytila … jsem fakt nervní z toho očkování - a to jsem ráda, že ho konečně budeme mít…
Pampaláááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!