Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Mia77 píše:Nasadila jsem si homeo na nervy. Nesleduju se, ale jsem zvědavá, jestli to do toho 22.2. vydržím. Jsem totiž doma na neschopence.
Marti: ten Decapeptyl je v klasické injekci, nebo pero? Jak často aplikuješ? Tak budu držet, aby vajíčka zdárně rostla, bylo jich dost a byla kvalitní!Jessikka: hmm, pěkné pálky! Jak je? Už se pozoruješ?
Mia : Ten Decapeptyl je v klasické injekci, pero budu mít pak až Gonal, ale až od 1 dne MS, která příjde asi příští pátek a ten Decapeptyl budu píchat současně s tím Gonalem až do OPU.Snad budu reagovat a vše bude v pořádku!!Já písnu, neboj ![]()
Jessikka: Počkej, to sledování přijde…Tak držím pěsti, toto je snad to nejhorší období celého IVFka!!!Drž se!! ![]()
Holky nezlobte se, ze Vam zasahuji do diskuze, ale dovolim si nesouhlasit s timto nazorem.Mluvi pisatelka ze sve vlastni zkusenosti? Kdo to zakazal? Uz jsem na jednom ET v Repromede byla a pritel byl se mnou na sale!!!
Já myslím že je to vše na dohodě. Třeba já jsem se po manželovi u ET nepídila, nepovažuji to za nutné či důležité, ale známá byla na ET v Repromedě a šel s ní na sálek i přítel a problém v tom prý vůbec nebyl.
Já byla na ET ve středu a manžel tam se mnou byl. O nic jsme si neřekli, proběhlo to automaticky - „pojďte, dovedu vás tam“. Bylo skvělé, že jsem tam mohla těch 20 minut „po“ být s ním.
Ahoj holky, hopsam vam sem na diskuzi, protoze jsem si vsimla, ze Mirka tady psala … tak at vite … narodila se ji Lucinka pred par dny a jsou obe naprosto v poradku!!! ![]()
At zije Repromeda! ![]()
Jeee, Mirce veliká gratulace! Snad se nám co nejdřív pochlubí i fotečkou!
Marti: na co je vlastně ten Decapeptyl?
Jessikka: copak je u tebe nového, nějaké příznaky? ![]()
Jéé, děkuji za optání
Já mám dost příznaky, i když vím, že můžou být způsobeny těmi hormony. Každopádně těhotná jsem byla už dvakrát a jako nejdůležitější signál považuji křeče v podbřišku jako při MS v období hnízdění. Měla jsem je posledně a měla jsem je i tento pátek - ET byl ve středu, tak to vychází. Jinak bolest prsou, únava, motání hlavy, žaludek na vodě, klasika - ale toto může být těmi hormony.
Jinak Lucince hodně štěstí a spokojený život - je vidět, že to fakt jde!!! ![]()
Mia 77 - ten Decapeptyl už je takový restart vaječníků - jejich funkčnosti!!Píchám ho celý týden, než dojde MS a pak k tomu přidám Gonal 300IU. Měla jsem z toho píchání z počátku strach, ale je to v poho
Četla jsem, že na screeningu je vše O.K., tak to je dobře
drž se mamino!!
![]()
Jessikka - jen tak dále, ať je vše O.K. Vidím, že jsi už odbornice, přesně víš, kdy se co v tvém těle děje
Mě se nikdy nepodařilo otěhotnět, tak tyto pocity neznám
Přeju hodně štěstí!!!!! ![]()
Jessico, tak přeji hodně štěstí při zahnízďování embryjka. Buď na sebe teď hodná ať se mu u tebe líbí a dobře se mu daří držím pěstičky.
Hlásím se už doma z porodnice. Přikládám fotečky jednoho Repromeďáckého miminka, musím ještě napsat dr. Hromadové. Za ty peníze a námahu to stálo, tak to hlavně nevzdávejte. My museli na IVF 7× ale stálo to za to.
Pisi po delsi dobe,i kdyz z povzdali vas stale sleduji.Nemohla jsem ale nepoprat Mirce.Miri,moc gratuluji a preji hlavne hodne zdravicka.Lucinka je krasne miminko.
Mia:Mio,jsem moc rada,ze se vam s mimiskem dari a je vsechno,jak ma byt.Ani se nenadejes a uz budete taky chovat ![]()
Jesikka:Drzim pesticky,at se emryjko pekne zavrta ![]()
Mirko: velikánská gratulace!!!!
Hlavně ať jste, holky, zdravé! Dej nám občas vědět, jak se máte a rostete ![]()
Marti: díky! jsi dobrá, že si tu klasickou injekci pícháš sama, to já nedávala, mám panický strach z odběrů krve, jehel…i gonal jsem si píchala se zavřenýma očima, klasickou injekci musel manžel, já to nedala ani jednou. Drž se!
Jessikka: vypadá to nadějne! Vydržíš netestovat? ![]()
Mandelina: děkuji, ať se také daří! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď