1. IVF srpen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
872
14.8.15 18:26

Holky, jak moc jste po et opatrne co se tyka koupani? Myslim tim bazeny ci jine „zdroje ochlazeni“ ;-)? Koupete se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8841
14.8.15 19:17

@Marisen v nasem car se bazeny- ani soukrome- nedoporucuji. Chladim se jedine ve sprse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
14.8.15 19:25

@Marisen Mně bylo taky doporučeno spíše sprchování a ochlazení v bazénu jen pokud se jedná o soukromý bazén a ne veřejný, ale já nebudu riskovat ani to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
14.8.15 19:28
@sicinka13 píše:
Mě to nevadí mám dole břicho po císaři necitlivý, aspoň někdy mě to neštve a je to k něčemu :-) Já píchala obr rychlostí, zejména aby mě nepřistihl syn
:mrgreen: to nevím, jak bys mu vysvětlovala… „Víš, Honzíku, některé děti nosí čáp, některé vrána, a některé jsou schované v injekčních stříkačkách…“ :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
14.8.15 19:30

Holky, můžu jít po dvou dnech stimulace zítra ještě běhat, anebo už raději ne? Nemáte některá zkušenost, do kdy je to bezpečné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
14.8.15 20:01
@kat kat píše: :mrgreen: to nevím, jak bys mu vysvětlovala… „Víš, Honzíku, některé děti nosí čáp, některé vrána, a některé jsou schované v injekčních stříkačkách…“ :lol:

Tak ted bych si bývala snad i krupla… ještě že beru utroš a sním i v párečku intimku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
14.8.15 20:07

@kat kat po dvou dnech zřejmě jo, to ty folíci jsou ještě blešičky :mrgreen:
Já byla dnes venku jen pověsit prádlo a stejně mě to vedro zmohlo, odpoledne jsem zobala paralen na bolest hlavy a pěkně jsem si pozvracela. Jen manža z toho měl radost… prej „Tobě už je tak špatně? To je skvělý, já mám radost, tedy, to je nějaký rychlý ne? Tak se to konečně povedlo“ no nezabili byste ho :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
14.8.15 20:09

@JanduleD tak dokonce o 2 dny kupředu jsi :mrgreen:
@Simona_Black @Marisen @JanduleD já po pečlivé přípravě se chvíli doma v bazénku smočím a pak pečlivě osuším… je to kvůli páír minutám zdlouhavý proces, ale stojí za to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
14.8.15 20:21
@Vena123 píše:
@kat kat po dvou dnech zřejmě jo, to ty folíci jsou ještě blešičky :mrgreen:
Já byla dnes venku jen pověsit prádlo a stejně mě to vedro zmohlo, odpoledne jsem zobala paralen na bolest hlavy a pěkně jsem si pozvracela. Jen manža z toho měl radost… prej „Tobě už je tak špatně? To je skvělý, já mám radost, tedy, to je nějaký rychlý ne? Tak se to konečně povedlo“ no nezabili byste ho :zed: :mrgreen: :mrgreen:

No, já doufám, že bych snad ještě mohla, ale zas když beru těch 300 jednotek, tak za dva dny to je 600, to je jako někdo jiný po týdnu stimulace :roll:
Manža je nějakej vtipnej…příště mu nablej do klína, možná ho to vtipkování pak přejde :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.8.15 20:39

@Marisen já se na to přímo ptala máme v bazénu slanou vodu takže záněty apod nehrozí a paní doktorka mi řekla týden po ET. Sexovat taky nejdřív týden po ET, ale lépe po 14 dnech a nejlépe nikdy :-) Když už se musíme oplodňovat uměle tak nám nedopřejou žádné radosti. Já plánuji někdy o vikendu do bazénu vlézt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.8.15 20:40

@kat kat bych se řídla svým tělem pokud tě nic nebolí tak si zaběhej :-) v nejhorším z toho bude procházka. Já tedy píchala malé dávky ale normálně jsem cvičila. Stačí ta omezení od OPU :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1583
14.8.15 20:44

@kat kat jo a k tomu synovi ono už mu bylo šest, takže zázrak toho jak se plodí děti a zejména to jak se dostávají ven máme probraný - našel si obrázek v encyklopedii ve školce a pak už nebyl prostor na pohádky :-) Ale jako zpestřit mu to tím co vše dělají maminka a tatínek, kvůli sourozenci jsem fakt nechtěla :-) aspoň nějaké ideály mu musí zbýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
14.8.15 20:48
@sicinka13 píše:
@Marisen já se na to přímo ptala máme v bazénu slanou vodu takže záněty apod nehrozí a paní doktorka mi řekla týden po ET. Sexovat taky nejdřív týden po ET, ale lépe po 14 dnech a nejlépe nikdy :-) Když už se musíme oplodňovat uměle tak nám nedopřejou žádné radosti. Já plánuji někdy o vikendu do bazénu vlézt :)

Pozor,i ve slanovodních bazénech je chemie, sice méně, ale je. Já mám výbornou zkušenost s tampony Senta Protect, jsou napuštěné vazelínou a odpuzují vodu, můžes s nimi být ve vodě až 3 hodiny ;)

@sicinka13 píše:
@kat kat bych se řídla svým tělem pokud tě nic nebolí tak si zaběhej :-) v nejhorším z toho bude procházka. Já tedy píchala malé dávky ale normálně jsem cvičila. Stačí ta omezení od OPU :-)

Cvičení a běhání je bohužel pro mě, nadšenou běžkyni, podstatný rozdíl. Při stimulaci se zvětšují vaječníky na násobky své normální velikosti (a váhy) a jsou zakázané prudké pohyby a otřesy - jako při běhání, protože můžou způsobit torzi vaječníku (kdy se vaječník obtočí kolem sebe a uškrtí vejcovod). V lepším případě to pak končí odebráním vejcovodu, v horším… :( Jinak cvičení, při kterém se nehopsá, je v pohodě, i posilování, plavání… Jenže já nevím, jestli už ty vaječníky mám vetší po dvou dnech stimulace, anebo je to ještě ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
14.8.15 20:50
@sicinka13 píše:
@kat kat jo a k tomu synovi ono už mu bylo šest, takže zázrak toho jak se plodí děti a zejména to jak se dostávají ven máme probraný - našel si obrázek v encyklopedii ve školce a pak už nebyl prostor na pohádky :-) Ale jako zpestřit mu to tím co vše dělají maminka a tatínek, kvůli sourozenci jsem fakt nechtěla :-) aspoň nějaké ideály mu musí zbýt.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: třeba Ježíšek :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
14.8.15 20:53
@sicinka13 píše:
@Marisen já se na to přímo ptala máme v bazénu slanou vodu takže záněty apod nehrozí a paní doktorka mi řekla týden po ET. Sexovat taky nejdřív týden po ET, ale lépe po 14 dnech a nejlépe nikdy :-) Když už se musíme oplodňovat uměle tak nám nedopřejou žádné radosti. Já plánuji někdy o vikendu do bazénu vlézt :)

jO a jinak po samotném ET nejde už ani tolik o tu vodu (i když zánět by byl nepříjemný) jako spíš o to, že by se sportovat raději nemělo, kvůli potratům - neměl by se ti moc zvyšovat tep, je jedno u čeho… Co je na tom pravdy nevím, možná je to jen pro sichr, ale asi by si to pak člověk hodně vyčítal, kdyby se něco stalo… Takže moc neplavat a jen se hezky rochnit ;) Podobně sex být může, ale nebezpečný je orgasmus… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.