Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Victorie518
Super! Držím palce, ať je „fazolka v domečku“ ![]()
@Ejminka11
To mě mrzí
A testy na imunologii vyšly ok? A máte embryjka testlá PGT-A? A je vždy sliznice ok? 6.pokus by už doktoři měli co nejvíc tunit, ne? Zkoušet vše možné…
Holky, potřebovala bych poradit. Mám po KET, ukázalo se, že úspěšně, ale chtěla bych se zeptat jak je to se sexem? Na klinice mi řekli, že první týden určitě ne a druhý s kondomem. Ale když se podívám na internet, tak někde jej nedoporučuji až do 3 měsíce. Máte někdo zkušenost? Dekuji
@Anonymní píše:
Holky, potřebovala bych poradit. Mám po KET, ukázalo se, že úspěšně, ale chtěla bych se zeptat jak je to se sexem? Na klinice mi řekli, že první týden určitě ne a druhý s kondomem. Ale když se podívám na internet, tak někde jej nedoporučuji až do 3 měsíce. Máte někdo zkušenost? Dekuji
Je to tak, každopádně manžel se toho bál, aby neublížil miminku, tak jsme to zvládli tak3× za 2 měsíce a teď jsem v 6. A kvůli zkracujícímu čípku zákaz úplný. Takže konkrétně u nás jsme tomu stejně moc nedali
@Anonymní
My ho vynechali úplně měli jsme radost že se to na poprvé povedlo byla jsem od začátku hned doma a měli jsme strach aby jsme neublížili miminku.Ted už nám dělá radost doma 3 mesice ![]()
@Victorie518
Ahooj, my teď máme cyklus pauzu od hormonů. Takže když nebudou na kontrole cysty, tak cca za 14 dní začínám lepit náplasti na sliznici a chystat se na KET ![]()
Jak vyy? Už jste viděli
?
@Kobra11 no tak to budu držet pěsti, aby žádná chystá nebyla a konečně aby byl co nejdřív KET ![]()
No my jsme byli minulý týden na kontrole a byl tam váček 5,6mm a žloutek 1,6 mm. Jestli ty velikosti jsou dobrý netuším
, ale doktorka říkala, že je vše jak má a příští týden už by měl být vidět. ![]()
@Victorie518
Jupiii
Fazolka je v domečku, to je krása. Ať vše pokračuje hladce a co nejdřív uvidíte srdíčko.
Ahoj holky, tak dřív jak po 3 týdnech nám volali výsledky PGT-A. Z 8 embryek je 6 vhodných k transferu
Jsem zvědavá na další postup, ve čtvrtek kontrola - to budu 23.DC.
@Victorie518
Jak to pokračuje u vás?
@Kobra11 no tak to je super zpráva, jen tak dál
. My teď ve čtvrtek budeme mít kontrolu, tak snad už bude něco vidět. Jinak krom šíleně únavy a občasné nevolnosti je vše v pohode ![]()
@baru-ska
To bude individualní, případ od případu. My budeme mít řízený, když mi nenarůstá sliznice jak by měla… Kdybych byla v pohodě, tak si i sama řeknu, že bych ráda bez hormonů. Na druhou stranu - musíme doktorům věřit, že pro nás dělají to nejlepší.
@Kobra11 určitě, já že jsem od některých holek sylešela, že v jejich CARech upřednostnují řízený i když mají přirozený cyklus, tak mě zajímalo, jak je to tady ![]()
@baru-ska tady tomu tak není, já neměla řízený
. Nechali mi přejít dva cykly (kvůli tomu, že měli strach abych neměla OHSS) a po KET mi dali progesteron besins a to bylo vše.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.