100 Kč na den
- Fotoalbum (281)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Ginuš píše:
Holky, je mi to až blbé, ale mám hlad![]()
jdu si pro jídlo - mám tu připravenýho hambáče - takže mých 20 kč už mam za sebou a to ještě piju jujce
takto ten juice máš místo zítřku
dieta no, jinak by jsme se nevezli do 20kč na osobu na den ![]()
- Upravit
@BaraF píše:
Tak tenhle zlepšovák nějak nechápu. Ty vaříš tak aby ti zbylo? A do polévky dáváš půlku smetany stejně jako do omáčky? Využívat zbytky?, proč ne, ale úmyslně je vytvářet to je docela podivné. Polívka ze zasmažené zeleniny s rýží nebo jalová krupicová s mrkví (bez vývaru) nezní nijak zvlášť lákavě.
Já teda ráda vymýšlím a kupuju prakticky jen suroviny a největší ekonomický přínos je vařit ze sezónního (sklizeného, získaného darem nebo koupeného za babku) s tím, že ostatní ingredience jsou ze zásob (obvykle nakoupených v akci). A hlavně tak aby to bylo chutné a snědlo se to, jinak je to zbytečná námaha.
já bych tomu rozuměla tak, že je zbytečné dát celou smetanu do polévky, že stačí zřejmě polovina a tu druhou využiješ na další vaření…nebrala bych to jako umělé vytváření zbytků…
@Mysis píše:
Hehno i ty brambory jsou dneska jety to ne fakt
Ty máme naštěstí levný… vlastně dokonce zdarma
(máme straaašně nakoupeno z podzimu na chalupě ve sklepě - pro nás, naše, babičku, rodinu tety…) a ještě to máme z nájmu za nějaká pole, či co… takže to je nula nula nic náklad, to může jíst pořád ![]()
My máme k obědu brambory na loupačku s tvarohem. Pečlivě jsem odměřila půl lžičky tvarohu na bramboru. A představte si, že ta malá můra na to chce ještě máslo
![]()
Musím se smát, jak se chytáte každého slova..
jídelníček bude..ale až od 1.června…
@kubykula píše:to ale lososem vyčerpáš možnosti na víc dní
No jo…
Hele, jsem teď týden doma bez muže - jen já a dítě, a nevlezeme se do 100 na den ani omylem
Jen moje hloupý kafe je přes 100
, to už se ten losos ztratí ![]()
Já taky dávám jenom polovinu smetany do omáčky a to nešetřím
Když je tam smetana celá, je to mastné a těžké, tak dávám jen polovinu, někdy méně, na zjemnění a dochucení to stačí.
Příspěvek upraven 30.05.14 v 13:21
@Etcetera78 píše:
My máme k obědu brambory na loupačku s tvarohem. Pečlivě jsem odměřila půl lžičky tvarohu na bramboru. A představte si, že ta malá můra na to chce ještě máslo![]()
no doufám, že si máslo nedala a můře nepolevila ![]()
@Etcetera78 píše:
My máme k obědu brambory na loupačku s tvarohem. Pečlivě jsem odměřila půl lžičky tvarohu na bramboru. A představte si, že ta malá můra na to chce ještě máslo![]()
@kornelije píše:
a proč až od neděle? v jiné diskusi jsi psala už od dubna ne? tak řekni co bude o víkendu…
@kornelije píše:
Už v březnu jsi psala o jídelníčku, proč ne teď? Kecáš, co? A začínáš šetřit zrovna v nedělí, a na den dětí? Chudáci, dej jim jíst aspoň na den dětí, prosíííííííííííííííím ![]()
Nejsi z Prahy? Něco jim uvařím ![]()
@kornelije píše:
počkej, a co ten od 1. dubna, ty ho nemáš schovaný? my nepotřebujem aktuální, stačí klidně měsíc starý, ceny si dohledáme ![]()
@BaraF píše:
Tak tenhle zlepšovák nějak nechápu. Ty vaříš tak aby ti zbylo? A do polévky dáváš půlku smetany stejně jako do omáčky? Využívat zbytky?, proč ne, ale úmyslně je vytvářet to je docela podivné. Polívka ze zasmažené zeleniny s rýží nebo jalová krupicová s mrkví (bez vývaru) nezní nijak zvlášť lákavě.
Já teda ráda vymýšlím a kupuju prakticky jen suroviny a největší ekonomický přínos je vařit ze sezónního (sklizeného, získaného darem nebo koupeného za babku) s tím, že ostatní ingredience jsou ze zásob (obvykle nakoupených v akci). A hlavně tak aby to bylo chutné a snědlo se to, jinak je to zbytečná námaha.
Souhlas
@želvice @Krasavicaa holky tak to jsme pěkně v pr.. Dnes 20 kč na den prostě nedáme ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To je nejakej vyzkum? A co sekyrkova polevka, tu jste zkouseli?
Mozna to i asi jde takhle varit, zkouset to nebudu. Ale z hlediska vyzivoveho ten salam,‚jiskove‘polevky, smetanove polevky atd., to nic moc.