0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
3.2.09 21:12

ty jo tak ja rvala smichy, ten je uzasnyyyyyy, a jake bude mit svaly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 21:18

Magdi ,
my řvali taky a Petr pořád abych byla ticho …hihihihi a to tohle byl už konec jeho řádění…to už byl bez sil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.2.09 07:38

no to se neda, zvlast kdyz je to tvoje dite. ja bych mela zachvat taky. je fakt uzasny. julca by se tak vubec neudrzela, sotva zvedne jednu ruku uz fnuka.

jo a jeste jedna bezkonkurencni hracka - papirove kapesniky :D akorat musim davat pozor at jsou dobre zavrene ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.09 08:42

ahojíky, já jsem asi debil, ale jak najdu to video tOBÍSKA? - když najedu na youtube, je tam růžová linka a v ní že je video soukromé - není tam ani ukázka nebo obrázek,,,ani lišta kam napsat heslo… :?: :?: :?: 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.2.09 08:55

leni ja jsem klikla na ten prvni odkaz co adus poslala a pak jsem tam dala jmeno a heslo. je to sranda jdu si to znova pustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 09:17

Hoj,
Leni..klikni na ten můj odkaz a pak zadej heslo a nebo se na mě prostě přihlas a pak pod My videos a Uploaded videos…hihihih

A nebo na kákni a máš to…hihihhihih :)

Jdem dne sjen na nákup…žádná honička :)

Tak papapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.2.09 09:21

no to je videt podle toho psani :lol: :lol: :lol: promin ja jsem ale opice drza co?

jo ty se tam taky fajne rehnis.

leni jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 09:21

Momentálně to nejde ani mě…něco jim nefunguje…hihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 09:22

Jo píšu jak dement s Tobšou na klíně…hihihihihii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 09:23

Jo a kapesníčky taky u nás jedou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.2.09 09:24

jo dala jsem fazole do lahve a julcu to vubec nezajima, jen se snazi sosat flasku na prazdno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 09:29

Tak Tobík psal, pak to smazal a shodil celej net…hihihi

šikula.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
4.2.09 09:30

No jo…Julča…ví co se s flaškama dělá no :)

Nic jdu se polidštit a půjdem do Kaufu :)

papapapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
4.2.09 09:36

Ahojda!

Tak nás čeká za dvě hodky první Hexa a jsem z toho lehce nervozni … když si čtu, jaké bývají vbesměs reakce prcků, tak bojím, bojím …

Aduš … je mi líto tvých komplikací, ty si to, chudáku,hold musíš vyžrat snad všechno , chjo … Tobínek Mumínek je supeeeeeeeeer … jsem měla na klíně Míšu a ona na to koukala jakoby s patra, jako no a co??? … to já umím taky , chichichi … tak mne to jako docela pobavilo, chichichi

Magdi … tak na flašku s fazolema se ti Julča nechytá?… chichichi … když ona je zvyklá, že tam je dobrůtka a ty najednou taková zrada, chichichi … si to umím živě představit …

Elu … to je mazec, že máte podezření na zápal plic … hlavně, že se na to přišlo včas … a nejdůležitější, aby jste byli brzo zdraví (kruciš, to furt píšem dokola a ono nic)
Jajinko … teda kamarádova žena je MEGERA - sprostější být nechci. i když by si zasloužila … jsi strašně hodná, že mu pomáháš a jasně, přiveď ho mezi nás … mimochodem, před vánoci byla tady na emimi diskuze, kdy nechala ženská chlapa se třema dětma … zkusím pohledat - taky to bylo na facku

https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jinak už nevím, snad jsem vše důležité podchytila … jsem fakt nervní z toho očkování - a to jsem ráda, že ho konečně budeme mít…

Pampaláááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
4.2.09 09:37

sikulka… hezkou prochajdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...