1. IVF srpen 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4734
15.8.15 08:41

@kat kat Tak tak. Raději být opatrná, než něco riskovat. Mě právě bylo špatně první dva dny. To jsem měla takový bolesti, že jsem chodila v předklonu. Pak to už ustoupilo a bylo to relativně dobrý - asi šok z těch hormonů :).

Jj včerejší duch byl silnější a dneska už taky :)

Pro srovnání… na ET jsem byla 8.8.
První test jsem dělala 13.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
15.8.15 08:57
@kiwa píše:
@kat kat Tak tak. Raději být opatrná, než něco riskovat. Mě právě bylo špatně první dva dny. To jsem měla takový bolesti, že jsem chodila v předklonu. Pak to už ustoupilo a bylo to relativně dobrý - asi šok z těch hormonů :).

Jj včerejší duch byl silnější a dneska už taky :)

Pro srovnání… na ET jsem byla 8.8.
První test jsem dělala 13.8.

To jsou krásný dušíci!!! :potlesk: Toho prvního teda nevidím, ale ti další dva jsou jasní :palec: Gratuluju, maminko! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.8.15 09:00

@kat kat Děkuji :dance: Ten první byl opravdu mikro. Toho jsem dlouho hledala. Je tam jen tenounká světlá čárka. Ale mamák to pak hezky ukazuje :dance: Tak teď jen aby hezky sílil dál :srdce:. Někde jsem četla, že Pregnyl je v těle snad jen 10 dní… takže už nějaký 5.-6- den po ET se může začít testovat (ale brát s rezervou) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
15.8.15 09:03
@kiwa píše:
@kat kat Děkuji :dance: Ten první byl opravdu mikro. Toho jsem dlouho hledala. Je tam jen tenounká světlá čárka. Ale mamák to pak hezky ukazuje :dance: Tak teď jen aby hezky sílil dál :srdce:. Někde jsem četla, že Pregnyl je v těle snad jen 10 dní… takže už nějaký 5.-6- den po ET se může začít testovat (ale brát s rezervou) :dance:

No, každý to má trochu jinak a taky záleží, kolik se toho Pregnylu píchá…ale myslím, že ten 7.den po ET blasty když je čárka (jako ta tvoje), tak je to tutovka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.8.15 09:30

@kat kat :oops: tajně doufám :dance: ve středu jdu ještě na krev :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
15.8.15 10:12

@kiwa Jsou fakt krásní. :dance: Tiše tleskám a věřím, že krev bude tutovka. :hug:

Já to ráno dostala, takže nás čeká druhý pokus. Mně už bylo podezřelé, že se z tolika vajíček podařilo jedno. Tak doufám, že nám změní stimulaci a přidaj i hormony s LH na kvalitu vajíček. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.8.15 10:15

@Aluška82 Děkuji :hug:

Jej :( to mě mrzí kočí :(. Měli jste PICSI? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
15.8.15 10:19

@kiwa Neměli, měli jsme ICSI, AH a embryoglue. Já už to tušila pár dnů, cítila jsem že přichází menzes, tak jsem se s ní vyrovnala a teď jsem natěšená na další pokus. :) Jak dlouho se vlastně musí čekat, dva měsíce? Šla bych do toho klidně hned. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.8.15 10:20

@Aluška82 Zkuste PICSI :pankac: já věřím, že jen díky tomu se nám to povedlo - manžel má mizerný spermie… Tak to chválím :potlesk: úžasnej přístup. Musí se čekat? :think: to netuším, ale zavolala bych do CARu tam vědí všechno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1145
15.8.15 10:27

@kiwa V pondělí tam zaskočím a určitě se zeptám jak to je. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.8.15 10:31

@Aluška82 :palec: ideál… taky jestli musí oni zase žádat pojišťovnu? :think: dej pak vědět :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
15.8.15 10:45

@Aluška82 tak to mi mrzi :(. Verim ze priste uz to vyjde. Je super, ze to neses takto statecne.
V Pronatalu rikali, ze dalsi pokus za 3 cykly. Mezitim mozno iui, a mam pocit, ze nekdo psal, ze zkoušeli mezi tim i nativ.
@kiwa gratulace velika :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.8.15 10:46

@Marisen Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
15.8.15 12:25

@Aluška82 ahoj Ali tak to mě moc mrzí, ale neboj určitě se příště zadaří!☺

Příspěvek upraven 15.08.15 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4581
15.8.15 12:26

@kiwa moc gratuluji!!!☺nam co to teprve čeká to dává naději

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.