13letá dcera má vztah s dospělým chlapem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23966
13.9.20 21:39

Tak otázka je nakolik je dcera fyzicky vyspělá. Já v 13 vypadala minimálně na 16, ve 14 už mi pomalu typovali 20.
Pokud je vyspělejší, tak kluk není pedofil.
Co se týče psychiky. Tak z toho co jsem slyšela, tak dnešní 19 letí jsou spíš na úrovni 16 letých. Do dospělých daleko. Takže nemusí být mentálně daleko od dcery.

Pokud spolu nemají sex, tak není co nahlásit. Jestliže chodí pravidelně na gynekologii, tak doktorka by měla mít přehled jestli je ještě panna.

Co se týče schvalování nebo zakazování. Nevím jestli to má smysl. Holka už je stejně většinu dne bez dozoru. Takže se spolu můžou scházet i přes zákaz. Jestli by v tomhle věku zákaz nezpůsobil spíš truc.
Já osobně bych jí vztah nezakázala, ale ani bych ji nijak nepodporovala.

Příspěvek upraven 13.09.20 v 21:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
13.9.20 21:47

No a jak dcera vypadá? Některé vypadají ve 13 na 10 a jiné na 18,to je dost rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
13.9.20 21:50
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, moje 13letá dcera má vztah s dospělým mužem, je mu 19 a ja vůbec nevím co si o tom myslet, hlavně nevím, jestli to dceři zakázat. Vím že by si stejně asi našli způsob jak se scházet, kolegyně se zna s jeho rodiči a prý je to problémová rodina. Jak byste postupovali?

19?já čekala tak 45llet! a čekám kdy se ozve nějaký zdejší playboy a řekne že je to normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
13.9.20 22:18

Mě je čerstvých 18, nedovedu si představit chodit s holkou ze šesté třídy, to jako fakt ne
Tři roky mám o rok a kousek starší přítelkyni, ale myslím, že je to výchovou. Znám několik vrstevníků, co mají čtrnáctileté holky a chodí na ně čekat před základku. Jsou to všechno takoví ti, co nic moc do teď nesměli a chovali se k nim doma jak k miminům. Takový si těžko v 18, 19 začne vztah s holkou co třeba má od 15 sex a něco vztahově za sebou. Pak zase naopak, holka jako moje ségra, která od nějakých třinácti se mnou lítala po koncertech, chodila s kámoška a na letňák atd, si nenajde stejně starého kluka z rodiny, kde se v tomhle věku vozí děti před školu. Ona má teda jen o rok staršího, ale musela trochu hledat, ne každej 16ti letej by jí stačil, někteří jsou zamrznutí. V tomhle to podle mě celé je, určitě ten kluk není žádný úchyl co se má hlásit na benga.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
14.9.20 07:24
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, moje 13letá dcera má vztah s dospělým mužem, je mu 19 a ja vůbec nevím co si o tom myslet, hlavně nevím, jestli to dceři zakázat. Vím že by si stejně asi našli způsob jak se scházet, kolegyně se zna s jeho rodiči a prý je to problémová rodina. Jak byste postupovali?

13? Tak to je pohoda…
(viz. V Síti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
14.9.20 07:45

Záleží za jakých okolností se seznámili a jak tráví volný čas. Mám kamaráda, kterému bylo 19 a na skautském táboře potkal slečnu, které bylo teprve 13, ale rozumově byla už mnohem dál než ostatní holky v jejím věku a tak si měli pořád co říct a co podnikat. Kamarád byl rozumný a na první milovaní si počkali, až jí bylo 15. Vztah nakonec nějak nevydržel, ale dodnes jsou dobří přátelé, už asi 20 let. U Tvé dcery to může být samozřejmě jinak, asi bys měla jejího přítele ale nejdřív poznat, než to hned soudit a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
14.9.20 08:07

Já taky měla kluka, kterému bylo 18, seznámili jsme se, když mi bylo ještě třináct :nevim: jako těch 5 nebo 6 let mi nepřijde jako takový rozdíl, u většiny kluků bych předpokládala, že mají v tomto rozum a vědí, že ta slečna je “pod zákonem”. A v devatenácti to přece není žádný dospělý chlap, já čekala podle nadpisu, ze si našla minimálně tricatnika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
14.9.20 09:37

