Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Hoope: Nebo taky můžu jít až příští měsíc hele
i to se může stát.Řekli mi to..
Pajul píše:
Miško : No,moje kámoška jedla v těhotenství pořád řepua mě už z ní bylo blbě
No já radši ani o tom nepřemýšlím zatím ![]()
Pajul píše:
Kolik bereš toho Gonalu Hoope ?
střídavě 187,5 IUI a 150 IUI já vím že ty bereš ještě míň toho Gonalu ne?…ale pícháš ještě ten Decapeptyl?
![]()
Pajul píše:
Hoope: Nebo taky můžu jít až příští měsíc helei to se může stát.Řekli mi to..
hlavně se to nesnažit uspěchat, pěkně pomaličku a v pohodě
![]()
No,já mám Gonal 112,5 ,prý na mě musí pomalu kvůli PCO,ale právě,že do toho beru ten Decapeptyl.Tak nevím…Uvidíme v úterý , jsem zvědavá jak to dopadne.
Když mi řeknou,že vajíčka mi odeberou,ale daj mi je až za měsíc,tak budu muset souhlasit
, prý jsem měla před 2měsíci nízkou sliznici,ale myslí si,že to bylo z clostíku,tak snad tobude tenhle měsíc.
Pajul píše:
No,já mám Gonal 112,5 ,prý na mě musí pomalu kvůli PCO,ale právě,že do toho beru ten Decapeptyl.Tak nevím…Uvidíme v úterý , jsem zvědavá jak to dopadne.
Pajul píše:
Když mi řeknou,že vajíčka mi odeberou,ale daj mi je až za měsíc,tak budu muset souhlasit, prý jsem měla před 2měsíci nízkou sliznici,ale myslí si,že to bylo z clostíku,tak snad tobude tenhle měsíc.
Hoope Taky si myslím
..ale co budu nenáááááávidět těch 14dní na to čekání . Nechci si pak dělat ten test :/ nechci bejt zklamaná.
Pajul píše:
Hoope Taky si myslím..ale co budu nenáááááávidět těch 14dní na to čekání . Nechci si pak dělat ten test :/ nechci bejt zklamaná.
Musíme myslet pozitivně
určo to dopadne dobře … ![]()
Ty jo , ale stejně jsem z toho nějaká zmatená .
Ani nevím co na jak dlouho bude . Kdy Vám řekli jakou léčbu budete mít ?
Nějak nechápu , že mám jít až toho 7. při mršce na odběr když ani nevím co máme podstoupit ![]()
Né,to bych kecala. Poprvý IUI to jsem byla na 100% přesvědčená,že to nevyjde,po druhý jsem to brala,že mi to bylo fuk.A tomu IVF - věřím, a do toho přemýšlim zdravě negativně ![]()
![]()
![]()
Pajul píše:
Hoope Taky si myslím..ale co budu nenáááááávidět těch 14dní na to čekání . Nechci si pak dělat ten test :/ nechci bejt zklamaná.
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď