Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kat kat Tak tak. Raději být opatrná, než něco riskovat. Mě právě bylo špatně první dva dny. To jsem měla takový bolesti, že jsem chodila v předklonu. Pak to už ustoupilo a bylo to relativně dobrý - asi šok z těch hormonů
.
Jj včerejší duch byl silnější a dneska už taky ![]()
Pro srovnání… na ET jsem byla 8.8.
První test jsem dělala 13.8.
@kiwa píše:
@kat kat Tak tak. Raději být opatrná, než něco riskovat. Mě právě bylo špatně první dva dny. To jsem měla takový bolesti, že jsem chodila v předklonu. Pak to už ustoupilo a bylo to relativně dobrý - asi šok z těch hormonů.
Jj včerejší duch byl silnější a dneska už taky
Pro srovnání… na ET jsem byla 8.8.
První test jsem dělala 13.8.
To jsou krásný dušíci!!!
Toho prvního teda nevidím, ale ti další dva jsou jasní
Gratuluju, maminko! ![]()
@kat kat Děkuji
Ten první byl opravdu mikro. Toho jsem dlouho hledala. Je tam jen tenounká světlá čárka. Ale mamák to pak hezky ukazuje
Tak teď jen aby hezky sílil dál
. Někde jsem četla, že Pregnyl je v těle snad jen 10 dní… takže už nějaký 5.-6- den po ET se může začít testovat (ale brát s rezervou) ![]()
@kiwa píše:
@kat kat DěkujiTen první byl opravdu mikro. Toho jsem dlouho hledala. Je tam jen tenounká světlá čárka. Ale mamák to pak hezky ukazuje
Tak teď jen aby hezky sílil dál
. Někde jsem četla, že Pregnyl je v těle snad jen 10 dní… takže už nějaký 5.-6- den po ET se může začít testovat (ale brát s rezervou)
No, každý to má trochu jinak a taky záleží, kolik se toho Pregnylu píchá…ale myslím, že ten 7.den po ET blasty když je čárka (jako ta tvoje), tak je to tutovka ![]()
@kiwa Jsou fakt krásní.
Tiše tleskám a věřím, že krev bude tutovka. ![]()
Já to ráno dostala, takže nás čeká druhý pokus. Mně už bylo podezřelé, že se z tolika vajíček podařilo jedno. Tak doufám, že nám změní stimulaci a přidaj i hormony s LH na kvalitu vajíček. ![]()
@kiwa Neměli, měli jsme ICSI, AH a embryoglue. Já už to tušila pár dnů, cítila jsem že přichází menzes, tak jsem se s ní vyrovnala a teď jsem natěšená na další pokus.
Jak dlouho se vlastně musí čekat, dva měsíce? Šla bych do toho klidně hned. ![]()
@Aluška82 Zkuste PICSI
já věřím, že jen díky tomu se nám to povedlo - manžel má mizerný spermie… Tak to chválím
úžasnej přístup. Musí se čekat?
to netuším, ale zavolala bych do CARu tam vědí všechno ![]()
@Aluška82
ideál… taky jestli musí oni zase žádat pojišťovnu?
dej pak vědět ![]()
@Aluška82 tak to mi mrzi
. Verim ze priste uz to vyjde. Je super, ze to neses takto statecne.
V Pronatalu rikali, ze dalsi pokus za 3 cykly. Mezitim mozno iui, a mam pocit, ze nekdo psal, ze zkoušeli mezi tim i nativ.
@kiwa gratulace velika ![]()
@Aluška82 ahoj Ali tak to mě moc mrzí, ale neboj určitě se příště zadaří!☺
Příspěvek upraven 15.08.15 v 12:29
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.