Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já ted měla nějakou novou jogobelu nějaké nové příchutě a také pod 10kč příchutě koláč, jablbový koláč, pomeranč, borůvka. atd…zatím jsem neměla všechny ty nové druhy ale dětem ty nové příchutě chutnají.
Manzel si nemuze vzit zalohu na mzdu? Stacila by tisicovka, abys nemusela pocitat jestli jogurt jo nebo ne. A kdyz vyjdes s tim co mas, tak ji das zpet k vyplate.
Nemyslím si, že by 1500 na 11dní bylo nějak zvlášť málo. Kor když to máte jen teď jednorázově.
Jogurty kup levnější - kolikrát nemají tak hrozný složení(nebo si jogurt udělej doma), vyčíhej si akce, manželovi k sváče nějaké pomazánky uděláš snadno a levně, najíš se toho i ty a dcera. Koukni do letáků na akce.
Pokud budeš kupovatmaso, tak třeba u nás má řezník výrazně levnější než supermarkety a i z mletýho se dají vykouzlit dobroty. třeba sekaná(teda maso na ní) a klidně na 3dny pro nás 4 stojí cca 100kč (kupuju 1kg mletýho).
Uskromni se ty i manžel, mimčo v bříšku to těch pár dní s klidem přežije. ![]()
Jo a kočka - ta to přežije taky, když jí koupíte něco levnějšího, holt se nedá nic dělat
Tohle řeším skoro každý měsíc, u mě je výhody že látkuji, takže na měsíc mám jen jeden balík papírových plenek a kupuji je v akci v albertu se šmoulama. jinak hodně peču at mají děti na snídani a vařím na dva dny