15letá dcera má problém s policií a půjde k soudu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2033
26.6.21 19:21
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy.. :think:

Jestli chceš být spisovatelkou, zapracuj na gramatice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
27.6.21 00:10
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy.. :think:

pod ty tvoje „diskuzy“ určitě, jsi průhledná jako okno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78489
27.6.21 00:15
@ludmilaadamkova píše:
Tak za prvé to rozhodně nepíše matka ale někdo komu je max 15 takže ta dcera když už. A za druhé. Nemá co zahazovat občanky. Normálně té vyslechnou na policii a udělají bibiu u.

jo, to píše ta holka, ta už tady toho napsala - desítky a desítky anonymních diskusí - já ji poznám podle výrazů, slovosledu, gramatiky i hrubek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.6.21 06:38

@bartsch Tak tady další řada.
Holka se dostane do thajského nevěstince nejhrubšího zrna, samý sexuálně vyhladovělý námořník. Několikrát se pokusí uprchnout, následky strašné, bití hlad. Při posledním útěku si řekne raději smrt než toto peklo a uteče do hor. Tam vyhladovělá a vyčerpaná padne a hlavou ji táhnou vzpomínky na dětství. Poslední myšlenkou všechny pozdravuje, dokonce i tu cuzu, co jí obírala o peníze. Zatmivacka. Pokračování příště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.6.21 10:11
@inkakřivák píše:
@bartsch Tak tady další řada.
Holka se dostane do thajského nevěstince nejhrubšího zrna, samý sexuálně vyhladovělý námořník. Několikrát se pokusí uprchnout, následky strašné, bití hlad. Při posledním útěku si řekne raději smrt než toto peklo a uteče do hor. Tam vyhladovělá a vyčerpaná padne a hlavou ji táhnou vzpomínky na dětství. Poslední myšlenkou všechny pozdravuje, dokonce i tu cuzu, co jí obírala o peníze. Zatmivacka. Pokračování příště.

@inkakřivák Prý sexuálně vyhladovělý námořník :mrgreen: Začíná to být napínavé :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.6.21 10:13

@bartsch No neskromně si myslím, že kdybych tu já trolila, tak to by bylo jiné kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
27.6.21 14:45
@inkakřivák píše:
@bartsch No neskromně si myslím, že kdybych tu já trolila, tak to by bylo jiné kafe.

To byly deníčky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.6.21 14:57

@bartsch Deníčky nepíšu. Kdybych měla potřebu se tu nějak předvést, založím diskuzi takovou, že nezůstane oko suché.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
27.6.21 14:58
@inkakřivák píše:
@bartsch Deníčky nepíšu. Kdybych měla potřebu se tu nějak předvést, založím diskuzi takovou, že nezůstane oko suché.

Zaloz, at je konečně trolli diskuse na urovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.6.21 15:01

Tak jo, zamýšlím se. Jenže - na dramata z rodiny jsem opatrná, čert nikdy nespí. Leda bych mohla zkusit něco na téma čekám dítě, narodilo se postižené a už to pojede. Protože to už mě určitě nepotká. Anebo zneužívání v dětství? To by taky mohlo být, to už taky nehrozí.
Ovšem nejdřív musím dokončit tenhle scénář. Pak ho střelcům tv Nova nebo Netflix, budu zajištěná finančně až do smrti a můžu zde v klidu kvalitně trolit.

Příspěvek upraven 27.06.21 v 15:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
27.6.21 15:02
@inkakřivák píše:
Tak jo, zamýšlím se. Jenže - na dramata z rodiny jsem opatrná, čert nikdy nespí. Leda bych mohla zkusit něco na téma čekám dítě, narodilo se postižené a už to pojede. Protože to už mě určitě nepotká. Anebo zneužívání v dětství? To by taky mohlo být, to už taky nehrozí.

Chci si poplakat, tak neco poradnyho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.6.21 15:04
@vokishka píše:
Chci si poplakat, tak neco poradnyho.
Něco vymyslím. To dítě by zabralo, ale pravda, hodně žen by se to mohlo dotknout. O tom se nezertuje.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80475
27.6.21 15:06

@vokishka Smrt milované zlaté rybičky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
27.6.21 15:07
@inkakřivák píše:
@vokishka Smrt milované zlaté rybičky?
:mrgreen: ale musi k tomu byt poradny pribeh, vcetne resuscitacea podobně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2709
27.6.21 15:23

Bez ohledu na to, zda autorem příspěvku je či není troll:
Odcizení občanského průkazu je trestný čin, takže pokud policie ví, kdo OP odcizil a jedná se o dítě školou povinné, tak klidně na dveře zazvonit můžou. To logiku má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí