Poradna duly
Jana Čurdová
noni a jaktoze teeprv prvni? ja jsem u prvniho brecela
no dobry trapas, ale byla jsem v sestinedeli no… tak co… ale jak jsem videla ze ji to zas az tak neboli a ze jen parkrat brekla a dobry, tak jsem se zklidnila hned.
ted se chystame na nausnicky tez jsem z toho nervozni a bojim se zavolat. jeste mame stejne mesic cas
jo s julcou jsi to vystihla, jako 'JAAAAAAK FAZOLE?? KDE MAM MLIKO???
noni tak se drz to zmakne.
No, já byla doteď celkem v pohodě … dokonce jsem ustála i to, jak z ní mudra dojila dvě zkumavky krve ve třech měsících- jak mi nepřibýrala …i ty naušničky se zvládli, ale to mi prostě vzali malou, zavřeli dveře před nosem a pak mi ji podali s naušnicema a klidnou - bobečka …
Jo a první je proto, že doteď nebyly vakcíny - prý naše mudra neměla vakcíny pro všechna mimča narozená od září
…mazec, co? …a taky se čekalo na zahojení ramínka po TBC a tak vůbec …
Kdybych nevěděla, že to je kravina, tak bych si mylsela, že jsem těhulka, jak jsem dneska naměkko …
A jooooo, já vím, že mám šikovnou holku, ona to zvládne ![]()
Tobík je skvělýýý
Já chci taky takového smíška
Matys se na to koukal, hodil krátký úsměv a chich.
Noni my jdem dneska na druhou dávku. Taky je mi z toho všelijak, ale jak píšeš máme děti šikovné ony to zvládnou
My to neseme hůř než ony ![]()
jéé Tobík je suprovej!!!! Smáli sme se tomu s Tomášem!
už mi to šlo-já totiž furt přihlašovala Toma(má na youtube jakoby taky stránku) - nedošlo mi že mám přihlásit Aduš.No bomba. Dík.
NONI nebuj,,,my zvládli očkování bez problémů-ani teplotka nebyla, ale pokaždé prospal celý den,,,takže poho. Myslela sem že budu bulet u toho píchnutí ale mluvila sem na něj aby hledal kočičky, pejsky(melu dycky kraviny) a on si injekce ani nevšim.
tak at vám to dopadne dobře,,,,papapa
noni jak zavreli pred nosem!? teda asi je to pro maminy lepsi ale tady by to nikomu neproslo. a slyselas ji tam plakat? delaji se u vas (u nas, proste v CR) nejake anestezie? tady to maznou takovou anestetickou masti a ona nic neciti, akorat nevim jestli nema treba nake vedlejsi ucinky, an. prece jen neni zadna sranda. a delaji to jehlou nebo nastreluji?
tak uz at to mate za sebou a bez horecky.
Ahojky,tak nejen,že má Máťa zápal plic,ale aby toho nebylo málo,tak Tobík má 38.4 a na zoubek to tedy fakt nevypadá.Já už jsem z toho něšťastnááááááááááá ![]()
Omlouvám se,že sem pořád píšu samé negativní věci…já už chci,aby byli zdraví!!!!!!Oba dva.
Jinak jsem zkoušela lahvičku s fazolema a dopadli jsme jak Magdi a Julča.Tobík na mě koukal jako co to tam je???To není mlíko!!!!Tak proč mi to dáváš!!!!????No jo,holt nekojené dětičky ![]()
jezis elu to je teda pech. das malemu neco? a ten zapal plic lecite cim?
holky nevite od kdy ji muzu dat cumel dvojku? jako na lahvi, netece to pak moc rychle? ale zas by si meli zvykat asi ze?
Elunko to snad není možné.Chudáčci kluci, snad se brzy uzdraví.Neomlouvej se, nemáš proč?A jak to Tobík zvládá, bobek malý?Půjdete k dr.?
Aduš supr video.Ukazovala jsem ho mojému, tak sme se smáli, a říkal, že ten náš je tada pěkný lenoch oproti Tobíkovi.A jak se krásně směje i smamkou, že.
A co tatka, ještě se nerozhoupal?
Noni bude to ok, neboj.Ty naše sluníčka to nenesou tak težce jako my
U nás doktorka píchá, sestřička vykládá a já držím ručičky aby se moc nemlel
My jdeme ve čtvrtek, tak snad bude ![]()
Jo a Noni dívala jsem se na ten odkaz, cos dávala.O tom tatínkovi tří dětí, jak mu utekla ta žena.No ale sory, já tomu nevěřím.Jsem už vyškolená, takže bohužel.
Magdi-Máťa má antibiotika a Tobíkovi jsem dala Panadol-je hrozně protivný.
Doktorka říkala,že máme přijít odpoledne nebo zítra,tak uvidím.
Mgdi-já nevím co máš za lahvičky,ale my máme Avent a tam jsou velikosti 0,1,2,3,4-ta 4 je od půl roka a to jsem mu dávala ještě mu půlrok nebyl a v pohodě.A hlavně to je rychlejší ![]()
Ahoj holky,
my měli dnes blinkací noc…bobeš to večer s kaší nějak přehnal, vypil 210ml
… nedal si večer vzít flašku a takhle to dopadlo…oslík mrńavý - usnul jak když ho praští pytlem,…ale po dvou hodinách se dožadoval mlíčka…a pak už to jelo, v postýlce se mlel, budil se každou chvilku…no a ve 2 část kaše vyklopil, pak v 5 ještě i mlíčko, v 7 další ublinkávačka…až ted konečně spokojeně papkal a nebylo mu zle - no jsem fakt blbá - neměla jsem mu to nechat…on je fakt nezřízený, dokud je co sosat, sosá i kdyby měl prsknout
3× jsem převlíkala…ale hlavně že už je v pohodě…nejdeme ani na cvičení - byl by protiva
Noni - já tomu taky nevěřím…internet je plnej magorů - anonymita jim vyhovuje…navíc i kdyby to psal nějakej reálnej chlap… bůhví jak to je…jednostranná výpověď Ti nikdy nic neřekne a svět není černobílý - těžko kohokoliv soudit, když neznáš jeho pohnutky a pozadí věci - prostě kolik lidí, tolik světů… ..upřímně řečeno mě takovýhle věci ani moc nezajímají - chodím jen sem do srpna…a pak když potřebuju nějakou praktickou radu ohledně mímošů - a to funguje perfektně - ušetří mi to práci a nemusím projejzak kdoví kolik webů
…
Jájino - to je fakt síla - ale nechápu jak si někdo v dnešní době pořídí nechtěně dítě (dyt je takových možností
)??? - není jí přece 16 ne?…no děs…chudák miminko… na druhou starnu ten její chlap snad měl vědět jaká je a do miminka jí nenutit, když neměla zájem - prostě některý ženský na to nemají bunky, aby byly matky a je lepší aby děti neměly - i když je společnost bude zavrhovat…držím miminku i tatínkovi palce
Elu - brzo se uzdravte - jsi skvělá maminka, nemůžeš za to, uvidíš že zas bude dobře - venku je hnusně, bacily a chřipka všude - děti jsou nemocné razdva a prostě se to blbě sešlo
jinak u nás první očkování bez problémů - tak bude Noni určo v poho i u vás…
Tak já letím, nikdy nestihnu napsat všechno co bych chtěla… - holky držte se
Pa
Holky tak nad tím přemýšlím, když dáváte bobkům třeba mrkvičku nebo brambor, dáváte jim to zapít mlíčkem, že?A to jim nedáváte zatím žádný čajík nebo vodu,jsem někde četla, že není potřeba, je to tak?Jenom tak přemýšlím, zatím to nepotřebuju ![]()
Hoj,velice děkuji za pochvalu…hihihhi
Petr říkal, že se tlemí po mě …hihihih Alespoň něco pozitivního po mamince že ![]()
Jinak na dotaz rozhoupal????? nerozhoupal........a nerozhoupe
bo se mu po 2 vdává ségra v červnu a stěhuje se do Perdubek a on se musí doma starat o rodiče,,,,,,no moje máma taky teda chůvu nemá a má barák jak kráva, ale to je bez komentáře! Ikdyž je teda na měkko když odjíždí a nikdy se mu nechce…tak nevím !
Noni,
píchanec je v poho..........zmáknete
A jinak zítra jdem na odběry a mám dotaz holky, v nemocnici brali Mumínkovi krev z hlavy a co myslíte teď ? On nikde žíly nemá jak je faldíkovatej
Takže zase hlavička????
Elu,
jen piš…je to strašný…připomínáš mi moji mamku a mě…já byla na kupě od narození…chřipky a angíny a zápal průdušek a zápal plic.....a mamka se zařekla že už proto děti další nechce. A vůbec se jí nedivím!!!!
Tak snad to zmáknete a neboj …nemůžeš za to!!!!!
A ty fazole…no jo holky, asi berou teda lahev jako jídlo…hihihih:) My jsme hold na tom zatím jinak ![]()
Jo a od rána tu sedím na půl oblečená, že jdem jako ven, ale malej řval jak blázen, a nechtěl pít, tak skončil se mnou v posteli a pořád spí......takže půjdem odpoledne a to jsem se chtěla vyhnout davům!!!
Ali,
mě Tobka po jídle už prso neveme........jen večer po kaši mu dám žmoulat flašku s bio fenyklovím čajem z DM a něco cucne, ale jinak nepijeme.