Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@jege píše:
Já byl předevčírem! A přesně před rokem mě předvolali poprvé, za pár dní to zrušili a až teď na to došla řada. A to šlo o pár desítek tisíc. Že by se kriminálka okamžitě vypravila k někomu domu kvůli občance, je úplné sci-fi.
ale tak zase… když byla holka ještě na základce, tak jí a její kamarádce ze skříňky někdo lupnul skejty. jako někdo, no. my věděli, kdo ve škole krade, ale dokázat to nešlo. učitel nás poslal na policajty, že škola to opravdu nedokáže vyřešit a pokud zaangažujem policajty, tak to třeba zloděje zastraší. tak jsme šli. a tam byli děsně zlatí. sice řekli, že když se dotyčná nepřizná dobrovolně, tak oni v tomhle taky nic nezmůžou, ale že můžou zkusit sehrát divadýlko. takže ačkoli služebna je doslova pár metrů od školy, tak jednu z našich holčin naložili k sobě do auta a odhoukali s ní ke škole, kde pak ve třech prolejzali a zajišťovali stopy v celé šatně. samozřejmě, oni nevyšetřili nic, ale skejty se hned odpoledne našly v šatně pohozené a holkám se pak už nic neztratilo ![]()
takže jo, klidně tomu věřím, že policajti udělali rychlou akci na efekt ![]()
Jj, zname policejni brutalytu
tesim se na pokračovani skrz ten tribunal, koho asi vyberou do poroty? ![]()
Slabý, slabý. Špatná zápletka, neověřené reálie. Výkřik o policejní brutalitě tomu nepomůže. Musíš zabrat, holka.
Ale je pravda, že se to dá brát jako zahřívací kolo před prázdninami. To bude hukot.
@FlorenceF Jenkins Holku odsoudí na nějakých deset let na Ďábelské ostrovy a vy se tu smějete? Tam ji bude brutálně zneužívat minimálně polovina dozorců. Nakonec se jí podaří utéci, a cestou upadne do spárů nějakého domorodého obchodníka s bílým masem.
@inkakřivák píše:
@FlorenceF Jenkins Holku odsoudí na nějakých deset let na Ďábelské ostrovy a vy se tu smějete? Tam ji bude brutálně zneužívat minimálně polovina dozorců. Nakonec se jí podaří utéci, a cestou upadne do spárů nějakého domorodého obchodníka s bílým masem.
Bych tam prihodila i trochu nejakych Illuminatu, at to ma svih. A bacha hlavne na domorodce, aby nebyli černy, to ji nikde nevydaj ![]()
Já bych šla pro pomeranče, protože příští týden jí jdeš navštívit do lochu a přece nepůjdeš s prázdnou!! ![]()
@FlorenceF Jenkins To je fakt. Sakra škoda že Alcatraz už nejede, tam jsou dozorci bílí. Tak potom zbývá ještě Bělorusko a Rusko.
Iluminaty ne, ty si nechávám do očkovacích dramat.
@inkakřivák píše:
@FlorenceF Jenkins To je fakt. Sakra škoda že Alcatraz už nejede, tam jsou dozorci bílí. Tak potom zbývá ještě Bělorusko a Rusko.
Iluminaty ne, ty si nechávám do očkovacích dramat.
@inkakřivák píše:
A přes její nesouhlas jí naočkujou proti kovidu.
@inkakřivák píše:
Celý příběh je smyšlený, neobsahuje žádné pravdivé skutečnosti, postavy a místo,… ![]()
Hele, jestli byla u Vás kriminálka a půjdete k soudu, rozhodně to nebylo kvůli tomu, že spolužačce šlohla občanku
.
@bartsch Chceš pokračování? Tohle byla jen první dvanactidilna série.
@inkakřivák píše:
@bartsch Chceš pokračování? Tohle byla jen první dvanactidilna série.
Doufám ale, že další díl nebude až za týden. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym ale je to nutné.. Prosím vás o radu. Jsem v šoku a nevím co mám dělat. Abych začala co se vlastně stalo. Dceři je 15 a má ve třídě jednu takovou hrozně otravnou spolužačku, která neustále tahá z lidí peníze. Vždycky si půjčí a pak to nikdy nevrátí. Z dcery už taky vymámila za poslední rok x stovek (možná tisíc) a drobnějších obnosů. Až do teď jsem ale netušila, že je to tak vážný. Dcera jí to půjčovat nechce, jenže ta holka je schopná třeba celou hodinu i při vyučování do ní rejt a dokonce jí i vyhrožovala, aby jí půjčila na svačinu, i o přestávce za ní leze, takže dcera to vždycky třeba po půlhodině přemlouvání (já bych tomu říkala spíš psychickej nátlak a lehká šikana) vzdala a radši jí ty peníze dala aby měla pokoj. Už před několika měsící jsem to chtěla řešit, abyste si nemysleli, že to neřeším. Ale to dcera razantně odmítla, protože do toho nechtěla tahat školu a když jsem se jí pak ptala jak je to dál, tak prej už to skoncilo a je to v pohodě (to říkala jenom proto, protože nechtěla abysme to šli s manželem řešit), přitom to pokračovalo dál a já o tom neměla ani tušení.Ta holka opět mojí dceru přemlouvala, že strašně nutně potřebuje 400 Kč, dcera jí to nechtěla dát, ale holka do ní tak dlouho ryla, až z ní ty peníze dostala a prej, že se jí zaručí, že to vrátí a slibovala a ještě dala do zástavy občanku, podotýkám, že to nebyl dcery nápad, dalala jí to sama od sebe. Jako aby měla jistotu, že jí ty peníze fakt hned zítra vrátí. V úterý holka peníze samozřejmě nedonesla, ale chtěla ať jí dcera vrátí tu občanku, že jí potřebuje. Jenže dcera byla naštvaná a trvala si na tom, že tedy vrátí občanku, až budou vrácené peníze. Ve středu a ve čtvrtek byla dcera nemocná a s tou holkou ve škole vůbec nepřišla do styku. My jsme celou dobu nic nevěděli. A včera nám zazvonila u dveří kriminální policie, kam prý nahlásila matka oné dotyčné, že jí moje dcera odcizila (ukradla!) občanku. Dcera je teď předvolaná k soudu a bude vyslíchána na policii a důvod? Dcera asi z naštvání že nedostala zpět své peníze občanku zahodila někde venku.. Jsem z toho v šoku a vůbec nevím co mám dělat. Dcera celou dobu brečí a má hroznej strach co s ní bude. Dokonce zvažovala i sebevraždu, než aby musela k soudu, ale to dloufám říkala jenom z toho šoku. Co mám dělat? Je nějaká možnost, jak zabránit tomu, aby musela jít podávat to vysvětlení k soudu? Vždyť to ona byla v podstatě obětí neustálého nátlaku ze strany té holky. Vůbec nevím co teď bude a co tam s ní budou dělat. Znáte všechnu tu policejní brutalitu a jejich metody
Tak určitě by k vám domů přišla kriminální policie, a dcera by šla k soudu, ale no ták
Ještě dopiš, že dcera dostala klepeta, a už sedí ve vazbě.