1500 do 15.2 - jak vyjít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6064
4.2.15 17:00

@zrcadlo jj ted jsme psala at uděla třeba rybí pomazánku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
4.2.15 17:04

Já ted měla nějakou novou jogobelu nějaké nové příchutě a také pod 10kč příchutě koláč, jablbový koláč, pomeranč, borůvka. atd…zatím jsem neměla všechny ty nové druhy ale dětem ty nové příchutě chutnají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
4.2.15 17:49

Manzel si nemuze vzit zalohu na mzdu? Stacila by tisicovka, abys nemusela pocitat jestli jogurt jo nebo ne. A kdyz vyjdes s tim co mas, tak ji das zpet k vyplate.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
4.2.15 18:53

Nemyslím si, že by 1500 na 11dní bylo nějak zvlášť málo. Kor když to máte jen teď jednorázově.
Jogurty kup levnější - kolikrát nemají tak hrozný složení(nebo si jogurt udělej doma), vyčíhej si akce, manželovi k sváče nějaké pomazánky uděláš snadno a levně, najíš se toho i ty a dcera. Koukni do letáků na akce.
Pokud budeš kupovatmaso, tak třeba u nás má řezník výrazně levnější než supermarkety a i z mletýho se dají vykouzlit dobroty. třeba sekaná(teda maso na ní) a klidně na 3dny pro nás 4 stojí cca 100kč (kupuju 1kg mletýho).
Uskromni se ty i manžel, mimčo v bříšku to těch pár dní s klidem přežije. ;)
Jo a kočka - ta to přežije taky, když jí koupíte něco levnějšího, holt se nedá nic dělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
4.2.15 19:19

Tohle řeším skoro každý měsíc, u mě je výhody že látkuji, takže na měsíc mám jen jeden balík papírových plenek a kupuji je v akci v albertu se šmoulama. jinak hodně peču at mají děti na snídani a vařím na dva dny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová