1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3346
9.10.18 16:36

@Ewangelle Jako dvě IVF hned po sobě? 8o Tak do toho bych nešla ani omylem! Navíc pojišťovna chce odstup mezi jednotlivými IVFky 3 měsíce. Nechceš zkusit minimálku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.10.18 16:49

@Potkyš Ano, hned po sobě. Také z toho mám poněkud obavu. :? Minimálku asi ne, smysl toho okamžitého druhého IVF má být právě to, že v těle budou ještě zbytky léků z prvního a tak by mělo tělo zareagovat ještě větším počtem vajíček. Nejvíc se bojím hyperstimulačního syndromu, minule jsem ho zažila v celkem velké míře a opravdu bych si to nechtěla zopakovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.10.18 17:07

@Ewangelle No právě ty si měla šílenej hyperstimulák a pokud by byl i teď (samozřejmě ti to nepřeju), tak stejně do dalšího nemůžeš jít. Je to o život. 8o A co pojišťovna? Ta to nebude chtít proplatit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
9.10.18 17:17

@Potkyš Taky mě překvapilo, že se tváří, že pojišťovna by to měla vzít :think: Hyperstimiláku chtějí předejít menší dávkou Gonalu (minule 200, teď 150) a pro lepší zralost posunout punkci o asi dva dny. Pokud budu mít ale nějaké komplikace, tak bych hned do dalšího určitě nešla… No každopádně teď asi tak od pátku začnu s první stimulací a uvidí se vůbec jak to půjde. Jak to má vlastně probíhat u tebe? Dřív jsi mívala krátký protokol ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.10.18 17:33

@Ewangelle Jsem na tebe zvědavá děvče. :think: Každopádně držím paciny ať z toho vymáčkneš co nejvíc embryí. Ano dřív jsem měla krátký protokol s gonalem. Ode dneška píchám Diphereline a až přijde ms a od 2DC budu píchat Menopur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
9.10.18 17:41

Holky, můžu se zeptat, kolik jste tak měli embryí. Mě čeká transfer tento měsíc. Máme 5 embryí.
Držím palce i Vám všem. Určitě to všem dobře dopadne. Dřív nebo později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
9.10.18 17:41

@Potkyš ja bych do toho taky nesla, to bude pro telo sileny zahul :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3346
9.10.18 17:44

@kelynka Jsem ráda, že nejsem jediná kdo by do toho nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
9.10.18 17:52

To je tak strašně nespravedlivé, holky…mě to tak neskutečně mrzí :,( :,( Posílám vám spoustu síly a energie do dalšího boje! Každá se tady ale prostě dočká té své malé lásky, věřím tomu!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.10.18 07:41

@Potkyš já bych do toho taky nešla, to je pořádná dávka hormonů, ale snad to bude mít úspěch.
A to jste konzultovali s Tokarevou nebo vám to navrhoval někdo nový? @Ewangelle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
10.10.18 07:55

@solat Sešlo se celé konzilium- Tokareva, Matskula, Hromadová a dvě stážistky z jiného CARu, probrali jak postupovat, kolik dát dávku atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
10.10.18 11:08

@Ewangelle tak držím palce, hlavně ať to zvládneš a je to všechno bez komplikací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
10.10.18 13:31

Ahojte holky. Stimuluji na dlouhy protokol. Je tady nekdo kdo mel davky gonalu 450ml hned ze zacatku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
10.10.18 20:59

@adrusenkaaa ahoj, od kdy stimulujes? Ja zacla v pondeli, davku gonalu mam 300

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
11.10.18 11:12

@veri77 Od uterka jsem zacala. Mam dlouhy protokol a ty? Kontrolu mam az v pondeli. Jake mas Ahm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.