Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ať jede. A snad ji znáš ne, tak víš jestli je schopna udělat nějakou hloupost.
@Anonymní píše:
@Borůvka1990
Marianku uz zkousela, to vimale s tim sexem.. ten jeste nemela, je v tom pomerne zdrzenliva, tak se bojim, aby toho pak nelitovala
je rozumná? Pust jí, bude jinak doma naštvaná takhle si to užije. Jen bych jí řekla at se zbytečně neopije
Já byla skoro v 18 na koncertě no a přišla jsem domů v 10 ráno, přespala jsem na chatě u jednho kluka, no zkoušel to a nic z toho nebylo. Doma mě dali domácí vězení, no 18 mě bylo celkem brzo tak pohoda
ale nevěřili že nic nebylo
Já se neopila jen se mě nechtělo v noci busem nebo pěšky 12km
Stejně jsme nespala, pořád na mě hrabal, prý klidně si triko sundej já ho taky nemám
, v tu chvíli jsem litovala že mam všechna trika krátká
![]()
V 17ti úplně v klidu. já neslavila silvestra doma asi od 14ti let, je to o důvěře
![]()
Pustila bych ji a pribalila kondomy. Jo a vitamin c na kocovinu ![]()
@Markéta80 tak tohle teda matku dospívající dcery moc neuklidní
Páč stačí, aby holka byla o něco opilejší nebo kluk o něco agresivnější… :/
Rozumnou důkladně poučenou sedmnáctku bych nejspíš pustila, pokud bych aspoň rámcově věděla s kým a kam (a komu můžu jít uhryznout hlavu, kdyby něco).
@Knihomyš a byl to paradox, toho kluka zná manžel, byl to jeho spolužák na zš, prý strašný pitomec
Nesmí se slečna moc opít, to jí pak bude fuk šechno. I když kdo ví, třeba tam bude její přítel a těší se že tam spolu budou přes noc
. Ale i kdyby tak když budou chtít místo si najdou kdykoliv ![]()
Pustila bych ji
když víš kam jede a s kým tak není co řešit ![]()
A kdy jindy by se měla opíjet a dělat blbosti?
Nezbývá vám než věřit vlastní výchově, že nedojde na trvalé následky. čím více ji budete držet doma, tím prudčeji proti vám půjde a tím víc bude mít potřebu se vymezovat.
Pro me je 17r.uz dospela. A ne dite, ktere se musi drzet matky doma za zadek.
Takze ano pustila.
Určitě bych jí to povolila
. Jej, hned bych ty roky brala zpět ![]()
Já jsem v sedmnácti odjela na Silvestr na chatu jako panna a jako panna se i vrátila. Je to den jako každý jiný. Jestli se chce vyspat s klukem, stejně tomu nezabráníš. Je jedno, jestli 31.12., nebo 14.3. A ano, pravděpodobně se opije. Patří jí to ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky-maminky, potrebuju poradit, moje dcera ma 17 let a letos chce poprve slavit silvestra nekde na chate i s prespanim (budou tam kamaradi i kamaradky)… bojim se, aby se moc neopila a neudelala nejakou blbost, samozrejme nepocitam s tim, ze se alkoholu ani nedotkne, ale snad me chapate… jak byste se zachovaly vy? Povolily byste? Dekuji za rady a krasny novy rok
me nepustiůa bych..pustila ale až za rok..je jí 17 a alkohol bych netolerovala.. ![]()