18měsíční lítostivý vztekloun

7626
10.6.14 08:23

18m litostivy vztekloun.

Ahoj zeny, jdu pro radu.Maly je takovy normalni vzteklik, nic extra- jenze! Kdyz mu neco nepovolim, zacne se vztekat a tu vezi problem :! On totiz sebou ani nehodi o zem, ani neutika trucovat, ale s rozprazenyma ruckama se mi zene ke kolenum, chyti se jak kliste a place, kvili, piska :mrgreen: klasicky prubeh. Jenze ja nevim, jak se zachovat, vzit ho do naruce? Ignorovat? Kdyby se vztekal na zemi, ok- ignorace, ale takto proste nevim. Vzdycky chvilku stojim, necham ho jecet, pak odtahnu rucky, drepnu si k nemu a vysvetluju, proc mu danou vec nedam, ci odvedu pozornost. delam to dobre?
Trochu banalni dotaz, ja vim :mrgreen:
Dekuji predem za chytre postrehy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
10.6.14 08:31

Malá je hodně kontaktní, mazlivá.. Na ní to zabírá, když jí nechám, tak se vytočí a začne škytat až zvracet, takže jí zvednu a mazlím. Zabírá to rychle. Prostě po dobrém. Záleží taky kvůli čemu to je, když si hodinu vybírá oblečení a pak brečí, že je to pořád špatně, tak prostě zaječím a obleču jí podle sebe. Když se dojme že jí něco nejde nebo je jí něco líto a neumí to zpracovat, tak se snažím na to jít jedině po dobrém a s pochopením. Někdy je to sakra těžký :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
10.6.14 08:44

Já bych řekla že děláš dobře…první dcera utíká s řevem trucovat jinam, mlátí dveřma, tříská sebou o zem, druhá je něco podobného co popisuješ ty, s tím rozdílem, že poslechne, nahodí ublížený výraz a jde se přitulit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
10.6.14 08:46

@Sibyla0 tak prave, malemu zakazuju maloco, jsem pro at si zkusi, osaha, ochutna…vetsinou se mi sape na horky kafe a leze do popelniku :roll: :mrgreen: kdyz se mu neco nedari, pribehne, jeci, vola a ukazuje a ja jdu a pomuzu.jen nechci at si nejak spoji, ze ikdyz neco provede, tak stejne prijde naruc- zkousela jsem ho i odstrcit, ale to uz byl ryk umirajiciho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
10.6.14 08:56

Za mě vzít do náruče a vysvětlit proč to nemůže. Takhle je naše mladší roční slečna a ji nemůžu nechat vyřvat, starší zas odešlu do ložnice tam se vyřve přijde, zjistí, že ještě potřebuje zuřit tak se vrátí do ložnice a pak dojde zase naše hodná holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí