15letá dcera má problém s policií a půjde k soudu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
25.6.21 22:32

A teď honem vyčůrat a spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.6.21 22:34
@pikola píše:
Ona to musí celý den vymýšlet, pak jak musí dlouho trvat to napsat a přitom taková kravina, které nikdo normální nevěří… A tohle každý dne teď bude?

No jo, ale pokud chce podnikat v oboru spisovatelství, chtělo by si to trošku víc ověřit reálie. Nebo přejít k žánru sci-fi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
25.6.21 22:34

Už ta věta :" abych začala, co se vlastně stalo " :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.6.21 22:38
@alialiali píše:
Už ta věta :" abych začala, co se vlastně stalo " :mrgreen: :mrgreen:

To na kariéru spisovatelky nevypadá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
25.6.21 22:38

@Svistice jo takhle, to mě ani nenapadlo, spis mlácení telefonním seznamem, nemožnost si zavolat, nedostatek spánku a tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.21 22:40

Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy.. :think:

• Citovat
  • Upravit
33005
25.6.21 22:40
@terien píše:
To na kariéru spisovatelky nevypadá :lol: :lol:

Tak cvičení dělá mistra. :mrgreen: Jen mám tedy strach, že bude podobným „brakem“ spamovat eMimino pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.6.21 22:41

Jeden z nejslabsich pokusu, ktere jsem zde zatim videla… Dej se do kupy trolle, at to zase stoji za to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
25.6.21 22:44

Naše policie má totiž nadstav a málo práce, především ta kriminální!, takže chodí po bytech a řeší OP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
25.6.21 22:46
@Alladina píše:
Naše policie má totiž nadstav a málo práce, především ta kriminální!, takže chodí po bytech a řeší OP.

A co teprve ty soudy. Ty se kopou do zadku, takže kvůli údajně ukradené občance je stání s nezletilým do 48 hodin. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
25.6.21 22:46
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy.. :think:

No jasne, kriminalka bude resit op pubertacky, bude to resit okamzitym soudem atp :roll:
Btw. kdyz opominu tu osklivou hrubku, tak mas neopravneny anonym.

Příspěvek upraven 25.06.21 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
25.6.21 22:48
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy.. :think:

Tak ukaž předvolání :nevim: holka je nezletilá, určitě nějaký papír máš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
25.6.21 22:49
@Anonymní píše:

Vždyť je to nesmysl, co si napsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.6.21 22:57

Tak já když pred 20lety ztratila obcanku, musela jsem to jit nahlasit na policii. A tam mi dali potvrzeni, abych mohla dostat novou. Takže max. dcera poda vysvetleni, jak to cele bylo a hotovka, žádné soudy ani vězení se konat nebude. :D Tak to proste chodi, ja uz byla podavat vysvetleni i za špatné parkovani :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1735
25.6.21 23:05

Počkej…tys to chtěla řešit před několika měsíci, když byly školy zavřené? To je opravdu dobrý. :lol: A kriminálka nemá na práci, než řešit kraviny, co mezi sebou mají puberťáci… a soudu předchází předvolání a to ti asi nedonesou první den sebou…
Každopádně pokud nejsi troll… nenapadlo tě to s dcerou řešit dřív? :zed: Třeba aby do školy nenosila peníze? nebo jen naprosté minimum, aby neměla co dávat?
popřípadě, aby se ona zeptala spolužačky, zda jí půjčí? Např. " Nemáš na půjčení? Mamka mi zatrhla kapesný, že moc utrácím…" atd… Párkrát by se takto zeptala a měla by klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí