Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj Mio, dneska jsem 10 den o ET, test mám jen ten od nich a chci ho udělat až ten 14den co doporučují. Nechci se zbytečně stresovat a hledat duchy. 14den to tam bud bude nebo ne.
Holky co jste otěhotněly, měli jste nějaké příznaky mezi ET a testem? a jaké?člověk na sobě hledá mravence ![]()
Příspěvek upraven 30.12.11 v 21:58
Ano platili jsme 1600 kč
zvláštní někdo platí a někdo ne ???
Ahoj Mio, gratuluju k mimi, je vidět, že se vše zatím dobře vyvíjí…jen tak dál! Bude to dlouhá cesta, ale ten cíl siojí za to!!!
![]()
Antoa: Ahojky, zdravím tě a přeju hodně štěstíčka! Já mám za sebou už 2 neúspěšné IVF pokusy, pokaždé jsem zbytečně stresovala a dělala testy už snad od 8 dne a bylo to zbytečné!!!!Stejně to nedopadlo a člověk se stresoval jak blázen!Pokud na to máš povahu, zkus to, je spousta, které si dělají testy den po dnu. Mě čeká 3. pokus někdy v únoru a už teď vím, že si najdu spoustu činností, abych se nějak odreagovala! Ta doba nejistoty a čekání je totiž nekonečná!! Tak ti přeju, ať tam brzy najdeš dvě čárky
![]()
Holky, prosím o radu či názor. 24.1. mám jet na výsledky na genetiku a horm. profil. Budu asi 6. den cyklu- předpokládám. Myslíte si, že už hned začnu se stimulací nebo je to pozdě? Já co pamatuju na Heliosu, tak to trvalo déle, než vy tady píšete. ( taky je to pár let na zpět a nvše se vyvíjí)Nebo budu muset počkat na termín menses v únoru a až pak začnu? Díky za názory, vím, že to stejně bude záviset od rozhodnutí Dr., ale pobavit se s váma o tom můžu:-) ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Čekám na lednový cyklus (tak polovina ledna) a začínám stimulaci v Repromedě. Jdu na IVF+ICSI+PGD. Je to náš první pokus po dvou potratech (po přirozeném oplodnění).
Příspěvek upraven 31.12.11 v 10:19
Antoa: jestli jsi dosud nedostala ms, je to snad na dobré cestě…(ťuky ťuk)
. Nooo příznaky, já právě měla příznaky stejné jako před ms - bolení bříška apod., takže jsem pořád stresovala, že to je přicházející ms. Někdo to tak může mít, někdo nemusí mít žádný př¨íznak. To je právě na tom to nejhorší, že vážně musíš počkat… Takže testovat budeš hned na začátku ledna?
Já tedy vlastně už 13. den jela do CAR na krev - ale proto, že jsem měla hoooodně nafouklé bříško po stimulaci a vlastně ještě pořád mám, včera po utz mi dr. říkal, že pravý vaječník je ještě zvětšený, levý mám těsně nad hranicí normy.
Marta.sami: děkuji za gratulaci!
Podle mého názoru: budeš-li 6. den cyklu, se stimulací zřejmě nezačnou. Ale dr. tě nejspíš vezme na utz a podle toho se rozhodne. Já totiž při konzultaci byla na rozhraní 3. a 4. dne cyklu, říkala jsem to dr., ona mi udělala utz a říkala, že lze se stimulací ještě začít, takže mi okamžitě píchli první pero. Nevím, podle čeho to hodnotí, ale musí prostě vědět…
A nemůžeš se přeobjednat tak, abys do CAR jela 2. nebo 3. den cyklu?
Mio a kdy Tě už z caru předají tvému gynekologovi?A gratuluji k úspěšné kontrole…já jsem dneska 11 den po ET, počkám s testem do pondělka.
Antoa: já jsem byla trošičku specif. případ, tak si mě asi hlídají. Na další kontrolu jedu 6.1. a dr. říkal,že bude-li vše v pořádku, už mě předají mé dr. Vypadá to na jedno embryjko, ale prý by se mohlo stát, že se ještě objeví i druhé - tak jednak aby věděli, zda mě předávají s jedním či dvěma mimísky, a také kvůli tomu vaječníku, pokud jsem tedy dobře pochopila.
Jsi dobrá, nevím, jestli bych vydržela…
A ty máš nějaké příznaky? Chutě a tak? Já když o tom přemýšlím, tak na mě od začátku padly chutě na všechno možné… ![]()
Mia : Díky za názor, já to určitě nezvládnu dříve, tak tedy začneme až od února, no uvidíme, co řekne Dr. Kdoví, jaké budou výsledky a jestli mě nebude chtít poslat ještě na nějaké vyšetření. Každopádně písnu, jak jsem dopadla.
Jessikka: Bude to fajn, když se přidáš, klidně písnu, jak to probíhá, jsem zvědavá, když mě to čeká asi měsíc po tobě!
Užívejte děvčata Silvestra a v novém roce se zase ozvu
![]()
Chodíte někdo přímo k primáři Veselému? Jak jste s ním spokojení?
Já chodím k Dr. Hromadové a Dr. Fischerovi a naprostá spokojenost…
My jsme byli zatím jen jednou u Dr. Fischera a vypadá, že bude příjemný
Tak jsem zvědavá! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď