1. IVF - Repromeda

• Fotoalbum (393)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12651
9.2.12 19:50
Mia77 píše:
Marti: ten Decapeptyl je v klasické injekci, nebo pero? Jak často aplikuješ? Tak budu držet, aby vajíčka zdárně rostla, bylo jich dost a byla kvalitní!Jessikka: hmm, pěkné pálky! Jak je? Už se pozoruješ? ;)
Nasadila jsem si homeo na nervy. Nesleduju se, ale jsem zvědavá, jestli to do toho 22.2. vydržím. Jsem totiž doma na neschopence.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
9.2.12 20:26

Mia : Ten Decapeptyl je v klasické injekci, pero budu mít pak až Gonal, ale až od 1 dne MS, která příjde asi příští pátek a ten Decapeptyl budu píchat současně s tím Gonalem až do OPU.Snad budu reagovat a vše bude v pořádku!!Já písnu, neboj :kytka:

Jessikka: Počkej, to sledování přijde…Tak držím pěsti, toto je snad to nejhorší období celého IVFka!!!Drž se!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
11.2.12 17:36

Holky nezlobte se, ze Vam zasahuji do diskuze, ale dovolim si nesouhlasit s timto nazorem.Mluvi pisatelka ze sve vlastni zkusenosti? Kdo to zakazal? Uz jsem na jednom ET v Repromede byla a pritel byl se mnou na sale!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
11.2.12 17:50

Já myslím že je to vše na dohodě. Třeba já jsem se po manželovi u ET nepídila, nepovažuji to za nutné či důležité, ale známá byla na ET v Repromedě a šel s ní na sálek i přítel a problém v tom prý vůbec nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
11.2.12 17:57

Já byla na ET ve středu a manžel tam se mnou byl. O nic jsme si neřekli, proběhlo to automaticky - „pojďte, dovedu vás tam“. Bylo skvělé, že jsem tam mohla těch 20 minut „po“ být s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.12 18:04

Ahoj holky, hopsam vam sem na diskuzi, protoze jsem si vsimla, ze Mirka tady psala … tak at vite … narodila se ji Lucinka pred par dny a jsou obe naprosto v poradku!!! :)

At zije Repromeda! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
11.2.12 18:07

tak to je nádherné, díky za zprávu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.2.12 15:20

Jéé, to je bezva :dance: :dance: :dance: Už abchom byly děvčata v její kůži :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
12.2.12 17:15

Jeee, Mirce veliká gratulace! Snad se nám co nejdřív pochlubí i fotečkou!

Marti: na co je vlastně ten Decapeptyl?

Jessikka: copak je u tebe nového, nějaké příznaky? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
12.2.12 17:48

Jéé, děkuji za optání :-) Já mám dost příznaky, i když vím, že můžou být způsobeny těmi hormony. Každopádně těhotná jsem byla už dvakrát a jako nejdůležitější signál považuji křeče v podbřišku jako při MS v období hnízdění. Měla jsem je posledně a měla jsem je i tento pátek - ET byl ve středu, tak to vychází. Jinak bolest prsou, únava, motání hlavy, žaludek na vodě, klasika - ale toto může být těmi hormony.

Jinak Lucince hodně štěstí a spokojený život - je vidět, že to fakt jde!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
12.2.12 18:53

Mia 77 - ten Decapeptyl už je takový restart vaječníků - jejich funkčnosti!!Píchám ho celý týden, než dojde MS a pak k tomu přidám Gonal 300IU. Měla jsem z toho píchání z počátku strach, ale je to v poho :-)) Četla jsem, že na screeningu je vše O.K., tak to je dobře :potlesk: drž se mamino!! :dance: :mavam:

Jessikka - jen tak dále, ať je vše O.K. Vidím, že jsi už odbornice, přesně víš, kdy se co v tvém těle děje :D Mě se nikdy nepodařilo otěhotnět, tak tyto pocity neznám :? Přeju hodně štěstí!!!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
12.2.12 20:10

Jessico, tak přeji hodně štěstí při zahnízďování embryjka. Buď na sebe teď hodná ať se mu u tebe líbí a dobře se mu daří držím pěstičky.

Hlásím se už doma z porodnice. Přikládám fotečky jednoho Repromeďáckého miminka, musím ještě napsat dr. Hromadové. Za ty peníze a námahu to stálo, tak to hlavně nevzdávejte. My museli na IVF 7× ale stálo to za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.2.12 23:16

Pisi po delsi dobe,i kdyz z povzdali vas stale sleduji.Nemohla jsem ale nepoprat Mirce.Miri,moc gratuluji a preji hlavne hodne zdravicka.Lucinka je krasne miminko.

Mia:Mio,jsem moc rada,ze se vam s mimiskem dari a je vsechno,jak ma byt.Ani se nenadejes a uz budete taky chovat :-)

Jesikka:Drzim pesticky,at se emryjko pekne zavrta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
13.2.12 08:57

Mirko: velikánská gratulace!!!! :palec: Hlavně ať jste, holky, zdravé! Dej nám občas vědět, jak se máte a rostete ;)

Marti: díky! jsi dobrá, že si tu klasickou injekci pícháš sama, to já nedávala, mám panický strach z odběrů krve, jehel…i gonal jsem si píchala se zavřenýma očima, klasickou injekci musel manžel, já to nedala ani jednou. Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1021
13.2.12 08:57

Jessikka: vypadá to nadějne! Vydržíš netestovat? ;)

Mandelina: děkuji, ať se také daří! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.