Normální to není, určitě ne teď..neříkám že i za čtyři roky, kdy on bude mít 23 a ona 17, třeba…A sou ve fázi, kdy mají každej jinej pohled na svět…to chtě nechtě…On pln nepoznaného, free dospěláckého života ona ještě malá hodně zakoukaná a naivní, co se týče pohledu na svět..
Taky jsem se poprvé ve 13nacti zakoukala do kluka, ale jemu bylo taky 13 :) a dodnes je to můj partner a doufám, že zůstane :oops: začali jsme spolu v 19ti. Mimochodem, dřív byla doba, kdy ve 13ti letech byly holky i kluci ještě pod máminou sukní, dneska je to sice jiný, ne v myšlení, ne v dospívání těla, ale doba hraje roli..
Být tebou vysvětlím jí, byť to bude pro ni hodně těžký a snad ji to ani nezakazes, protože ho určitě hrozně miluje..ale vysvětlila bych ji, že ten klučina je úplně někde jinde než ona.
Navíc, co s ní chce dělat? Chodit ven? Po škole do 8? Chodit s ní na párty, jezdit na festivali a čekat dva roky..já. nevim no, myslím si, že tohle by byla ještě krásná představa…ruku na srdce, ochutnat zakázaný, je nejlepší. My jsme v 19 začínali, sex všechno..a že by můj nevěděl v těch 19 co to je, to teda rozhodně ne…

• Citovat
  • Upravit
4443
15.9.20 00:25

@Kfětoslava však 13let nebude věčně, i 19 letý kluk není podle mě dospělý chlap. Čekala jsem nějakého přinejmenším třicátníka…
Chodí spolu dva puberťáci. Nic světoborného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38280
15.9.20 00:35
@mamule42 píše:
No když s ní chodíš na gyndu tak snad by doktor mohl zjistit jestli je ještě panna.

To jako myslíte vážně? 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38280
15.9.20 00:47
@Tomáš916 píše:
Je to rozdíl, ale nepotkat tohohle, který vypadá z celého ročníku nejstarší, tak věřím, že uloví minimálně kluka ze třeťáku a co bych mohl dělat? Na druhou stranu se to dá brát tak, že ten devatenáctiletý má víc rozumu a nelajzne si to. Osobně si nedovedu představit v devatenácti mít 13ti letou holku, byl jsem jinde, ale možná to bylo tím, že už jsem měl v té době dávno děti. V rodině máme ale případ, přesně tenhle věk, kdy spolu začali, je to deset let zpátky, sestřenice studuje vysokou školu, plánují miminko a jsou spolu šťastní. Ve 12 s ní byly problémy, nástup puberty byl výživný a to je z normální slušné rodiny, potkala 18ti letyho kluka a srovnala se, sekala a seká latinu, bůh ví, jak by dopadla, kdyby ho nepotkala :nevim:.

Taky si myslím, že starší bude mít možná víc rozumu a větší obavy. Možná nějaký techtle, ale mechtle jsou o ústa - nemůže vědět, co se stane. :think:
Já třeba znám z okolí pár, který je spolu - i s nějakými krizemi - přes dvacet let, mají už vnoučata a začínali naostro, když jí ještě nebylo 14. Člověk neví… :nevim:
Tenkrát jsem byl trochu v šoku, trochu záviděl, byl jsem dosud sám a bylo mi asi 17 a netroufnul bych si. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
15.9.20 01:20

@M_Vladim Vidím to stejně, hlavně to nehrotit, u mě to naši hrotili, přitom do 14 než jsem se doma v dobré míře zmínil, že se mi líbí holka z vedlejší dědiny, tak úplně pohodička, měl jsem jejich důvěru a dobré vztahy. Od té doby by mi nejraději dali kouli na nohu. Tu zmatenost bych nikomu nepřál, fakt ne. Přitom mi vůbec o sex nešlo, to ani náhodou. O ten mi začalo jít až právě po tom, co to tak nafoukli, všechno to akorát uspíšilo, stejně mě neuhlidali. Tak halt byli v mých 16 prarodiče. To už jim došlo, že takhle to asi nepůjde a vše se uklidnilo. U mojí ségry tu chybu už neudělali, od 15 má kluka s kterým je do dnes, teď po medicíně čekají mimčo, měla od začátku doma podporu a nemusela vyvádět to co já. Proto jsem se zarekl, už když byly děti hodně malé, že já tohle neudělám, tohle je jediná věc, kterou jsem si ze své výchovy od rodičů nevzal a nikdy to delat nebudu. Je to těžký, nejásám, ale protože holka je celá já, nic jiného mi nezbyde a zatím to vychází. Věřím, že má rozum, že máme hezký vztah a že si do 15 pěkně počká, za prvé nemá důvod spěchat, zatím tu lásku může prožívat jinak a za druhé si to prostě nedovolí. Nastoupit na ní, no to teda ne děvče, si malé děcko bla bla to by se akorát šprajcla a bůh ví, co by jí napadlo, její chyba by to ale nebyla, dohnal bych ji k tomu já a to nechci, tak nezbývá jen doufat a věřit, že je slušná a vychovaná holka, snažil jsem se :lol:. V base mě prej navštěvovat nechce, což by asi musela, kdyby chlapec nedodržel co má, tak už jen doufat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
15.9.20 07:21
@Leviatan píše:
@Kfětoslava však 13let nebude věčně, i 19 letý kluk není podle mě dospělý chlap. Čekala jsem nějakého přinejmenším třicátníka…
Chodí spolu dva puberťáci. Nic světoborného.

Vidím to jinak. A v 19 je clovek dospělý. A pokud je na normální intelektove výši, tak se sedmačkou si fakt nemá co říct z pohledu partnerského

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38280
15.9.20 18:03
@Tomáš916 píše:
@M_Vladim Vidím to stejně, hlavně to nehrotit, u mě to naši hrotili, přitom do 14 než jsem se doma v dobré míře zmínil, že se mi líbí holka z vedlejší dědiny, tak úplně pohodička, měl jsem jejich důvěru a dobré vztahy. Od té doby by mi nejraději dali kouli na nohu. … … Nastoupit na ní, no to teda ne děvče, si malé děcko bla bla to by se akorát šprajcla a bůh ví, co by jí napadlo, její chyba by to ale nebyla, dohnal bych ji k tomu já a to nechci, tak nezbývá jen doufat a věřit, že je slušná a vychovaná holka, snažil jsem se :lol:. V base mě prej navštěvovat nechce, což by asi musela, kdyby chlapec nedodržel co má, tak už jen doufat :lol:.
:srdce:
Těžký, no. :mavam:
Já jsem na tom byl asi ještě o chlup hůř. :oops:
Někteří lidé si třeba nedokáží představit, že je život širší, než úzká cesta manželství, nebo ještě tak milenectví. :think:
Nebo že je i dost teenagerů, kteří jsou sice cvoci, ale v rozhodující chvíli přeci jen nějaký rozum mají a nezbývá, než v to věřit. :kytka:
No a pokud jde o vztah mladá - starší. Pár holek z devítky jsem doučoval, vesměs dcery známých. Věřte, že by se i člověk za nimi otočil. :P
No a jak zjistily, že se se mnou dá i normálně mluvit a nemusí předkládat žákajdu, tak byla i legrace. :pankac:
Ale taky jsem se nejednou zapotil, když jsem měl odpovědět na některé otázky rovně, bez zakecávání. 8o :roll: :mrgreen: Zjevně chtěly i jiné konzultace, než fyziku nebo chemii. A taky od někoho „mimo“, co to nerozkecá. A takové, které neprobíraly s rodiči, nebo ve škole a se spolužačkami, nebo spolužáky se s tím nechtěly ztrapnit. :P
S většinou jsem zůstal kamarád, pokud to nebylo na dvě, tři doučka. :) :think: Možná ke své smůle. :nevim:… Snad to i objasní některé mé názory. :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38280
16.9.20 18:42

:think: Mám pocit, že jsme to tu zabily… možná já. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie