100 Kč na den

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Krasavicaa
30.5.14 12:39
@želvice píše:
První… má to jako koníček :lol:Hele, tak uznání - vítěz za nejtrapnější příspěvky minimálně tento týden. Fakt je to škoda, protože by i tahle diskuse mohla někomu třeba pomoct, ale tohle? Vždyť nám tady akorát kecá…

No zajímala by mě pravda. :think:

• Upravit
42775

@želvice nechtěla bych být ta maminka co na 10 dní najde 1000 kč - bych musela sáhnout do svojí kapsy :roll:

Příspěvek upraven 30.05.14 v 12:40

• načítám...
111verunka111
@želvice píše:
Do výměny manželek s nimi… to by sledoval asi i můj muž :P

Tak to já bych taky sledovala :D

• Upravit
1075
30.5.14 12:40
@ZItu píše:
@adelina3 Zkus je poslat na pastvu, teď je jí dostatek a pak nasušit na zimu. Ušetříte i tu stovku. :mrgreen: ( Ber to, prosím, jako vtip. ;) )

No jo když my tu moc prostoru na pastvu nemáme :cert: :mrgreen: jinak ať si jdou :lol:

• načítám...
12505
@kornelije píše:
Nenapsalá jsem že jíme jáhly…a manžel na svačinku rád někdy třeba vysočinku..máme dům, velkou zahradu, dětí chodí do spoustu kroužků, jezdíme na výlety..nejsme sociální případ..takže neřešte nějakou brigádu..šetření mám jako koníček…to co jsemnapsala byl přece příklad, nejíme každý den na večeři krupici…a s tou smetanou…když udělám dobrý zeleninový základ, tak snad mi stačí půl smetany do omáčky, nebo ne???

tak jasně, chceš ušetřit..Ale, když už chceš ušetřit a peníze máš, tak nešetři na jídle pro děti co rostou, ale někde jinde.

• načítám...
cher
@kornelije píše:
Všechny šetřilky jde se na to!!!

Jsme 4 a míň než 150,– na den to pro nás nejde stáhnout, zkoušela jsem to asi týden a to jsme měli zásoby mléka, oleje, něco mouky, jinak utratíme mnohem víc.

• Upravit
1332
@Etcetera78 píše:
Ona ale ani na té minulé diskuzi nenapsala ten jídelníček, ne? Zakladatelko, mohla bys tedy napsat příklad týdenního jídelníčku pro pět lidí za 500? mě by to fakt zajímalo :-D

Nenapsala, a tady taky jen slibuje a nic… napsala jen půl smetany do smetanové omáčky pro pět lidí a bramboračku s mletým masem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
3931
30.5.14 12:41

Mě tak trošku zakladatelka připomíná mojí tetku ( taky šetřilka jen proto aby měla na účtě statisíce) když měla u babči (kde nás bylo 16)vařit a ona byla schopná upéct jedno kuře a rozdělit na 16 dílů :zed:. Svejm synům a manželovi zas dávala jen sojový maso protože je levný a když pak byli u babči tak dokázali sdlábnout 6 řízků, protože tak dobrý jídlo doma nemají :zed:

• načítám...
Krasavicaa
30.5.14 12:41
@kornelije píše:
Jejda holky, holky…proč si radějí nepočkáte až bude napsaný jideníček..a hned urážite..myslea jsem že to některé z vás třeba pomůže…nebudu přece davát manželovi na svačinu jáhly, když má chut na chleba s vysočinou…
a nejde přece srovnavát holkus klukem…dcera si bere ráno na svačinu jeden rohlík…k tomu třeba sladkost, ovoce..

Já jsem na ten jídelníček zvědavá ;)

• Upravit
1332
30.5.14 12:42
@Ginuš píše:
@želvice nechtěla bych být ta maminka co na 10 dní najde 1000 kč - bych musela sáhnout do svojí kapsy :roll:Příspěvek upraven 30.05.14 v 12:40

Já bych asi manželovi řekla, že holt jsem udělala dobrý skutek… :pankac: Pro ty děti, aby věděly, jak vypadá pořádné jídlo… a ne furt rohlík 8o

• načítám...
111verunka111
30.5.14 12:43

Tak jsem zvědavá na ten jídelníček a jestli to opravdu vleze do té částky :D

• Upravit
42775
30.5.14 12:43

@kornelije máme dvě holky - 16 a 18 a to co sní se nedá srovnat ani s mým chlapem - jsou prostě ve věku kdy jíst musí - není to o pohlaví

• načítám...
Krasavicaa
30.5.14 12:44
@111verunka111 píše:
Tak jsem zvědavá na ten jídelníček a jestli to opravdu vleze do té částky :D

Si to pro jistotu přepočítáme :mrgreen:

• Upravit
27700

Já chci vědět kolik vaří té smetanové omáčky :think:

• načítám...
1332
@kornelije píše:
Jejda holky, holky…proč si radějí nepočkáte až bude napsaný jideníček..a hned urážite..myslea jsem že to některé z vás třeba pomůže…nebudu přece davát manželovi na svačinu jáhly, když má chut na chleba s vysočinou…
a nejde přece srovnavát holkus klukem…dcera si bere ráno na svačinu jeden rohlík…k tomu třeba sladkost, ovoce..

Tak už ho napiš, ne? Co jste měli včera celý den?

A sakra pořád - ten rohlík - to jim ho jako cpeš furt, když je 1,50? :mrgreen: S těm starším dětem stačí jeden rohlík, jo? A manžílek sní kolikpak „vysočinky“? Protože já jen, že za 10dkg vysočiny má vyčerpaný limit na celý den pro sebe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (a to bez rohlíku a dalších jídel)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat