Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No ted uz si prijdu spis jak hroch…hahaha
ale dekuji!!! Ja slysla o jedne co pry pribrala 50 kg…ufff
Ja myslim, ze pokud jis normalne a necpes se, tak to neovlivnis. Kamoska pred tehotenstvim mela 53kg a rodila s o 30kg vic. Ted je zase tehotna a myslim, ze uz ma nahore vic jak 20kg…
No ja vim…je to proste tak no…al ja uz brzicko budu mit po pupku a nbudu to mit na co svadt…ha ![]()
Ahoj holčičky,
moc Vás všechny po dlouhé době s Vojtíkem zdravíme. Dlouho jsem tu nebyla. Zkoušky ve škole, přestavba baráčku a samozřejmě Vojtík mě zabírají většinu času.
Kačce držím pěstičky a všem těhulám příjemné těhulkování. Holky hrozně to utíká, co.
Vojtíkovi je už 10 měsíců a je to uplně úžasný kluk. Už chodí kolem nábytku a je to pěkně mazlivý mamánek. Dělá mě jen a jen radost.
Vzpoměla jsem si na Vás, ale trochu zjištně. Z různých důvodů jsem si dnes dělala těhu testík a vyšel mi pozitivní. Nevíte za jakých okolností může být falešně pozitivní těhu test? Mám trochu podezření, že jsem těhu, proto jsem si ten test dělala, ale s mými neprůchodnými vejcovody se mi to zdá trochu jako sience fiction. Měla jsem mikózu a brala na to nějaké čípky, nemohlo by to být tím?
Taky Vám samozřejmě musím poslat fotečku Vojty.
Příspěvek upraven 19.06.12 v 12:45
Mascho, dekuji ti a myslim, ze jsi tehotna
. Pokud vim, tak jen Ovitrelle nebo Pregnyl delaji falesne pozitivni test a znam dve holciny z diskuze s nepruchodnymi vejcovody, co otehotnely
. Muzes zkusit jeste jeden test nebo si zajdi na krev, coz je nejjistejsi…
Leni máš krásný bříško a myslím že k velrybě máš daleko
..a jak se ti spí, jsi v poho?
Mascho ahoj holka, moc tě zdravím
..že by těhulka přirozeně? Nechceš hodit fotku testu? a kdy jsi to měla dostat nebo ještě kojíš?
Dekuji Marti…spi se mi uz spatne, beham na zachod a dneska jsem se vzbudila uz ve 3h kopancma a usla az v 5h a vstavala s kahu v 7h…takze uz mam trnink…ha:))) ![]()
No pane jo, mám se na co těšit
..já teď mám krásný období tak si to musím pořádně užívat ![]()
Holky maminy nenakupujete pro své dětičky věci na netu? Nemáte nějaké dobré stránky a ne moc drahý???Díky..