1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
393
3.8.21 21:37

@Victorie518
Super! Držím palce, ať je „fazolka v domečku“ :srdce:

@Ejminka11
To mě mrzí :,( A testy na imunologii vyšly ok? A máte embryjka testlá PGT-A? A je vždy sliznice ok? 6.pokus by už doktoři měli co nejvíc tunit, ne? Zkoušet vše možné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
4.8.21 07:39

@Kobra11 píšu sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.21 23:32

Holky, potřebovala bych poradit. Mám po KET, ukázalo se, že úspěšně, ale chtěla bych se zeptat jak je to se sexem? Na klinice mi řekli, že první týden určitě ne a druhý s kondomem. Ale když se podívám na internet, tak někde jej nedoporučuji až do 3 měsíce. Máte někdo zkušenost? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
812
6.8.21 04:27
@Anonymní píše:
Holky, potřebovala bych poradit. Mám po KET, ukázalo se, že úspěšně, ale chtěla bych se zeptat jak je to se sexem? Na klinice mi řekli, že první týden určitě ne a druhý s kondomem. Ale když se podívám na internet, tak někde jej nedoporučuji až do 3 měsíce. Máte někdo zkušenost? Dekuji

Je to tak, každopádně manžel se toho bál, aby neublížil miminku, tak jsme to zvládli tak3× za 2 měsíce a teď jsem v 6. A kvůli zkracujícímu čípku zákaz úplný. Takže konkrétně u nás jsme tomu stejně moc nedali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
997
6.8.21 08:21

@Anonymní
My ho vynechali úplně měli jsme radost že se to na poprvé povedlo byla jsem od začátku hned doma a měli jsme strach aby jsme neublížili miminku.Ted už nám dělá radost doma 3 mesice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.8.21 10:42

@Kobra11 Ahoj, tak jak pokračujete? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.8.21 11:52

@Victorie518
Ahooj, my teď máme cyklus pauzu od hormonů. Takže když nebudou na kontrole cysty, tak cca za 14 dní začínám lepit náplasti na sliznici a chystat se na KET :dance:

Jak vyy? Už jste viděli :srdce:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.8.21 14:56

@Kobra11 no tak to budu držet pěsti, aby žádná chystá nebyla a konečně aby byl co nejdřív KET :)
No my jsme byli minulý týden na kontrole a byl tam váček 5,6mm a žloutek 1,6 mm. Jestli ty velikosti jsou dobrý netuším :nevim:, ale doktorka říkala, že je vše jak má a příští týden už by měl být vidět. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.8.21 17:22

@Victorie518
Jupiii :dance: Fazolka je v domečku, to je krása. Ať vše pokračuje hladce a co nejdřív uvidíte srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.8.21 15:54

Ahoj holky, tak dřív jak po 3 týdnech nám volali výsledky PGT-A. Z 8 embryek je 6 vhodných k transferu :dance: Jsem zvědavá na další postup, ve čtvrtek kontrola - to budu 23.DC.

@Victorie518
Jak to pokračuje u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.8.21 16:45

@Kobra11 no tak to je super zpráva, jen tak dál :). My teď ve čtvrtek budeme mít kontrolu, tak snad už bude něco vidět. Jinak krom šíleně únavy a občasné nevolnosti je vše v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
17.8.21 18:05

Holky preferuji v repromede řízený nebo nativní ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
17.8.21 19:53

@baru-ska
To bude individualní, případ od případu. My budeme mít řízený, když mi nenarůstá sliznice jak by měla… Kdybych byla v pohodě, tak si i sama řeknu, že bych ráda bez hormonů. Na druhou stranu - musíme doktorům věřit, že pro nás dělají to nejlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7537
17.8.21 20:13

@Kobra11 určitě, já že jsem od některých holek sylešela, že v jejich CARech upřednostnují řízený i když mají přirozený cyklus, tak mě zajímalo, jak je to tady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
17.8.21 20:17

@baru-ska tady tomu tak není, já neměla řízený :). Nechali mi přejít dva cykly (kvůli tomu, že měli strach abych neměla OHSS) a po KET mi dali progesteron besins a to bylo vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.