13 let a sami ve stanu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
928
29.8.16 18:38
@Daja.pribram píše:
At si vezmou mobil a podívat se kde budou, proč ne, at maji zažitek :)

Toto bych uvážila až od 15. Tři pubertální kluci mohou udělat spousty hloupostí a bez dozoru se jim muže něco stát, ani nebudou vedět, co dělat.

@olga1975 Jsou to aspoň skauti? Má někdo z nich zkušenosti se stanováním? Ale stejně, za mě bez dozoru až od 15. Ať si tatínek postaví stan 500 m od nich a z dálky dohlíží. Pro sichr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
29.8.16 18:38
@olga1975 píše:
Ahoj, prosim vas, muj syn (13 let) chce s kamarady pod stan. Za mesto cca 4 km od naseho bydliste. Uplne presne nevim kam. Jsem zasadne proti, ale manzela uz asi premluvil. Co myslite, pustily byste 3 13-lete kluky samotne bez dozoru pres noc pod stan?

kdybych věděla přesně kam jedou atd ano.. jinak takové - za město, úplně nevím kam on taky sám neví? Tuuudle.. nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
29.8.16 18:39

Kus za městem někde volně fakt ne. Začala bych taky přespáním u někoho na zahradě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1089
29.8.16 18:41

Pustila bych pokud bych věděla s kým bude a kde bude - konkrétní místo. + Samozřejmě podle toho, jaký syn je, jací jsou kamarádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
29.8.16 18:43

Uz někdy spali pod stanem? Umí třeba rozdělat oheň? Jinak bych je klidně pustila, já jsem chodila do skautů a ve 13 uz jsem pomáhala mladším holkám s vařením a tak… Pouč ho, jak zavolat pomoc, kdyby něco. Ale nejspíš se nic nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
29.8.16 18:47
@adam75 píše:
Uz někdy spali pod stanem? Umí třeba rozdělat oheň? Jinak bych je klidně pustila, já jsem chodila do skautů a ve 13 uz jsem pomáhala mladším holkám s vařením a tak… Pouč ho, jak zavolat pomoc, kdyby něco. Ale nejspíš se nic nestane.

Spis ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
29.8.16 18:55

Nepustila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
29.8.16 18:57

Nepustila. A kdyby jo, tak bych přepadovku nedělala. Kluk by se musel cítit vážně trapně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.8.16 18:57

Trvala bych na přesném udání místa (nejen kvůli vám, ale i kvůli bezpečnosti - kdoví, kde na poli nebo cizí zahradě si to postaví a přilítne tam majitel se vzduchovkou :mrgreen: nebo někde pod suchým stromem, přijde bouřka atd..) a nejlépe bych vyslala manžela, aby s nimi šel a stan jim pomohl postavit. Pak bych klidně zamávala a čau. Samozřejmě nabité telefony (alespoň 2 dohromady) s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
29.8.16 19:00

Docela me prekvapuje, kolik z vas by deti pustilo:-). Na to, ze jdou do osme tridy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.8.16 19:02

Nepustila. Jsou ve věku, kdy vymyslí kdejakou pitomost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
29.8.16 19:04

Jakoze ja chapu, ze se asi nic nestane, ale je urcite sance, ze nastane netradicni situace - prijde tam opilec, nejake zvire, bourka… Co kdyz zacnou zmatkovat… A neco se stane:-( Z toho mam asi nejvetsi strach:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.8.16 19:20

@olga1975 asi říkám ne, ačkoli sama nevím, jak budu tyto situace řešit. Mně rodiče dovolili jet s kamarádkou k nám na chatu na týden, když mi bylo třináct, chovali jsme se tam dobře, nedělaly nic nebezpečného, až do dne, kdy jsme se totálně - a úplně poprvé - opily, že jsem nevěděla, čí jsem, probudila jsem se s rozseklým rtem a šílenou kocovinou. No teď už jako matka na to vzpomínám s hrůzou, co všechno se nám mohlo stát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.8.16 19:34

@olga1975 pustila. Já jezdila s kamarády od 12 jako skautka. Ale chtěla bych vědět přesně kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
29.8.16 19:42
@olga1975 píše:
Docela me prekvapuje, kolik z vas by deti pustilo:-). Na to, ze jdou do osme tridy…
…to bych mohla napsat pravej opak :mrgreen:
Já bych pustila…jsou to už velký kluci a tohle pro ně bude zážitek… ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí