Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy..
Jestli chceš být spisovatelkou, zapracuj na gramatice.
@Anonymní píše:
Dámy/Slečny! Já se omlouvám ale toto není žádný „troll“.. Připadá mi že tohle slovíčko píšete pod každou diskuzy..
pod ty tvoje „diskuzy“ určitě, jsi průhledná jako okno
@ludmilaadamkova píše:
Tak za prvé to rozhodně nepíše matka ale někdo komu je max 15 takže ta dcera když už. A za druhé. Nemá co zahazovat občanky. Normálně té vyslechnou na policii a udělají bibiu u.
jo, to píše ta holka, ta už tady toho napsala - desítky a desítky anonymních diskusí - já ji poznám podle výrazů, slovosledu, gramatiky i hrubek
@bartsch Tak tady další řada.
Holka se dostane do thajského nevěstince nejhrubšího zrna, samý sexuálně vyhladovělý námořník. Několikrát se pokusí uprchnout, následky strašné, bití hlad. Při posledním útěku si řekne raději smrt než toto peklo a uteče do hor. Tam vyhladovělá a vyčerpaná padne a hlavou ji táhnou vzpomínky na dětství. Poslední myšlenkou všechny pozdravuje, dokonce i tu cuzu, co jí obírala o peníze. Zatmivacka. Pokračování příště.
@inkakřivák píše:
@bartsch Tak tady další řada.
Holka se dostane do thajského nevěstince nejhrubšího zrna, samý sexuálně vyhladovělý námořník. Několikrát se pokusí uprchnout, následky strašné, bití hlad. Při posledním útěku si řekne raději smrt než toto peklo a uteče do hor. Tam vyhladovělá a vyčerpaná padne a hlavou ji táhnou vzpomínky na dětství. Poslední myšlenkou všechny pozdravuje, dokonce i tu cuzu, co jí obírala o peníze. Zatmivacka. Pokračování příště.
@inkakřivák Prý sexuálně vyhladovělý námořník
Začíná to být napínavé ![]()
@bartsch No neskromně si myslím, že kdybych tu já trolila, tak to by bylo jiné kafe.
@inkakřivák píše:
@bartsch No neskromně si myslím, že kdybych tu já trolila, tak to by bylo jiné kafe.
To byly deníčky ![]()
@bartsch Deníčky nepíšu. Kdybych měla potřebu se tu nějak předvést, založím diskuzi takovou, že nezůstane oko suché.
@inkakřivák píše:
@bartsch Deníčky nepíšu. Kdybych měla potřebu se tu nějak předvést, založím diskuzi takovou, že nezůstane oko suché.
Zaloz, at je konečně trolli diskuse na urovni.
Tak jo, zamýšlím se. Jenže - na dramata z rodiny jsem opatrná, čert nikdy nespí. Leda bych mohla zkusit něco na téma čekám dítě, narodilo se postižené a už to pojede. Protože to už mě určitě nepotká. Anebo zneužívání v dětství? To by taky mohlo být, to už taky nehrozí.
Ovšem nejdřív musím dokončit tenhle scénář. Pak ho střelcům tv Nova nebo Netflix, budu zajištěná finančně až do smrti a můžu zde v klidu kvalitně trolit.
Příspěvek upraven 27.06.21 v 15:04
@inkakřivák píše:
Tak jo, zamýšlím se. Jenže - na dramata z rodiny jsem opatrná, čert nikdy nespí. Leda bych mohla zkusit něco na téma čekám dítě, narodilo se postižené a už to pojede. Protože to už mě určitě nepotká. Anebo zneužívání v dětství? To by taky mohlo být, to už taky nehrozí.
Chci si poplakat, tak neco poradnyho.
@vokishka píše:
Chci si poplakat, tak neco poradnyho.
Něco vymyslím. To dítě by zabralo, ale pravda, hodně žen by se to mohlo dotknout. O tom se nezertuje.
@inkakřivák píše:
@vokishka Smrt milované zlaté rybičky?
Bez ohledu na to, zda autorem příspěvku je či není troll:
Odcizení občanského průkazu je trestný čin, takže pokud policie ví, kdo OP odcizil a jedná se o dítě školou povinné, tak klidně na dveře zazvonit můžou. To logiku má.