12měsíční celé dny protivná

Anonymní
28.10.13 09:15

12m celé dny je protivná

Ahoj, potřebuji poradit s tou naší rošťandou. Bude jí 12m a od té doby, co se naučila stoupat, tak začalo peklo. Celé dny mi visí na teplákách kňučí, vzteká se a pokud hned nezareaguji následuje kravál tak na hodinu, nejhorší je to v podvečer, to je masakr až do koupání, to už musíme chodit i o půl hodinu dřív než obvykle. Od zubů se mi to nezdá. Když hlídá tatínek, tak bývá klid. Můžete mi poradit, jak to řešit, zda to přejde a případně kdy? :andel: Občas si říkám, zda si nevynucuje pozornost :nevim:.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra752
28.10.13 09:18

Toto dělala Naše Natynka(stejně je stará jako vaše) a asi před 3 dny to skončilo :mrgreen: Prostě jsme si jí nevšímali, nebo jsme jí posadili na zem, případně jí nějak zabavili ;) Je to období, které přejde, hlavně jí vždy netahejte :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12505
28.10.13 09:21

Tohle je normální, doporučuju pásek,–)
Rozhodně ji netahej a nevyhovuj jí, pak jí budeš na krku pořád

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.10.13 09:21

Ten pásek na sebe ne na dítě,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
28.10.13 09:27

Normální. Přežij, víc se asi dělat nedá! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.10.13 09:36
@Prcek88 píše:
Ten pásek na sebe ne na dítě,–)

Jsem si říkala, že ten pásek je celkem drsná metoda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
28.10.13 09:38
@Tarinka píše:
Jsem si říkala, že ten pásek je celkem drsná metoda :mrgreen:

Když to nepomůže obrátit postup :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
28.10.13 09:43

Taky to teď máme. Navíc okořeněné tím, že když se mrňous postaví u nábytku a ne u mě, starší přijde a shodí ho. Takže když náhodou už předtím nebyl řev, přijde v tu chvíli :mrgreen: Asi nezbude než vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
28.10.13 09:54

Ja bych vzala manducu a nasadila si ho na zada a delala si svoje veci, nebo do zidlicky a at kouka co delas a doufat, ze to brzo to prejde.
Proste chce byt s mamou a ignorace mi teda v tuto chvili neprijde moc dobra :nevim:, nerikam, vyhovet za kazdych okolnosti, to se neda. Muj rocni syn teda vetsinou rve, kdyz se nudi, nebo mu zabranim v nekale cinnosti, maminku nepotrebuje :cert:

vecery jsou narocny, ja jsem prave kolikrat dceru nahodila na zada a sly jsme se jeste projit, nez dorazi tata. Ted to tolik nejde, kdyz mam druhe, to se mi je oba uz tahat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
28.10.13 09:56
@Tarinka píše:
Jsem si říkala, že ten pásek je celkem drsná metoda :mrgreen:

Tak jak u koho,–) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
28.10.13 10:42

Naše malá taky takhle řvávala a bylo to z nudy, takže jsme musely začít chodit ven i dopoledne, no a když je víc venku a míň doma, tak ji potom ty hračky doma víc baví a víc se zabaví, takže je to mnohem lepší, strávíme venku tak pět hodin denně za každýho počasí :nevim: když už je fakt hnusně, tak chodíme po návštěvách, nebo do herny, jinak bych se z ní asi zbláznila :) taky myslím, že pomůže, až vaše malá začne chodit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.10.13 10:43

Jejda holka to samé mám taky.. a taktika nevyhovovat, a nevšímat nefunguje. Mladší je prostě příšernej mamánek, neustále přilepenej mi na nohavici. Jamile jdu do ledničky kmitá za mnou, jdu zpátky kmitá za mnou, řve a řve. Starší takhle nikdy nebyl, nebo byl ale jen chvilkově. Nevím jestli to má něco společného s tím že starší měl více pozornosti byl s náma ještě i táta jejich. Daneček už zná prakticky jen mě a babičky.
Nevím, ale doufám že ho to přejde. Jinak skončím v bohnicích :roll:

Jináč když si hraje s bráchou tak je to v pohodě, je spokojenej ale ten hluk když si oni hrajou :mrgreen: Jejich největší zábava je vyndavat všechny pokličky a třískat snima, třískat s dveřma od skříně… skoušet kolik vydržejí plastové autíčka a pod.
Každopádně moje nervy už toho moc nevydržej :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
28.10.13 11:12

Mám to stejně :roll: nejsi v tom sama. Já se malé teda hodně věnuji a když potřebuji něco udělat, tak mi řve u nohy, ale nevezmu ji, dokud to nedodělám, ale jedná se o pár minut/časově náročnější povinnosti dělám, když spí/. A začíná to konečně pomalu chápat :think: Ale tatínek ji bere vždy, když začne a je to ještě horší, takže radím moc nevyhovovta, spíš po kouskách dávkovat…Vysvětlit, jak to dodělám, že si ji zase vezmu…
Ale jsem z toho taky na palici :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
28.10.13 20:39

Tak u nás to samé. Minulý týden jsem potřebovala uvařit a musela jsem si sundat kalhoty 8o, ono je fakt, že by je ze mě stejně robátko stáhlo :cert: :cert:. Taky váhám, zda ignorovat nebo něčím ihned zabavit, jenže to bych zabavovala celý den, když něco zakážu, tak je zle ještě víc. Nejhorší je, že jediný čím ho rozptýlím a uklidním je chování, už jakmile cítí, že se ho snažím položit-opět řev. Jestli to takto půjde dál skončím na opiátech :P :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
28.10.13 21:05

@esteelauder U nás to došlo už tak daleko, že jakmile se přibližíme k postýlce tak začíná… nedej bože když ho tam dam šílenej jekot :D. Přez den když musím odběhnout se starším na wc, nebo něco… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí