100 Kč na den
- Fotoalbum (281)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, my teda na čem hooodně poslední dobou ušetříme jsou jogurty…dřív se u nás spořádaly klině dva tři jogurty denně a to má člověk hned stopade na týden…pak jsem pořídila ten jogurtovač a to je supr, jogurt je za pár koru, lepší jak z obchodu a můžeme ho jíst na kila…čloěk se tím hodně zají, pak stačí ne svačku jen trochu jogurtu s domácí marmeládou a nějaké ovoce ![]()
@želvice píše:
Už v březnu jsi psala o jídelníčku, proč ne teď? Kecáš, co? A začínáš šetřit zrovna v nedělí, a na den dětí? Chudáci, dej jim jíst aspoň na den dětí, prosíííííííííííííííímNejsi z Prahy? Něco jim uvařím
to když nás bude aspoň 30 a uvaříme jim, zakladatelka to nacpe do mrazáku, tak neutratí ani tu 100 za den a ušetří mnohem víc ![]()
@želvice píše:![]()
Jo, jedou bezpřílohovou dietu? Ale zklamu tě, psala, že děti mají denně i ovoce a zeleninu
ale tak salátová okurka nebo rajčata teď drehé nejsou nebo mívají v akci v kauflandu
my taky máme rádi pečivo z máslem a na to rajče nebo okurek místo salámů (a to i děcka) a je levná snídaně nebo večeře ![]()
@kikinous píše:
@želvice @kubykula Jojo, to jsem pochopila. Jen píšu variantu. Chce ušetřit, ale popravdě kdyby opradu byla takový šetřílek, tak právě mrazí, peče, zavařuje atd… Tak se dá ušetřit mnohem víc a nemusí být celý týden „o rohlíku“, příp. vločkové polévce… (cibulka, mrkev, opražené vločky, voda, vejce)
Taky jsem zvědavá na ten jídelníček. Na RD budu potřebovat ušetřit, tak to chci vidětHlavně pro chlapa, co jí celý týden, když by se měl denně vlézt do dvacky???
No právě! A taky by napsala příjmy s výdaji… Co a jak… Taky se snažím šetřit, i když nemusím, ale toto je hard…
- Upravit
@enyf píše:
Jeden den jídelníček:3 rohlíky na osobu 1,5 Kč… 22,5 Kč
a ještě zbyde!
1 jogurt na osobu 3 Kč… 15 Kč
kuře v akci… 60 Kč
a taky k snídani marmeládu a kde máš svačiny, večeře, ovoce, zeleninu
@želvice píše:
Už v březnu jsi psala o jídelníčku, proč ne teď? Kecáš, co? A začínáš šetřit zrovna v nedělí, a na den dětí? Chudáci, dej jim jíst aspoň na den dětí, prosíííííííííííííííímNejsi z Prahy? Něco jim uvařím
jestli nechce zakladatelka, hlásím se…co uvaříš dobrého?? a prosím hutný kvalitní a vydatný oběd! ![]()
@enyf píše:
asi se pasou na zahradě
příloha je rohlík
Zelenina a ovoce - napasou se, ok…
Ale kde máš svačiny, prý je dělá? A manžílek ještě s vysočinkou… ![]()
@kikinous píše:
@želvice @kubykula Jojo, to jsem pochopila. Jen píšu variantu. Chce ušetřit, ale popravdě kdyby opradu byla takový šetřílek, tak právě mrazí, peče, zavařuje atd… Tak se dá ušetřit mnohem víc a nemusí být celý týden „o rohlíku“, příp. vločkové polévce… (cibulka, mrkev, opražené vločky, voda, vejce)
Taky jsem zvědavá na ten jídelníček. Na RD budu potřebovat ušetřit, tak to chci vidětHlavně pro chlapa, co jí celý týden, když by se měl denně vlézt do dvacky???
Upřímně přiznávám - šetřit nepotřebuju a nešetřím, ale taky mrazím, zavařuju, dělám domácí kraviny (kečupy, přesnídávky, marmelády, šťávy atd. atd.), dokonce i suším - houby, ovoce… Peču jako divá, nejen sladké, ale i pečivo… máme to mnooohem raději ![]()
@Ginuš píše:
@111verunka111 néé to nejde, kdybychom měli tak málo na den tak bychom pak nevěděli co s penězma - raději je pěkně projíme - no teda prožereme protože nám vychází asi 270 kč na den![]()
To my máme teda jen o víkendu, když je i chlap doma. To normáně za víkend utratím 600kč i
ale přez ten týden máme mín, jsme doma s malým sami od rána do noci, a největší žrout je u nás chlap ![]()
- Upravit
@enyf píše:
Jeden den jídelníček:3 rohlíky na osobu 1,5 Kč… 22,5 Kč
a ještě zbyde!
1 jogurt na osobu 3 Kč… 15 Kč
kuře v akci… 60 Kč
akorát ty ceny jsou nějaký komunistický ne?
@kubykula píše:
jestli nechce zakladatelka, hlásím se…co uvaříš dobrého?? a prosím hutný kvalitní a vydatný oběd!
U nás kvalitní vždycky… dneska už jsem psala, ale zítra toho bude, že přetáhnu zakladatelčin měsíční rozpočet, tak se stav
(včera jsem to tu rozebírala
)
@želvice píše:
Zelenina a ovoce - napasou se, ok…Ale kde máš svačiny, prý je dělá? A manžílek ještě s vysočinkou…
Přiznávám, já žiju sama a 100 na den dám, když mám hodně dobrý měsíc a nelezu moc do hospod ![]()
@ulice píše:
Já jo a to nešetřímKdyž je tam smetana celá, je to mastné a těžké, tak dávám jen polovinu, někdy méně, na zjemnění a dochucení to stačí.
A můžeš mi, prosím, napsat tvůj jídelníček?? Třeba z minulého týdne nebo na příští, to je jedno. Já si to fakt nedovedu představit, jídlo pro všechny za 100,– na den. Díky
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat