100 Kč na den

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10291
30.5.14 13:00

Ahoj, my teda na čem hooodně poslední dobou ušetříme jsou jogurty…dřív se u nás spořádaly klině dva tři jogurty denně a to má člověk hned stopade na týden…pak jsem pořídila ten jogurtovač a to je supr, jogurt je za pár koru, lepší jak z obchodu a můžeme ho jíst na kila…čloěk se tím hodně zají, pak stačí ne svačku jen trochu jogurtu s domácí marmeládou a nějaké ovoce :palec:

• načítám...
26270
@želvice píše:
Už v březnu jsi psala o jídelníčku, proč ne teď? Kecáš, co? A začínáš šetřit zrovna v nedělí, a na den dětí? Chudáci, dej jim jíst aspoň na den dětí, prosíííííííííííííííím :hug:Nejsi z Prahy? Něco jim uvařím :pankac:

to když nás bude aspoň 30 a uvaříme jim, zakladatelka to nacpe do mrazáku, tak neutratí ani tu 100 za den a ušetří mnohem víc :P

• načítám...
74217
@želvice píše: :mrgreen: :mrgreen: Jo, jedou bezpřílohovou dietu? Ale zklamu tě, psala, že děti mají denně i ovoce a zeleninu ;-)

ale tak salátová okurka nebo rajčata teď drehé nejsou nebo mívají v akci v kauflandu
my taky máme rádi pečivo z máslem a na to rajče nebo okurek místo salámů (a to i děcka) a je levná snídaně nebo večeře :lol:

• načítám...
Krasavicaa
@kikinous píše:
@želvice @kubykula Jojo, to jsem pochopila. Jen píšu variantu. Chce ušetřit, ale popravdě kdyby opradu byla takový šetřílek, tak právě mrazí, peče, zavařuje atd… Tak se dá ušetřit mnohem víc a nemusí být celý týden „o rohlíku“, příp. vločkové polévce… (cibulka, mrkev, opražené vločky, voda, vejce)
Taky jsem zvědavá na ten jídelníček. Na RD budu potřebovat ušetřit, tak to chci vidět :mrgreen: Hlavně pro chlapa, co jí celý týden, když by se měl denně vlézt do dvacky???

No právě! A taky by napsala příjmy s výdaji… Co a jak… Taky se snažím šetřit, i když nemusím, ale toto je hard…

• Upravit
42775
@enyf píše:
Jeden den jídelníček:

3 rohlíky na osobu 1,5 Kč… 22,5 Kč
1 jogurt na osobu 3 Kč… 15 Kč
kuře v akci… 60 Kč

a ještě zbyde! :lol:

a taky k snídani marmeládu a kde máš svačiny, večeře, ovoce, zeleninu

• načítám...
5345
@želvice píše:
Už v březnu jsi psala o jídelníčku, proč ne teď? Kecáš, co? A začínáš šetřit zrovna v nedělí, a na den dětí? Chudáci, dej jim jíst aspoň na den dětí, prosíííííííííííííííím :hug:Nejsi z Prahy? Něco jim uvařím :pankac:

jestli nechce zakladatelka, hlásím se…co uvaříš dobrého?? a prosím hutný kvalitní a vydatný oběd! :hug:

• načítám...
26270
30.5.14 13:01

@Kelsey a vejdeš se do 100 Kč denně pro celou rodinu?

• načítám...
1332
30.5.14 13:01
@enyf píše:
asi se pasou na zahradě
příloha je rohlík

Zelenina a ovoce - napasou se, ok…

Ale kde máš svačiny, prý je dělá? A manžílek ještě s vysočinkou… :mrgreen:

• načítám...
74217
30.5.14 13:02
@Malaga píše:
@Kelsey a vejdeš se do 100 Kč denně pro celou rodinu?

né, šak to jsem psala hned na začátku, na den nejníž kam se dostaneme 200,– a to vařím ob den většinou

• načítám...
1332
30.5.14 13:02
@kikinous píše:
@želvice @kubykula Jojo, to jsem pochopila. Jen píšu variantu. Chce ušetřit, ale popravdě kdyby opradu byla takový šetřílek, tak právě mrazí, peče, zavařuje atd… Tak se dá ušetřit mnohem víc a nemusí být celý týden „o rohlíku“, příp. vločkové polévce… (cibulka, mrkev, opražené vločky, voda, vejce)
Taky jsem zvědavá na ten jídelníček. Na RD budu potřebovat ušetřit, tak to chci vidět :mrgreen: Hlavně pro chlapa, co jí celý týden, když by se měl denně vlézt do dvacky???

Upřímně přiznávám - šetřit nepotřebuju a nešetřím, ale taky mrazím, zavařuju, dělám domácí kraviny (kečupy, přesnídávky, marmelády, šťávy atd. atd.), dokonce i suším - houby, ovoce… Peču jako divá, nejen sladké, ale i pečivo… máme to mnooohem raději :palec:

• načítám...
111verunka111
30.5.14 13:03
@Ginuš píše:
@111verunka111 néé to nejde, kdybychom měli tak málo na den tak bychom pak nevěděli co s penězma - raději je pěkně projíme - no teda prožereme protože nám vychází asi 270 kč na den :lol: :oops:

To my máme teda jen o víkendu, když je i chlap doma. To normáně za víkend utratím 600kč i :D ale přez ten týden máme mín, jsme doma s malým sami od rána do noci, a největší žrout je u nás chlap :D

• Upravit
5345
30.5.14 13:03
@enyf píše:
Jeden den jídelníček:

3 rohlíky na osobu 1,5 Kč… 22,5 Kč
1 jogurt na osobu 3 Kč… 15 Kč
kuře v akci… 60 Kč

a ještě zbyde! :lol:

akorát ty ceny jsou nějaký komunistický ne?

• načítám...
1332
30.5.14 13:04
@kubykula píše:
jestli nechce zakladatelka, hlásím se…co uvaříš dobrého?? a prosím hutný kvalitní a vydatný oběd! :hug:

U nás kvalitní vždycky… dneska už jsem psala, ale zítra toho bude, že přetáhnu zakladatelčin měsíční rozpočet, tak se stav :mrgreen: (včera jsem to tu rozebírala :lol: )

• načítám...
2117
@želvice píše:
Zelenina a ovoce - napasou se, ok…Ale kde máš svačiny, prý je dělá? A manžílek ještě s vysočinkou… :mrgreen:

Přiznávám, já žiju sama a 100 na den dám, když mám hodně dobrý měsíc a nelezu moc do hospod :-)

• načítám...
Jemys
@ulice píše:
Já jo a to nešetřím :) Když je tam smetana celá, je to mastné a těžké, tak dávám jen polovinu, někdy méně, na zjemnění a dochucení to stačí.

A můžeš mi, prosím, napsat tvůj jídelníček?? Třeba z minulého týdne nebo na příští, to je jedno. Já si to fakt nedovedu představit, jídlo pro všechny za 100,– na den. Díky

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat