15letá dcera má problém s policií a půjde k soudu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14127
27.6.21 15:26
@Sunlight515 píše:
Bez ohledu na to, zda autorem příspěvku je či není troll:
Odcizení občanského průkazu je trestný čin, takže pokud policie ví, kdo OP odcizil a jedná se o dítě školou povinné, tak klidně na dveře zazvonit můžou. To logiku má.

Jojo, policajti tyhle veci resej zasadne v noci 8) Columbo hadr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37906
27.6.21 15:34
@inkakřivák píše:
Leda bych mohla zkusit něco na téma čekám dítě, narodilo se postižené a už to pojede.

Tak já si to ani nemusím vymýšlet a další pokračování by bylo delší než Ulice, ale asi bych to nedokázal podat dostatečně sentimentálním způsobem. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.6.21 21:55
@inkakřivák píše:
@bartsch Deníčky nepíšu. Kdybych měla potřebu se tu nějak předvést, založím diskuzi takovou, že nezůstane oko suché.

Založ! Založ! … To skandování v diskuzi je na nic, vůbec to tak nevyzní :cert: Ale teď čekám, co bude v těch horách 8o Nějaký klášter? Zapadlá vesnice, kde hrdinka splyne s místními vesničany a bude si tu léčit svou poznamenanou psychiku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
27.6.21 21:58
@bartsch píše:
Založ! Založ! … To skandování v diskuzi je na nic, vůbec to tak nevyzní :cert: Ale teď čekám, co bude v těch horách 8o Nějaký klášter? Zapadlá vesnice, kde hrdinka splyne s místními vesničany a bude si tu léčit svou poznamenanou psychiku?

Yetti! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
27.6.21 22:56
@Anna766 píše:
Yetti! 8o

A ten ji bude taky zneužívat a ona pak nebude vědět, čí dítě to vlastně čeká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
28.6.21 07:13

Hergot ženský, nedělejte z toho komedii! To je drama že života nevinné deváťačky přece! Vydržte, pokračování večer. Mimochodem, jste všechny vedle :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
28.6.21 11:51

A teď počkej, až si na ten zahozený OP někdo třeba vypůjčí. Na policii záznam, že ho odcizila tvoje dcera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.21 12:03
@greenapple píše:
A teď počkej, až si na ten zahozený OP někdo třeba vypůjčí. Na policii záznam, že ho odcizila tvoje dcera…

Jelikož to ta spolužačka hlásila na Policii, tak se nestane vůbec nic ;). Je neplatný a poškozená si musí vyřídit nový.

• Citovat
  • Upravit
6661
28.6.21 12:22
@Narysa píše:
A ten ji bude taky zneužívat a ona pak nebude vědět, čí dítě to vlastně čeká :lol:

Myslíš, že by se nepoznalo, že je to yettiho? :think: Je fakt, že ho vlastně nikdo nikdy ve skutečnosti neviděl. Třeba vypadá jako nějaký Lojza z Hornídolní :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
28.6.21 14:31
@bartsch píše:
Myslíš, že by se nepoznalo, že je to yettiho? :think: Je fakt, že ho vlastně nikdo nikdy ve skutečnosti neviděl. Třeba vypadá jako nějaký Lojza z Hornídolní :nevim:

Zprvu asi ne nebo jo? :lol:
I když já jsem romantička, tak jsem místo yettiho čekala spíš nějakou ztracenou duši, co tam poustevničí, že by se zachránili navzájem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.6.21 14:51
@Narysa píše:
Zprvu asi ne nebo jo? :lol:
I když já jsem romantička, tak jsem místo yettiho čekala spíš nějakou ztracenou duši, co tam poustevničí, že by se zachránili navzájem…

To není ještě vyloučené :D Nebo že by ji ta ztracená duše vyrvala ze spárů yettiho :think: To je asi blbost :? Nebo aspoň by ji zachránil nějaký horolezec ve chvíli, kdy by už málem tak tak umrzla - dal by jí svou náhradní bundu a rozdělal oheň :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
28.6.21 14:58

Vedle! Všechny jste vedle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
28.6.21 18:24

Další díl. Postupné rozednívání. Dívčina otvírá oči, nad sebou vidí strop z palmového listí, rozhlíží se kolem, leží na chudičkém lůžku v prosté chatrči. Odhrne se závěs a vchází vetchá starenka s miskou polévky. Dívka se vyděšeně vztyčí a slabostí opět padne na lůžko. Stařenka ji uklidnuje a krmí. Vysvětlí jí, že ji našla v lese při sběru roští. A jelikož je je místní kultura založena na zdvizne síle malých starenek v černém, nahodilá na jedno rameno otep, na druhou dívčinu a svižně došla do vsi. Po několika dnech už může holka ven z chatrče, je v malé horské vesničce. Postupně se vzpamatuje, zvyká si, hojí se jí rány. Do toho přijíždí mladý vnuk ubohé rolnice. Dívce se rozbouří srdce a je tu láska jako trám. Jenže to už se sbírají temná mračna na obzoru. Jednoho dne trhne do vesnice komando zaplacené majitelem bordelu, kde dívka pracovala. Chatrče vypálí, obyvatele pobijí, a dívku spoutanou vlečou zpět. Ta při pohledu na mrtvého milence omdlévá a milosrdné bezvědomí ji zahaluje. Pokračování příště.

Příspěvek upraven 29.06.21 v 06:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1866
28.6.21 22:09

@inkakřivák Aneb vaše denní dávka romantiky  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
29.6.21 06:28

@Narysa Romantiky, jo? A kdo ji tady hnal do vztahu s yetti? Já tedy ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí