Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Kacule8 ahoj to mě mrzí, já sem před týdnem taky byla na kontrolu HCG a byla to formalita. Jeden cyklus vynechám a následující jdu na ket. Doufám že ten další vyjde.
@Kacule8
Vitej mezi námi! Napoprvé to vyjde málokdy… Hlavně nic nevzdávat a pustit se do další etapy, tak to prostě u některých je
… V Repromedě maji krásné výsledky v počtu narozenych nádherně roztomilých miminek, tak se nebojte a věřte… I ten váš andílek si k vám cestu najde
!!!
@aidule píše:
@Kacule8
Vitej mezi námi! Napoprvé to vyjde málokdy… Hlavně nic nevzdávat a pustit se do další etapy, tak to prostě u některých je![]()
… V Repromedě maji krásné výsledky v počtu narozenych nádherně roztomilých miminek, tak se nebojte a věřte… I ten váš andílek si k vám cestu najde
![]()
![]()
!!!
Ooooo děkuji moc za podporu
no já jsem myslela, že kdy máme s partnerem genetiku v pohodě a já jsem v pohodě, embrya krásné, že nám to vyjde
ale nevzdávám to. Jen bych nechtěla čekat, myslíš, že můžu jít hned na dalsi KET? ![]()
@Kacule8
Pokud jsi v pořádku a cítíš se na to, není důvod čekat
… Držím palce a těším se na další info, jak postupujete
.
@aidule píše:
@Kacule8
Pokud jsi v pořádku a cítíš se na to, není důvod čekat… Držím palce a těším se na další info, jak postupujete
![]()
.
Díky! ![]()
Ahoj, tak máme dnešní navštěvu za sebou no a asi to zas nebude jen tak rychlé. Pán doktor našel na ultrazvuku polib.Tak že se čeká na další menstruaci jestli neodejde a pokud tam bude tak mě čeka hysteroskopie.Ve čtvrtek nám budou volat výsledky kolik máme zdravích embrii (na zakroku jsem byla v prosinci.)Pán doktor na konec rek peknou vetu Nekdy je to cesta dlouhá ale ten prcek tam bude.
@Kacule8 Ahoj, já jsem tu už takový stálý inventář od roku 2017, kdy jsem šla na první IVF a první KET, taky mi tenkrát nevyšel.
Od té doby jsem si toho prošla fakt hodně (dvě ERA vyšetření, nález v hematologii, nález v imunologii, hory hormonů, žádný cyklus ani sliznice, 3 IVF a šest KET), bohužel bez úspěchu no a minulé léto po posledním nezdaru jsem rezignovala a nechala se zařadit do programu na Náhradní matku, protože máme ještě pět sněhuláčků po PGD a byla už se silami na konci…
No a aktuálně jsem v 7+1tt
Nějakým zázrakem jsem otěhotněla přirozeně a užívám si momentálně celodenní nevolnosti ![]()
Tím ti chci jenom říct, ať nevěšíš hlavu, protože to miminko na tebe čeká, jen prostě ještě nebyl správný čas ![]()
@Ewangelle jeee, tak to je taky něco…
No my máme za sebou toho taky dost, ale tak snad už jsme narazili na správné centrum ![]()
V únoru jdu na dalsi KET tak snad se zadaří, říkám si že po tom všem už by se zadaří mohlo
člověk po 4 letech už toho všeho má dost ![]()
PS myslím si že hodně toho všeho je v hlavě ![]()
@Ewangelle Moc moc moc gratuluju
Ať se všechno vyvíjí tak, jak má. Je to zázrak
Já právě taky začala navštěvovat Repromedu v roce 2017 (mám pocit, že jsme se i potkaly), 1.IVF v srpnu, pak 2neúspěšné transfery, změna kliniky, totálně neúspěšné 2.IVF další léto, ze zoufalství transport mozaiky z Repromedy do Reprogenesis, transfer a nakonec je z toho půlroční chlapeček, v momentě, kdy jsem tomu věřila nejméně. A jak je zlatý, dobře spinká atd. Tak si tak říkám, že ho máme za odměnu, protože už předtím jsme si vytrpěli dost. Takže určitě na každou z nás někde to miminko čeká, ale holt na ty nejhezčí a nejhodnější se musí vystát fronta ![]()
@Ewangelle Panebožeeeeeeeeeeeee, jooooooooooo
![]()
To je ta nejúžasnější zpráva, kterou jsem si dnes mohla přečíst. V posledních dnech jsem si na tebe mockrát vzpomněla a přemýšlela, jak se vede.
Držím úplně nejvíc všechny pěsti a palce a prostě všechno, ať je všechno v pořádku až do toho šťastného shledání s tím uzlíčkem ![]()
@missy-m @middle Děkuji moc holky
Jen budu muset jít k doktorce na kontrolu už v úterý, hlavně kvůli lékům proti zvracení
protože hodně hubnu- před otěhotněním jsem měla asi 51 kg a teď v půlce osmého týdne už jenom 44,8 kg ![]()
Ahoj holky. Chcem sa spytat, brali ste niektora Estrofem vaginalne? Momentalne mam pred 2.ket, od 1.dc estrofem 1-1-1, dnes som bola na kontrole 11.dc, vyska sliznice 6,6mm a navysili mi to na 1-2-1 ustne a 1-0-1 vaginalne. Mate s tym niektora skusenost? Na nete som sa docitala ze estrofem vaginalne je blbost a nema ziadny ucinok… ![]()
@Ewangelle
Zdravím a z celého srdce
upřímně gratuluji k miminku a k celodenním nevolnostem
!!!… Další z řady případů a příkladů, jak psychika a osud jedou podle své linie a svých pravidel
![]()
Opatruj sebe i miminko a těším se se na další porci optimistických zpráv
!!!
@Ewangelle Ježíš, to je hrozně málo. Já sice měla ze začátku žaludek neustále na vodě, neměla jsem chuť k jídlu, ale zvracela jsem jen dvakrát. Jedla jsem hlavně suché věci..Dala ti na to něco ta doktorka? Je ti lépe?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.