Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@pikola píše:
Ona to musí celý den vymýšlet, pak jak musí dlouho trvat to napsat a přitom taková kravina, které nikdo normální nevěří… A tohle každý dne teď bude?
No jo, ale pokud chce podnikat v oboru spisovatelství, chtělo by si to trošku víc ověřit reálie. Nebo přejít k žánru sci-fi.
@alialiali píše:
Už ta věta :" abych začala, co se vlastně stalo "![]()
To na kariéru spisovatelky nevypadá
![]()
@Svistice jo takhle, to mě ani nenapadlo, spis mlácení telefonním seznamem, nemožnost si zavolat, nedostatek spánku a tak ![]()
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy.. ![]()
@terien píše:
To na kariéru spisovatelky nevypadá![]()
Tak cvičení dělá mistra.
Jen mám tedy strach, že bude podobným „brakem“ spamovat eMimino pravidelně.
Jeden z nejslabsich pokusu, ktere jsem zde zatim videla… Dej se do kupy trolle, at to zase stoji za to ![]()
Naše policie má totiž nadstav a málo práce, především ta kriminální!, takže chodí po bytech a řeší OP.
@Alladina píše:
Naše policie má totiž nadstav a málo práce, především ta kriminální!, takže chodí po bytech a řeší OP.
A co teprve ty soudy. Ty se kopou do zadku, takže kvůli údajně ukradené občance je stání s nezletilým do 48 hodin. ![]()
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy..
No jasne, kriminalka bude resit op pubertacky, bude to resit okamzitym soudem atp ![]()
Btw. kdyz opominu tu osklivou hrubku, tak mas neopravneny anonym.
Příspěvek upraven 25.06.21 v 22:48
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy..
Tak ukaž předvolání
holka je nezletilá, určitě nějaký papír máš, ne?
@Anonymní píše:
Vždyť je to nesmysl, co si napsala
Tak já když pred 20lety ztratila obcanku, musela jsem to jit nahlasit na policii. A tam mi dali potvrzeni, abych mohla dostat novou. Takže max. dcera poda vysvetleni, jak to cele bylo a hotovka, žádné soudy ani vězení se konat nebude.
Tak to proste chodi, ja uz byla podavat vysvetleni i za špatné parkovani ![]()
Počkej…tys to chtěla řešit před několika měsíci, když byly školy zavřené? To je opravdu dobrý.
A kriminálka nemá na práci, než řešit kraviny, co mezi sebou mají puberťáci… a soudu předchází předvolání a to ti asi nedonesou první den sebou…
Každopádně pokud nejsi troll… nenapadlo tě to s dcerou řešit dřív?
Třeba aby do školy nenosila peníze? nebo jen naprosté minimum, aby neměla co dávat?
popřípadě, aby se ona zeptala spolužačky, zda jí půjčí? Např. " Nemáš na půjčení? Mamka mi zatrhla kapesný, že moc utrácím…" atd… Párkrát by se takto zeptala a měla by klid.