10letý na zabití

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5411
2.4.14 21:46

Jezis to jsem si ted oddechla, ze nejsem jedina, kdo ma takovy dite doma :mrgreen: akorat ze ja mam 12ti letou holku :mrgreen: uff to jsem rada!! :mrgreen: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
2.4.14 21:55

Tak zakladatelko, mam téměř sedmiletého a to samé a nic diagnostikovaneho nemá. Chce to asi mít s nim nervy. Ty občas ale ztrácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
2.4.14 21:59

Děkuju všem docela mě uklidnilo zjištění že nejsem jediná kdo má doma exota, v okolí podobné dítko nemám tedy když pominu ty 4leté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
2.4.14 22:08

@anickadomnik díky :lol:
Dneska jsem zrovna zjistila, že známá má jedenáctiletého kluka taky podobného mimoně. Mě na tom nejvíc drtí, že nevím jak na něj. Nepomáhají ani zákazy ani pozitivní motivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
2.4.14 22:21

@anickadomnik
Tak nemusí to být čistý tuk. Já teda kupovala čištěny, ochuceny pomerančem. A oba to zblajzli :D Ale jen kvůli tomu, že ještě neuměli spolknout takovou tu žele kapsli. Teď už koupím něco normálního.

Ty komiksy u nás frčí taky :mrgreen:
Teď večer kontrola aktovky, než šel chystat, tak jsem brblala ať to má v pořádku…No a? Zase něco přebývalo a sešit chyběl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
3.4.14 07:55

@Kacka2 - jsem rada, ze tu ctu o vasem prvnakovi. Jde ze skoly a nevi o nicem, ale vse si krouzkuji a ja to najdu v ucebnich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
3.4.14 15:48

Holky, to se mi taky ulevilo, ze nejsem jedina, kdo ma doma mimone. Synovi je 10 let a taky porad musim vsechno 20× opakovat, nez se k tomu dokope. Denni sceny s ukolama do skoly, nechce nic delat, odmlouva, neustale musim hlidat tasku, penalm ukoly, hygienu (kdybych nehlidala, tak se klidne cely tyden nemyje :-D ). Nekdy uz jsem z toho strasne unavena. Ale je fakt, ze co ho mam, tak jsem vycvicena v umeni trpelivosti… :mrgreen: Ale docela me vydesila predstava, ze to tak bude az treba do 20ti.. 8o To nevim, jestli moje nervova soustava zvladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
22.4.14 21:36

Ráda čtu, že nejsem jediná, co má doma mimoně…
Tedy úkoly a hygiena u nás funguje, ale jinak…
Kolikrát si říkám, že přeci není možné, aby si nepamatoval co jsem mu řekla před minutou, že to zkrátka musí být od něj provokace…
Jinak za poznámky o zapomínání má zakázaný na týden počítač. Už i ten mě napadl jako důvod jeho chování - že ten krám ho zkrátka „zasekl“ a on nedokáže vnímat realitu a v klidu uvažovat.
Ještě mě napadlo, že jeho chování může souviset i s jeho znamením zvěrokruhu - Vodnář - to prý jsou mimoňové jako vyšití…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
22.4.14 21:41

Počítač je fakt zabiják dětí.. Můj bráška je taky fanda do PC. Ono ho to přejde, puberta… Musíš být trpělivá, nebo mu prostě sem tam „nafackovat na zadek“..
znamení do sebe, taky něco má, já jsem beran a tvrdohlavějšího člověka, bys asi nenašla :mrgreen:..klíídek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.4.14 21:41

@Phoebe13 Tohle se mi vždycky stávalo, když jsem zkrátka mámu slyšela, ale neposlouchala… jedním uchem tam, druhým ven a nevím, co po mě kdo chtěl :nevim: :mrgreen: Měla se mnou teda trpělivost, v životě mi počítač za to nezakázala a že jsem zapomínala často :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
22.4.14 21:44

Tak já první poznámku neřešila, první zákaz přišel až s tou druhou a ta třetí mě vyloženě dožrala - všechny se stejným textem - Neměl úkol z AJ a neomluvil se - všechny během jednoho měsíce

@radkka píše:
@Phoebe13 Tohle se mi vždycky stávalo, když jsem zkrátka mámu slyšela, ale neposlouchala… jedním uchem tam, druhým ven a nevím, co po mě kdo chtěl :nevim: :mrgreen: Měla se mnou teda trpělivost, v životě mi počítač za to nezakázala a že jsem zapomínala často :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.4.14 21:51

@Phoebe13 Já to nemyslela špatně, spíš fakt mámu obdivuju :kytka: Já jsem teda nezapomínala věci do školy, ale to, že po mě něco ona chtěla, ale to teda neustále :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
22.4.14 21:56

Já právě do nedávna skoro vše brala jako jistou dávku drzosti až provokace a až teď začínám uvažovat o tom, že se na něj asi musí jinak - jen nevím jak.
Je to chytrej kluk a proto když nasadí výraz „blbečka“ tak mě to neuvěřitelně dráždí. Vždyť on přece nevěděl, že nemá povlečení tahat po zemi, on nevěděl, že si má uklidit stůl - ikdyž jsem mu to už 3× řekla atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
953
22.4.14 22:05

@Phoebe13 TAky mám doma poslední rok „mimoně“, je mu 12 a je ryba. Všechno říkám x-krát a funguje jen pod výhrůžkou zákazu PC. Taky se tváří jak „blbeček“ na naprosto normální věci. Jak na něj ale neporadím, taky tápu něco načtu, ale když ho pak vidím, tak všechna předsevzetí a poučky z knížek jsou tytam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
22.4.14 22:25

Jo to sedí uplně přesně, chytrej je až moc, ale někdy mi přijde, že ze sebe dělá schválně blbce :P :lol: taky je Vodnář a Jiřík je fakt jinde… zrovna dneska..měl mít na zítra referát o včelách na přírodopis, psal si ho už o velikonočních prázdninách…cca před hodinou přilít z pokojíku, kterej má v podkroví, že kde ho má, že ho maj mít na zítřek…no jasně já mu asi hlídám jeho referáty :roll:…tak sem chvíli zuřila, že to má mít dávno schovaný a připravený…no ve výsledku si to napsal znova večer v půl desátý :zed: a zahnala sem ho spát…no co chci budoucí vědec - astrofyzik, ten přece neni pro normální život :mrgreen:

a to mu tašku kontrolujeme oba, jak já, tak manžel, úkoly si píše hned jak příjde ze školy..ale tohle sem prostě myslela, že si odnesl už dneska…

Příspěvek upraven 22.04.14 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect