100 Kč na den
- Fotoalbum (281)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Krasavicaa zítra je sobotu - takže pochybuju - i když přítele pošlu ke tchýni na oběd tak prostě ostatní jídlo za 20 kč nedám a když by jel zas k mým rodičům, tak projede 200
, ale vešel by se do 20kč na den, tak mám dilema - já nikam nejedu, tak doufám, že se na mě nevyprdne a něco mi doveze ![]()
@kubykula píše:
akorát ty ceny jsou nějaký komunistický ne?
Rohlík za 1,5 tu máme taky… jogurt za 3 jsem neviděla ani v Lidlu ten Pilos… ale třeba jo… a kuře za 60 je nějaký nedonošený, no - pro pět lidí akorát ![]()
My jsme s manželem počítali, kolik každý z nás denně projí, a dopočítali jsme se cca 100 kč za jídlo na den pro jednu osobu, s tím že je v jídelníčku ovoce, zelenina na salát, oběd s masem, k snídani celozrnné pečivo, máslo, šunka…co kdo má rád a k večeři obdobně, plus zelenina k snídani i večeři nakrájená na kousky, kefír do salátu a mléko v kávě, a prostě tu stovku to na jednoho udělá.
Jako šetřila bych na všem ostatním, ale na kvalitě stravy fakt ne…
chápu kdyby šlo o maminku, která prostě nemá, ale dělat to programově…
myslím si, že prostě s tímhle přístupem ta skladba živin bude tristní
@kubykula píše:
akorát ty ceny jsou nějaký komunistický ne?
Ty u nás taky rohlík stojí 1,50kč, jogurt za 3 kč se dá sehnat snad jen když je už 50procent sleva a to u tech nejlevnejsich a kure jsem ted nedavno kupovala za 68kč ![]()
Příspěvek upraven 30.05.14 v 13:10
- Upravit
@Krasavicaa píše:
Já poprvé zavařovala minulej týdendostala jsem od babčinýho souseda mazec moc kopru. Tak byla kopravka, a ještě ho zbyla plná velká mísa. Tak já sysel to zavařila do sladkokyselého nálevu
přece to nevyhodím
Kopr mrazím ![]()
A voní ti kuchyň ještě teď? Aaaaach… já miluju na zahradě rukou po kopru přejíždět a vypadám jak dobrá „koprová feťačka“ ![]()
Jsem tedy zvedava na ty jidelnicky. My jsme hodne masovi, radi si delame biftoury, takze to se me asi tykat nebude…
- Upravit
@želvice píše:
U nás kvalitní vždycky… dneska už jsem psala, ale zítra toho bude, že přetáhnu zakladatelčin měsíční rozpočet, tak se stav(včera jsem to tu rozebírala
)
super, doufám, že to nebudu mít přes celou Prahu ![]()
@Šalvějka vidíš a to je zakladatelky rozpočet na 5 dní!!!
ale taky jsem „rozhazovačná“ ![]()
@želvice píše:
Kopr mrazímA voní ti kuchyň ještě teď? Aaaaach… já miluju na zahradě rukou po kopru přejíždět a vypadám jak dobrá „koprová feťačka“
Voněla dlouho
krájela jsem to dvě hodiny ![]()
- Upravit
@kubykula píše:
super, doufám, že to nebudu mít přes celou Prahu
Takže mám čekat půlku emimina? Safra, večer se mi vrátí muž, ani se nerozkouká a zítra půl Prahy na akci u nás ![]()
@111verunka111 píše:
Ty u nás taky rohlík stojí 1,50kč, rohlík za 3 kč se dá sehnat snad jen když je už 50procent sleva a to u tech nejlevnejsich a kure jsem ted nedavno kupovala za 68kč
kuře se musí kupovat mražené v prodejnách specializovaných na zlevněné zboží
@Krasavicaa píše:Škoda, že tu není olizující se smajlík
Voněla dlouhokrájela jsem to dvě hodiny
@Ginuš
Zítra valíme na cyklo výlet, počítám cca 70 km… Pak budeme grilovat. A to padne půlka zakladatelčina měsíčního rozpočtu ![]()
- Upravit
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já poprvé zavařovala minulej týden
dostala jsem od babčinýho souseda mazec moc kopru. Tak byla kopravka, a ještě ho zbyla plná velká mísa. Tak já sysel to zavařila do sladkokyselého nálevu
přece to nevyhodím