Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat píše:
Holky, píchala si některá z vás u dlouhého protokolu 300iU Puregonu/Gonalu denně? Mě se to zdá hrozně moc, ale MUDr se tvářila jako že úplně v pohodě…
Já 300Gonalu, ale u krátkého protokolu.
@sicinka13 píše:
@Marisen tak mě ze tří přežilo jen jedno, ale pořád jsem za to ráda. Tak gratuluji k uspěchu.
Děkuju.
To jedno Tvé je určitě to pravé, které to dotáhne do zdárného konce ![]()
@Marisen píše:
Já 300Gonalu, ale u krátkého protokolu.
A prozradíš prosím, kolik ti je (resp bylo v době stimulace) a jak dlouho sis ty tři stovky píchala? A kolik pak z toho bylo folikulů/vajíček? Omlouvám se za výslech, potřebuju se uklidnit, že mě nechtějí zabít ![]()
@kat kat píše:
A prozradíš prosím, kolik ti je (resp bylo v době stimulace) a jak dlouho sis ty tři stovky píchala? A kolik pak z toho bylo folikulů/vajíček? Omlouvám se za výslech, potřebuju se uklidnit, že mě nechtějí zabít
Byl to teď ten cyklus co máš čerstvě za sebou? 7 vajec a 3 zralá?
@Simona_Black Krásná úroda, to opravdu bude na školku.
A ananas dobrý tip. ![]()
@kiwa Myslím, že to už není Pregnyl. ![]()
@sicinka13 Mně přežilo 1 z 16 a sílí u mě pocit na mrchu… ![]()
@Borča píše:
KO u dr. proběhla a na UTZ je vidět 10 folikul cca 13mm. Ještě 2 dny Gonal. V sobotu ovitrell. V pondělí OPU.Jak mi bylo řečeno kolik folikul u mě sídlí, tak břicho o sobě dává vědět častěji. Takže hodně pít!!
Sliznice je 8-9mm - prý ukázková.
Pěkné zavrtávání.
Tak jsme doma zvědavý co se z toho vyrobí.Ono to nějak dopadne.
Hlavně máme 5 denní kultivaci, tak snad něco bude na ET.
Jeeee, ja jdu zitra na utz s folikama… Tipuju odber taky na pondeli no zitra uvidim… To by jsme sly stejne
tolik krasnych foliku snad taky budu mit…
@Aluška82 Doufám v to
. Ale s tou mrchou…bud v klidu, dneska jsem panikařila, že to nevyšlo a snad (nechci nic zakřiknout) to vypadá dobře. Zkus test ten ti napoví ![]()
@kiwa Mám k testům averzi. Dělala jsem si jich tolik a vždycky blbě dopadly, že se asi bojím… ![]()
@Aluška82
neboj, hroší je nevědomost. A beztak se stresuješ zbytečně a jsou tam // ![]()
@kiwa nu vida, 6 den ty jo, tak to řádný 14 den musí být tlustice jak na Brno ![]()
@Aluška82 ne mrchu né, jdu Ti jí zastřelit ![]()
@Marisen @Simona_Black tak to jsme čekatelky téměř na stejno, já byla včera… tak tfuj tfuj s čekáním…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.