16 letý syn je zamilovaný a ona s ním jen manipuluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34389
24.6.24 13:53
@Vada píše: Více

To je trapny, nedelala bych to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39415
24.6.24 13:58

Zakazovanim niceho nedosahnes. Kluk si holt musi nabit cumak. Me tedy zaujalo, ze ma slecna jinde pritele. Vi o sobe chlapci vzajemne?

Jinak se omlouvam, ale na me tvuj příspěvek pusobil, jako tady typicky popisovany valecny vztahy tchyne-snacha (i kdyz v tom vztahu samo nejste. Zatim.) :mrgreen: Snad je to jen pocit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.24 14:19
@AvajBr píše: Více

Nevím jestli ví ten chlapec její o mém synovi, myslím si teda, že ne, ale syn to ví, že ona má přítele a pořád doufá, že ho nechá a bude jen s ním.

• Citovat
  • Upravit
5
24.6.24 19:10

@unuděná Co to meleš za hovadiny? Jakou má souvislost to že jsem nováček a že jsem napsala první komentář zrovna do téhle diskuze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9081
24.6.24 20:16
@Kelsey píše: Více

Tak ono mít pozitivní nebo neutrální přístup k někomu, kdo se k tvoji dceři chová hezky a má ji rád akorát je nesmělý je něco jiného než manipulativní mrcha, která syna zakladatelky jen využívá, tam byť ten neutrální přístup bude stát hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
24.6.24 20:55
@Anonymní píše: Více

Náhodou, takhle to například u nás v podstatě je. Já jsem totální abstinent, manžel skoro taky (dá si výjimečně s přáteli někde venku, doma vůbec), ale spíž máme plnou alkoholu. :D Proč? Protože je to takový univerzální dárek, pořád nám to někdo dává. Ti, co nás pořádně znají, samozřejmě ne, ale i tak je to obvyklý dárek například od zaměstnavatelů k Vánocům apod.
Já to jen ve výjimečných případech posílám dál (vzhledem k tomu, kolik je mezi lidmi alkoholiků, to právě nikomu jako dárek moc dávat nechci, to raději kávu), takže se nám to doma spíš hromadí. Naši budoucí puberťáci budou mít jednou pré. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21346
25.6.24 15:20
@Betty MacDonald píše: Více

Zatracený ženský. Taky mne zkazily, potvory nadržený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.24 16:08

@Mája234
Klídek, až budeš přispívat do 50 tisíc diskuzí, tak ti taky hrábne…

• Citovat
  • Upravit
1245
26.6.24 16:17
@Rézina7 píše: Více

Jinak jsi zdravá? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
26.6.24 18:41

Zakladatelko, právě prochází důležitým obdobím, sbírá zkušenosti. Ty jsou nepřenosné, prostě ho nech… Ty můžeš maximálně poradit (ale na to nebude zvědavý), je potřeba, aby si sám nabil čumáček. A teda nastavit pravidla, aby vám třeba spolu nevykalili nějaké drahé vínečko :D. A ať si nos klidně nabije, třeba si o to víc pak bude vážit nějaké hodné holky, jestli je teda tahle potvora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
26.6.24 19:37

Chce to vzít nůžky a ustrihnout tu pupeční šňůru. Je mu 16, jako projekt je hotovej. Píšeš, že se na to nemůžeš koukat. Tak nekoukej. Venuj se sobě, koníčkum, práci. Jemu už není pět, když přijde a bude chtít poradit nebo znát tvůj názor, tak buď hrdá, ale nemluv mu do věcí. Zasahovala bych pouze v případě, že by jel v drogách, kriminalitě nebo se ten prospěch horsil natolik, že by hrozilo nějaký opakování ročníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
477
26.6.24 20:13

@Kunikula Strhana

Vím, že to myslíš dobře, ale ono se lehko řekne a těžko se na to kouká. Naši nám taky nechali namlátit čumáčky, dceři je 16 a ty její nezdary mi trhají srdce, snažím se jí do toho nekecat, ale ona prostě stejně má svoji hlavu. V 16 jsem taky hledala frajery- blbce a v 25 hodného, chytreho a zábavného kluka pro zivot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí