Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Povolila bych, jsou to nejkrásnější roky života. A pokud myslíš blbost typu mariánka či sex, tak to už má pravděpodobně desetkrát za sebou ![]()
Tak předpokládám, že víš, u koho bude spát. A ano, povolila bych to. ![]()
Poprala bych ji at se dobre bavi, jen pokud nebere antikoncepci, tak bych ji vnutila baleni prezervativu…:)
@Anonymní píše:
Ahoj holky-maminky, potrebuju poradit, moje dcera ma 17 let a letos chce poprve slavit silvestra nekde na chate i s prespanim (budou tam kamaradi i kamaradky)… bojim se, aby se moc neopila a neudelala nejakou blbost, samozrejme nepocitam s tim, ze se alkoholu ani nedotkne, ale snad me chapate… jak byste se zachovaly vy? Povolily byste? Dekuji za rady a krasny novy rok
Ja v 17 uz na silvestra byla na chate a mas pravdu opila jsem se a bylo mi pekne zle
Ale zadny blbosti jsme nedelali.Ty jo znas a vis co od ni cekat a predpokladam ze i jeji kamarady znas.Ja bych 17ti letou pustila.
@Borůvka1990
Marianku uz zkousela, to vim
ale s tim sexem.. ten jeste nemela, je v tom pomerne zdrzenliva, tak se bojim, aby toho pak nelitovala ![]()
No tak max jí bude druhý den špatně. já byla v 17 jen sama s klukem a to mám přísné rodiče.
@Anonymní píše:
Ahoj holky-maminky, potrebuju poradit, moje dcera ma 17 let a letos chce poprve slavit silvestra nekde na chate i s prespanim (budou tam kamaradi i kamaradky)… bojim se, aby se moc neopila a neudelala nejakou blbost, samozrejme nepocitam s tim, ze se alkoholu ani nedotkne, ale snad me chapate… jak byste se zachovaly vy? Povolily byste? Dekuji za rady a krasny novy rok
Byla jsem ve stejném věku u spolužačky s ostatníma holkama ze třídy. Ve městě. Nikdo se neopil. Něco jsem s sebou měly, ale nebyly jsme jak utržené ze řetězu. Pustila bych ji. Snad ji znáš dobře, ne?
Příspěvek upraven 31.12.17 v 15:30
@Anonymní píše:
@Borůvka1990
Marianku uz zkousela, to vimale s tim sexem.. ten jeste nemela, je v tom pomerne zdrzenliva, tak se bojim, aby toho pak nelitovala
Ona by Ti stejně neřekla pravdu, že už to má za sebou. Je to trapný, svěřovat se mámě se sexem. A nezapomínej na staré a pravdivé-tichá voda břehy mele.
Ono je v podstatě jedno, kdy o to přijde. Jaká je pravděpodobnost, že s dotyčným zůstane delší dobu?
První sex je stejně na houby, v 17ti z toho nebude nic mít. Ale ani v 19ti. Žena své tělo poznává delší dobu a až dlouhodobá praxe s tím pravým ohleduplným mužem jí dovolí poznat krásu sexu. Tak jí nech žít, hlavně ať se chrání před nemocema a ostatní ať si rozhodne sama ![]()