Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kiwa to vím nepolykám, ale děkuji spíše beru další léky které se můžou s tím prednisonem blbě kombinovat (podle příbalového letáky) a nevím jestli nad tim někdo v CAR přemýšlel.
@Vena123 ja mela et v pondeli a petidennim embryjkem si rikam, ze v to pondeli by to uz mohlo byt na testu videt. ![]()
@sicinka13
Tak bych zavolala do CARu, co ti řeknou. Sama bych si raději nic nevysadila ![]()
Ahoj holky vím ze jste o dost napřed ale dneska jsem vyfasovala k dipherellinu od zítra 225 fostimonu. Jevtu někdo kdo to mel nebo má? da se to přežít?
@Janez píše:
Ahoj holky vím ze jste o dost napřed ale dneska jsem vyfasovala k dipherellinu od zítra 225 fostimonu. Jevtu někdo kdo to mel nebo má? da se to přežít?
Ahoj, já mám od včerejška 300iu puregonu, takže pokud to přežiju já, tak bys měla i ty
![]()
Ještě mě napadá dotaz pokud pujdu na HCG z krve tak je asi jedno kdy, laboratoř má třeba do 12. To že se testuje ráno je jen kvůli tomu že člověk v noci nepije je to tak?
@sicinka13 píše:
Ještě mě napadá dotaz pokud pujdu na HCG z krve tak je asi jedno kdy, laboratoř má třeba do 12. To že se testuje ráno je jen kvůli tomu že člověk v noci nepije je to tak?
Na krev můžeš kdy chceš v průběhu dne. To pouze domácí test z moči se doporučuje dělat ráno, aby byla koncentrovanější moč, ale u krve je to jedno ![]()
@kat kat ještě že mám dovcu a čas na to. Ráno mě to stojí plno času
Příspěvek upraven 14.08.15 v 13:50
@kat kat promin me to furt blbne. psala jsem ze to je doba než to bodnu s ted to bude dvojnásob
@Janez píše:
@kat kat ještě že mám dovcu a čas na to. Ráno mě to stojí plno časuPříspěvek upraven 14.08.15 v 13:50
Pořád tomu nerozumím
na co máš ráno naštěstí čas? ![]()
@Janez píše:
@kat kat promin me to furt blbne. psala jsem ze to je doba než to bodnu s ted to bude dvojnásob
@Janez jooo, mě to asi právě teď došlo… on se ten |Fostimon nějak míchá, viď? Ampule s práškem, roztok… to jsem si jaksi neuvědomila… Tedd jestlis to myslela takto… Já to mám super jednoduché - puregon pero, trvá to pár vteřin..
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.