Desetiměsíční dcera po mě furt leze - prosím, co s tím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1399
20.4.17 13:36

@Helileli To píšeš o mojí desetiměsíční? :lol: Já ráno lítám jako hadr na holi, abych stihla aspoň něco než začne slzavý údolí. Protože odpoledne už je jenom hysterické „mamamamama“, kdykoli se vzdálím na víc jak 10cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1715
20.4.17 13:40

Vždyt je to hezký :) nezlobte se že to tak píšu, ale až jim bude 15 tak nás pošlou akorát tak víte kam… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
20.4.17 13:47

@ASAndrea no tak samozřejmě, když dělám zrovna s horkým, tak je dítě stranou, ale třeba když škrábu brambory, tak to snad tak nevadí ne…
stačí použít zdravý rozum kdy a kam umístit batole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11092
20.4.17 14:21

Normální, že chce být u maminky. Dcera po mně leze i v 6 letech a jsem za to ráda. Stačí pár let do puberty, bude mě odhánět a zavírat se v pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.4.17 14:23

Je to normální a zřejmě se jedná už o separační úzkost (zagoogli). Čím více kontaktu jí teď dopřeješ, tím bude samostatnější do budoucna. Zavírat někam, abys měla klid, je úplně nesmyslné a kontraproduktivní. O to víc na tobě bude viset, když bude mít tu možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
20.4.17 14:27

Já jí ale nezavírám a nebo nedávám do postýlky na celý den…ale když si potřebuju jít na záchod např nebo vytáhnout prádlo z pračky prostě udělat něco u čeho jí nemam na dohled tak jí dám do postýlky aby mi nespadla a nebouchla se…začíná se teprve ted stavět takže nemá takový balanc…samozřejmně že když vařím tak jí mám u sebe v lehátku ale prostě jsou chvíle kdy jí potřebuju dát do postýlky a ona ten čas celý prořve :( snažim se jí věnovat 100% ale byla bych ráda kdyby si alespoň pár minut denně hrála sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.4.17 14:34

@lola0308 To přijde, ale v tomto období je normální, že chce být s tebou. Máš-li nějaké nosítko či šátek, tak si jí klidně přivaž i doma k sobě a budeš mít klid. Nevím, proč by nemohla lézt tam, kde jsi ty (koupelna, kuchyň…). Zabezpeč byt, aby si na sebe nic neshodila nebo se nezranila a nech jí svobodu pohybu. To je přesně to, co teď potřebuje. Budeš jí mít za sebou jako ocásek třeba i na wc, ale čemu to vadí? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
20.4.17 14:59

Tohle je úplně normální chce být s tebou.. Syn mi to dělá taky hlavně večer je to roztomilé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.17 15:00

V tomhle veku je to fakt znak toho, ze se dite vyviji normalne :palec: Ale je to nekdy na palici :zed: o tom zadna. Nam trochu pomaha, kdyz na syna aspon mluvim, treba ze zachoda :D U nas cely byt zabezpecit nejde, takze kdyz odbehnu, takze obcas proste v te ohradce byt musi a tak rve no :nevim: snazim se to aspon nedalat horsi, ale nekdy jsem taky na nervy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
20.4.17 15:04

@Helileli
Presne popisujes mou dceru.Ale uplne presne :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
20.4.17 15:11

To si děláš legraci ne? De facto ještě miminko nechce být samo v nějaký ohradě, ale chce u sebe cítit svojí mámu a maminka je z toho na nervy :zed: každá máma potřebuje udělat určité činnosti, ale tak jsou i jiná řešení když chce být u tebe a ne samo. Já jsem dceru tahala v nosítku a taky jsem to přežila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
20.4.17 15:26
@glitterball píše:
To si děláš legraci ne? De facto ještě miminko nechce být samo v nějaký ohradě, ale chce u sebe cítit svojí mámu a maminka je z toho na nervy :zed: každá máma potřebuje udělat určité činnosti, ale tak jsou i jiná řešení když chce být u tebe a ne samo. Já jsem dceru tahala v nosítku a taky jsem to přežila.

Ale tak nebuď ošklivá :-) Však píše, že ji tam občas šoupne jen na chvilku :-) Ne v každým bytě lze dítko mít u sebe neustále. Já mívala prcka i na wc, pravda, ale u nás to šlo, třeba u kamarádky to možné nebylo. A můj ječel i v kuchyni v židličce, půl metru ode mě, prostě musel být vyloženě na mně :lol: Občas je to náročný, ale co bychom pro ta svá vymodlená bejbátka my mámy neudělaly, no ne :srdce:?Neboj, taky to přežiješ :mavam: @lola0308

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
20.4.17 15:42

Úplně normální :lol: mám doma 10 měsíčního chlapečka a ten se po mě natahuje pořád :srdce: navíc mám ještě 23 měsíčního lumpa. Teď už nechápu, jak někdo může nestihat s jedním prckem, ale já byla stejná :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
20.4.17 15:43

@Svistice vid me tam vydrželi tak do půl roka a to pár minutek, pak chvíli fungovala houpacka…

Já i teď skoro ve dvou letech malé ji mám furt u sebe…Je to malá přísavka :mrgreen: satek/nositko me zachránili…Ale já ji hlavně měla všude volně pustenou a pračku či susicku vyndavala v 10ti měsících se mnou…pak je dobrá ta ucici věž k lince aby pomáhali vařit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
20.4.17 15:48

Lehnout si a nechat po sobe lozit… Normalka

Na zachod jsem brala syna sebou. Uklizela a varila az prisel manzel. Pradlo casovala na dobu, kdyz po obede spal.

Ted je mu 6 a nepotrebuje me tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect